View Full Version : Чудя се...
RichardCastle
01-08-2011, 15:13
Здравейте, съфорумници ;);):P:P! Имам въпрос, на който не мога да намеря точен отговор, ето за какво става въпрос. Преди 2 седмици се запознах с 1 момиче, да кажем Т, с което за този период сме си писали по 5-6 часа, в даскало си говорим и както се досещате вече започнах да я харесвам. Разбрах, че има 1 момче от нейния клас С, което я харесва и също се опитва да направи така, че да са заедно. В разговорите и чатовете ми със Т и намеквам, че имам чувства към нея и тка на татака и тя ми отвръща, е не точно отвръщане, но например ми каза веднъж, че "не си струва да се обвързвам, ако няма подходящо момче" и аз и казах "е няма ли" и тя "ами не знам, ще видим". Вчера трябваше да се видим, но тя имаше здрасловни проблеми и не можахме. Въпроса ми е какво да правя как да се държа точно с нея за да не и се навирам и да поддържам интереса й към мен, ако има такъв и да не я тласна в ръцете на другото момче, а и кога да опитам пак да излезем или нещо такова. Години 17 и 16.;);):P:P
Ами общо взето се справяш добре за мен.Прави й намеци,обръщай и повече внимание,като оздравее излизайте по-често и не оставяй другото момче да я спечели.
Успех
Просто покажи,че намеренията ти са сериозни и наистина искаш да си с нея,не се отказвай дори и когато не ти дава знак,че иска да е с теб.Убеди я,че си за нея :wink:
RichardCastle
01-08-2011, 16:51
И как точно, дай ми пример Сънсет;);):P:P
Покажи й, че ти пука за нея... говорете на теми, които я влечат, акцентирай върху общите ви интереси, забавлявай я... естествено без да се правиш на палячо, момичетата харесват забавни момчета :)
RichardCastle
01-08-2011, 17:56
Да, но по този начин мога да влезна и във "friend zone"
Моето мнение е че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАШ в никакъв случай !
Намеквай й ,но и опитай колкото може толкова повече да се сближите.
Покажи и че си точния човек !
Успех ,братле ! :) :) :)
П.П А и още нещо важно : Няма смисъл и да прекаляваш ,защото ще я задушиш и влизаш във "fired" :D
-личен опит .
RichardCastle
01-08-2011, 18:00
Мерси за пожеланието и коментара, но точно, че когато съм със нея или си чатя с нея, губя представа за това, какво правя и дали я задушавам
Или пък я покани на среща, което си направо ясно разпределение на нещата.
RichardCastle
01-08-2011, 18:06
Ем, вече я поканих, но не се чувстваше добре и не искам да я насилвам, но най- вероятно, че я пробвам пак във събота щото тя не е от моето градче, а е живее на 20 мин.,но тя не излиза много по заведения и си мислех, да я поканя да се поразходим след даскало ;);):P:P
И как точно, дай ми пример Сънсет;);):P:P Хех...как?Ами много просто-бъди мъж,а не някакво подобие,което да ходи след нея.Тя не трябва да си мисли,че ако тръгнете ти ще си и като кученце.Просто бъди точен и ясен,не се предавай лесно и така.Да види,че каквото искаш го получаваш и не се отказваш лесно от целите си,че си човек на място.Не бъди лигав "оо искаш ли да се видим ама много те харесвам да знаеш,не искам да съм нахален ама аз съм много добро момче ии..." и т.н. Не го прави тва :?
RichardCastle
01-08-2011, 18:28
Благодаря ти ! Наистина ;);):P:P. Не, че не го правя това, но просто когато дойде време аз да направя нещо и изпадам в паника :P:P
vankovvv
01-08-2011, 22:08
Стиа с тея емотиконки ве да еба нервещи са!
ебахти зловещия тип
flyingmonkey
01-08-2011, 23:12
А аз се чудя дали Кейт Бекет е секси 8)
RichardCastle
01-09-2011, 08:09
Може и без спам...
RichardCastle
01-09-2011, 13:38
Давайте още мненияя ;)