View Full Version : Как да накарам момиче да ме... хереса?
Има едно момиче от моето училище, в съседни клас е, така че не се виждаме много. Искам да я накарам, някакси да ме хареса. Като разбра, че аз я харесвам ме ... "намрази", е не е точно "омраза"! Моля! ПОМОЩ! Ако ще снимки ви пращам-и на мен и на нея!
FuckedUp
01-08-2011, 16:06
Сложи снимки :razz:
RichardCastle
01-08-2011, 16:49
Виж първите теми във форума има една наименувана "Как да се харесаме на момиче" е там пише всичко ;);):P:P
Искам твой и нейни снимки за да преценя дали може да сте заедно :-D
SeXyMaCka
01-08-2011, 19:22
Големи гурута се изкарахте бре, по снимки да предсказвате става ли нестава ли :-D
Иначе няма начин ей така от нищото да те захареса. Или си пада по теб или не.
Искам твой и нейни снимки за да преценя дали може да сте заедно :-D
Ами пиши на skype: raror да ти дам плСС! Тука нещо не ми се качват!
TheNewReligion
01-08-2011, 21:38
Няма начин. Ето. Пиша го, защото е истина. Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. Да, звучи тъпо, но е факт. Има частни случаи, разбира се.
1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш?
2. Как ти е показала, че те мрази?
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш?
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно?
Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. - Първо не е тийн, също така и аз, на 11 сме.
1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш? - Братовчедка й е изклюкарила ВСИЧКО!
2. Как ти е показала, че те мрази? - Не ме точно мрази, ама някакво такова чувство. :D
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш? - Както ти казах, не аз, а братовчедка й е казала.
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно? - Не чатнах... 8-)
lunichkataaa
01-09-2011, 08:19
Няма как да я накараш да те хареса!!!
Няма как да я накараш да те хареса!!! - Ем... гадно :( :? ](*,) :smt017 ](*,) #-o :cry: 8-[
TheNewReligion
01-09-2011, 10:58
Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. - Първо не е тийн, също така и аз, на 11 сме.
1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш? - Братовчедка й е изклюкарила ВСИЧКО!
2. Как ти е показала, че те мрази? - Не ме точно мрази, ама някакво такова чувство. :D
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш? - Както ти казах, не аз, а братовчедка й е казала.
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно? - Не чатнах... 8-)
1. Значи си споделил на братовчедка й. Т'ва имам предвид в 3. А за 2- т'ва си е твое чувство. Не обвинявай момичето за собствените си филми.
4- вероятно си малоумен. Деликатно. На нея. Да й покажеш. Че я харесваш. Не на братовчедката, а на момичето. Деликатно. На момичето. Покажеш. Че я харесваш. Ок?
RoSKo0o0
01-09-2011, 11:02
Трябва да си простак. Да говориш простотии... да си нахакан и пернат през главата.
xxcherry
01-09-2011, 11:46
Трябва да си простак. Да говориш простотии... да си нахакан и пернат през главата.
Недей така, че ще вземе да се пробва.
И какво да пробвам... ? 8-)
Ходи на врачка, да ти направи любовен елексир
И какво да пробвам... ? 8-)
Написаното в 1вия пост... :lol: :lol:
As hareswam edno momi4e tq e v drugiq klas vsqko mezdu4asie minava do klasnata ni staq i me poglezda as q haresvam mnogo no dori ne sam govoril s neq dosega poznavame se ot lqtoto da li tq me hareswa plssss ogovorete!!!!!!
bonbona102
02-05-2011, 08:14
Ами не с всички момичета може да се оправиш.За мен например не е от голямо значение красотата, е да не квазимодо и да няма много пъпки.Може да разбереш какъв тип момчета харесва ако харесва нахакани ще мъдеш такъв и така на татък.А може и да те харесва когато ме питат дали харесвам еди кое си момче ,което аз всъщност много си падам казвам абе вие да не сте луди.А ,ако не те харесва я зарежи търси си някоя друга. 8) 8)
Кирилицата и поне малко от малко грамотност са задължителни(отнася се за предпоследните постове ) 8)
na kolko godini si bonbona102
Аре спри се с латиницата-ще изядеш БАНан ми се струва :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
sabaton94
02-05-2011, 09:51
Той ако пробва по този начин почти сигурно ще успее. Другото е да има гейски фейс, който със сигурност му носи мацки. Ама като гледам автора как пише ми се струва, че е на 13-ина, даже се очудвам, че не е писал, че я обича...
добре де тууууу!!!!!!! ще пиша на български!!!!! :x
как и каде мога да си намера момиче аз много рядко си намирам приятели а и то даже момичета моля ви кажете!!!!!!
Това момиче което харесвам като си пиша с нея и праштам разни мои картини които съм рисувал тя ми се закача и ми казва че не съм аз ги рисувал но после вика че се занасяла с мен веднаж и изпратих моя снимка тя ми казва че нема начин това да съм аз после пак ми казва че се е занасяла е аре де как да знам харесва ли ме или не!!!!!!!!!!!!!!
frozendeath
02-05-2011, 23:56
Абе, дребния, я да 'земеш да млъкнеш! Ти не можеш вярно да пишеш, а с момичета ще се занимаваш........ На колко си, 11-12?
