Влез

View Full Version : Как да накарам момиче да ме... хереса?

raror
01-08-2011, 16:03
Има едно момиче от моето училище, в съседни клас е, така че не се виждаме много. Искам да я накарам, някакси да ме хареса. Като разбра, че аз я харесвам ме ... "намрази", е не е точно "омраза"! Моля! ПОМОЩ! Ако ще снимки ви пращам-и на мен и на нея!

FuckedUp
01-08-2011, 16:06
Сложи снимки :razz:

RichardCastle
01-08-2011, 16:49
Виж първите теми във форума има една наименувана "Как да се харесаме на момиче" е там пише всичко ;);):P:P

ivetyy
01-08-2011, 19:16
Искам твой и нейни снимки за да преценя дали може да сте заедно :-D

SeXyMaCka
01-08-2011, 19:22
Големи гурута се изкарахте бре, по снимки да предсказвате става ли нестава ли :-D
Иначе няма начин ей така от нищото да те захареса. Или си пада по теб или не.

raror
01-08-2011, 19:34
Искам твой и нейни снимки за да преценя дали може да сте заедно :-D
Ами пиши на skype: raror да ти дам плСС! Тука нещо не ми се качват!

TheNewReligion
01-08-2011, 21:38
Няма начин. Ето. Пиша го, защото е истина. Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. Да, звучи тъпо, но е факт. Има частни случаи, разбира се.

1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш?
2. Как ти е показала, че те мрази?
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш?
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно?

raror
01-09-2011, 08:14
Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. - Първо не е тийн, също така и аз, на 11 сме.

1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш? - Братовчедка й е изклюкарила ВСИЧКО!
2. Как ти е показала, че те мрази? - Не ме точно мрази, ама някакво такова чувство. :D
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш? - Както ти казах, не аз, а братовчедка й е казала.
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно? - Не чатнах... 8-)

lunichkataaa
01-09-2011, 08:19
Няма как да я накараш да те хареса!!!

raror
01-09-2011, 08:28
Няма как да я накараш да те хареса!!! - Ем... гадно :( :? ](*,) :smt017 ](*,) #-o :cry: 8-[

TheNewReligion
01-09-2011, 10:58
Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. - Първо не е тийн, също така и аз, на 11 сме.

1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш? - Братовчедка й е изклюкарила ВСИЧКО!
2. Как ти е показала, че те мрази? - Не ме точно мрази, ама някакво такова чувство. :D
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш? - Както ти казах, не аз, а братовчедка й е казала.
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно? - Не чатнах... 8-)
1. Значи си споделил на братовчедка й. Т'ва имам предвид в 3. А за 2- т'ва си е твое чувство. Не обвинявай момичето за собствените си филми.
4- вероятно си малоумен. Деликатно. На нея. Да й покажеш. Че я харесваш. Не на братовчедката, а на момичето. Деликатно. На момичето. Покажеш. Че я харесваш. Ок?

RoSKo0o0
01-09-2011, 11:02
Трябва да си простак. Да говориш простотии... да си нахакан и пернат през главата.

xxcherry
01-09-2011, 11:46
Трябва да си простак. Да говориш простотии... да си нахакан и пернат през главата.

Недей така, че ще вземе да се пробва.

raror
01-09-2011, 14:55

И какво да пробвам... ? 8-)

Luci
01-09-2011, 15:26
Ходи на врачка, да ти направи любовен елексир

a1a2b3v
01-09-2011, 16:58

И какво да пробвам... ? 8-)

Написаното в 1вия пост... :lol: :lol:

Argohn
02-05-2011, 07:21
As hareswam edno momi4e tq e v drugiq klas vsqko mezdu4asie minava do klasnata ni staq i me poglezda as q haresvam mnogo no dori ne sam govoril s neq dosega poznavame se ot lqtoto da li tq me hareswa plssss ogovorete!!!!!!

Argohn
02-05-2011, 07:35
kak da si slaza avatar

bonbona102
02-05-2011, 08:14
Ами не с всички момичета може да се оправиш.За мен например не е от голямо значение красотата, е да не квазимодо и да няма много пъпки.Може да разбереш какъв тип момчета харесва ако харесва нахакани ще мъдеш такъв и така на татък.А може и да те харесва когато ме питат дали харесвам еди кое си момче ,което аз всъщност много си падам казвам абе вие да не сте луди.А ,ако не те харесва я зарежи търси си някоя друга. 8) 8)

britzy
02-05-2011, 08:49
Кирилицата и поне малко от малко грамотност са задължителни(отнася се за предпоследните постове ) 8)

Argohn
02-05-2011, 09:02
na kolko godini si bonbona102

britzy
02-05-2011, 09:16
Аре спри се с латиницата-ще изядеш БАНан ми се струва :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

sabaton94
02-05-2011, 09:51

Той ако пробва по този начин почти сигурно ще успее. Другото е да има гейски фейс, който със сигурност му носи мацки. Ама като гледам автора как пише ми се струва, че е на 13-ина, даже се очудвам, че не е писал, че я обича...

Argohn
02-05-2011, 10:04
добре де тууууу!!!!!!! ще пиша на български!!!!! :x

Argohn
02-05-2011, 13:30
как и каде мога да си намера момиче аз много рядко си намирам приятели а и то даже момичета моля ви кажете!!!!!!