FuckedUp
02-05-2011, 23:56
Или те харесва ИЛИ НЕ! Запомнете го това!
Никак. А на въпрос като
"Какво да направя, за да има възможност момиче да ме хареса?"
има шанс да получиш адекватни отговори :)
Това момиче което харесвам като си пиша с нея и праштам разни мои картини които съм рисувал тя ми се закача и ми казва че не съм аз ги рисувал но после вика че се занасяла с мен веднаж и изпратих моя снимка тя ми казва че нема начин това да съм аз после пак ми казва че се е занасяла е аре де как да знам харесва ли ме или не!!!!!!!!!!!!!!
Kaто завършиш ЦДГ ни кажи и ние ще ти помогнем :)
Асз съм на 22 години това не е моя снимка!!!!!!!
Аз харесвам едно момиче и може би и тя ме харесва но докато не сам сигурен не мога да и кажа какво да правя моля ви помогнете :(
Biiiitch
02-26-2011, 19:45
Не можеш просто да накараш някой да те харесва.. Пък т'ва със споделянето на братовчедки и всички видове роднини е голяма глупост. Ако имаш да й казваш нещо отиди и й го кажи, а недей чрез някакви посредници.
Biiiitch
02-26-2011, 20:05
Не можеш просто да накараш някой да те харесва.. Пък т'ва със споделянето на братовчедки и всички видове роднини е голяма глупост. Ако имаш да й казваш нещо отиди и й го кажи, а недей чрез някакви посредници.
[quote="Argohn"]Асз съм на 22 години това не е моя снимка!!!!!!![/quotе] да като си на 22 как минава тя през класната ви стая всяко междучасие?На 22 бил.Като ще лъжеш поне си следи коментарите , защото си смешен ;) . По въпроса.Защо да не можеш да накараш момиче да те хареса?Държанието има голямо значение.Може да изглеждаш като Брат Пит, а да си пълен дръвник,което значи - няма шанс.А може да си като Квазимодо,но да си супер свестен и забавен,тогава имаш шанс.Закачай я,но не и досаждай и не бъди груб.Не и се подмазвай!Досадно е.
Няма начин. Ето. Пиша го, защото е истина. Тийнките са тъпи, не разбират, когато им се прави комплимент, не ценят вниманието, което им се обръща, но щом го изгубят пишат по форумите колко гадно им било, между лошо и добре момче, ще изберат това, което ще ги прави на боклук, дори ако то не е между тея две. Да, звучи тъпо, но е факт. Има частни случаи, разбира се.
1. Тя как е разбрала, че ти я харесваш?
2. Как ти е показала, че те мрази?
3. С кой акъл си споделял, че я харесваш?
4. Какво ти пречеше просто да й го покажеш деликатно?
:lol: Много точно
А колкото до автора. Ти, ако си задръстен, нямаш чувство за хумор, просто се откажи. Щом я караш на посредничество значи си много срамежлив.
Най-вероятно си около 6-7 клас.
Имай няколко неща на ум
- не можеш ли да разсмееш едно момиче, то недей се надява да стане нещо.
- не си ли разговорлив, то не се надявай да стане нещо.
- от личен опит ти казвам, че посредничеството е лош навик. Вместо да казваш на някой друг(айде на твои добри приятели добре, сподели, но на браточедка и...) просто иди и я заговори по някакъв начин. Ако трябва обмисли 1-2 дена как да действаш а у и действай.
Но проблема на тези години е, че не се гледа толкова характера, а това как изглежда даден човек.
bebzgirl
03-02-2011, 22:58
Асз съм на 22 години това не е моя снимка!!!!!!!
И аз ти вярвам ;дд ...
С тва детинско поведение ...
Еми кажи и че я харесваш, ако се получи ше се получи , ако не не ...
толко ли трудно беше ?
BlueFace
03-02-2011, 23:34
Огнестрелните оръжия могат да бъдат доста убедителни в днешно време ;-)
VaMpiRKaTaaa
03-03-2011, 04:18
Има си даже ВАЖНА тема за това: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
пич покажи и че не си толкова лош поздравявай я от време на време намигаи прави жестове че я харесваш но не прекаляваи прави и комплементи и с време може да те хареса :)
Моля, ПИШЕТЕ НА SKYPE: RAROR- , TAM ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ ВСИЧКО НАНОВО ... :) :)
siyanaboyanova
03-30-2011, 20:29
Егото на момичетата е да не се правиш на гъзе пред нея и да й казваш през колко момичета си минал и какъв голям опит имаш! Всяко момиче иска да знае, че не е "поредната" :smt018 Но не можеш насила да я накараш да те хареса.. Няма 2ри шанс за 1во впечатление !