Argohn
02-05-2011, 17:09
Това момиче което харесвам като си пиша с нея и праштам разни мои картини които съм рисувал тя ми се закача и ми казва че не съм аз ги рисувал но после вика че се занасяла с мен веднаж и изпратих моя снимка тя ми казва че нема начин това да съм аз после пак ми казва че се е занасяла е аре де как да знам харесва ли ме или не!!!!!!!!!!!!!!

frozendeath
02-05-2011, 23:56
Абе, дребния, я да 'земеш да млъкнеш! Ти не можеш вярно да пишеш, а с момичета ще се занимаваш........ На колко си, 11-12?

FuckedUp
02-05-2011, 23:56
Или те харесва ИЛИ НЕ! Запомнете го това!

imjsfd
02-06-2011, 00:51
Никак. А на въпрос като
"Какво да направя, за да има възможност момиче да ме хареса?"
има шанс да получиш адекватни отговори :)

britzy
02-06-2011, 06:20
Това момиче което харесвам като си пиша с нея и праштам разни мои картини които съм рисувал тя ми се закача и ми казва че не съм аз ги рисувал но после вика че се занасяла с мен веднаж и изпратих моя снимка тя ми казва че нема начин това да съм аз после пак ми казва че се е занасяла е аре де как да знам харесва ли ме или не!!!!!!!!!!!!!!

Kaто завършиш ЦДГ ни кажи и ние ще ти помогнем :)

Argohn
02-06-2011, 06:40
Асз съм на 22 години това не е моя снимка!!!!!!!

Kristoo
02-26-2011, 19:03
Аз харесвам едно момиче и може би и тя ме харесва но докато не сам сигурен не мога да и кажа какво да правя моля ви помогнете :(

Biiiitch
02-26-2011, 19:45
Не можеш просто да накараш някой да те харесва.. Пък т'ва със споделянето на братовчедки и всички видове роднини е голяма глупост. Ако имаш да й казваш нещо отиди и й го кажи, а недей чрез някакви посредници.

Biiiitch
02-26-2011, 20:05
Не можеш просто да накараш някой да те харесва.. Пък т'ва със споделянето на братовчедки и всички видове роднини е голяма глупост. Ако имаш да й казваш нещо отиди и й го кажи, а недей чрез някакви посредници.

shwepsy
02-26-2011, 20:48
[quote="Argohn"]Асз съм на 22 години това не е моя снимка!!!!!!![/quotе] да като си на 22 как минава тя през класната ви стая всяко междучасие?На 22 бил.Като ще лъжеш поне си следи коментарите , защото си смешен ;) . По въпроса.Защо да не можеш да накараш момиче да те хареса?Държанието има голямо значение.Може да изглеждаш като Брат Пит, а да си пълен дръвник,което значи - няма шанс.А може да си като Квазимодо,но да си супер свестен и забавен,тогава имаш шанс.Закачай я,но не и досаждай и не бъди груб.Не и се подмазвай!Досадно е.

relax4o
02-26-2011, 21:05
Няма начин. Ето. Пиша го, защото е истина. Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. Да, звучи тъпо, но е факт. Има частни случаи, разбира се.

1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш?
2. Как ти е показала, че те мрази?
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш?
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно?

:lol: Много точно

А колкото до автора. Ти, ако си задръстен, нямаш чувство за хумор, просто се откажи. Щом я караш на посредничество значи си много срамежлив.
Най-вероятно си около 6-7 клас.

Имай няколко неща на ум
- не можеш ли да разсмееш едно момиче, то недей се надява да стане нещо.
- не си ли разговорлив, то не се надявай да стане нещо.
- от личен опит ти казвам, че посредничеството е лош навик. Вместо да казваш на някой друг(айде на твои добри приятели добре, сподели, но на браточедка и...) просто иди и я заговори по някакъв начин. Ако трябва обмисли 1-2 дена как да действаш а у и действай.
Но проблема на тези години е, че не се гледа толкова характера, а това как изглежда даден човек.

Linns
02-26-2011, 23:04
Важна тема..

bebzgirl
03-02-2011, 22:58
Асз съм на 22 години това не е моя снимка!!!!!!!

И аз ти вярвам ;дд ...
С тва детинско поведение ...
Еми кажи и че я харесваш, ако се получи ше се получи , ако не не ...
толко ли трудно беше ?

BlueFace
03-02-2011, 23:34
Огнестрелните оръжия могат да бъдат доста убедителни в днешно време ;-)

VaMpiRKaTaaa
03-03-2011, 04:18
Има си даже ВАЖНА тема за това: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838

lydch0
03-30-2011, 10:09
пич покажи и че не си толкова лош поздравявай я от време на време намигаи прави жестове че я харесваш но не прекаляваи прави и комплементи и с време може да те хареса :)

raror
03-30-2011, 18:27
Моля, ПИШЕТЕ НА SKYPE: RAROR- , TAM ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ ВСИЧКО НАНОВО ... :) :)

siyanaboyanova
03-30-2011, 20:29
Егото на момичетата е да не се правиш на гъзе пред нея и да й казваш през колко момичета си минал и какъв голям опит имаш! Всяко момиче иска да знае, че не е "поредната" :smt018 Но не можеш насила да я накараш да те хареса.. Няма 2ри шанс за 1во впечатление !