Влез

View Full Version : само искам да попитам

defect
01-08-2011, 16:08
аз съм на 16 и съм девствен,но не защото несъм имал възможност да правя секс незнам просто не мисля ,че особено първия път трябва да е с някое момиче ,което не означава нищо .Вие какво мислите по-добре ли е да чакам подходящия човек или да отида при някоя приятелка (ку*ва) ,.....

BuBzzz
01-08-2011, 16:32
Първият път трябва да е с човекът когото обичаш и на когото имаш доверие :) ...Чакай специалната както каза момичето по-горе

DarkTemplar
01-08-2011, 16:34
Не бързай със секса, направи го с подходящата, не с коя да е.

adidaskataWE
01-08-2011, 17:45
прави това,което мислиш за най-правилно.За някои може да е нормално да го направи с коя да е,а за други със специалната.Ти си решаваш :)

GLaDOS
01-08-2011, 17:49
И аз съм за специалната ...вярно ще почакаш още ,но си заслужава ;-) \:D/

Torn
01-08-2011, 17:52
Чакай специалната , аз намерих мойта и бих я чакал колкото трябва :-)

BeastLover
01-08-2011, 18:12
Дееееееба и чудото,все едно тва ше е единственото момиче,което ще чукаш.Кво ти пука толкова с коя е.При 90% от случаите връзката с първото момиче не изкарва много.Гледай само да не е някоя противна краста с 15 болести,че тогава е кофти.

GregoryHouse
01-08-2011, 18:13
Поне за мен особена разлика няма. Секс и тава е. Сега ще почнат едни дискусии ама друго си е първият път с чувства ала бала...може да си спестите тази дискусия. До човек е. Аз не съм чак такъв сантименталист.

juveteam
01-08-2011, 19:19
Абе според мен при момичето би трябвало да не е с кой й падно, но при момчетата не е така и ако ти пада "дупчи" 8-)

SeXyMaCka
01-08-2011, 19:37
Изчакай специялната! А защо ще ти кажа като дам пример със себе си.
Първият ми път беше с най големият боклук на тая планета ( чувства към него 0, да ме пита човек кво съм правила в ръцете на тоя простак ). Без да знае, че вече съм го направила бившата на вуйчо ми ме беше посъветвала 1вият път да е с човек за който не ми пука и забележете, за да не се притеснявам пред човека който ще обикна истински. ГЛУПОСТИ! Страшно много съжалявам за постъката си, трябваше да изчакам и да го направя с човек който обичам, но е вече е късно за мене. Затова по разумно е да го направиш с момиче което обичаш.

BeastLover
01-08-2011, 20:00
sexymacka....Основната разлика е,че ти си момиче.Отношението към девствеността на момичетата и момчетата е много различно.За момичето трябва да е бясната романтика,с мъжа на живота и(с който може да скъса след 1 месец),неповторимо изживяване.За (повечето)момчета не е нищо одсобено,просто чукане.Не ти пука на какъв самолет се качваш на първото си летене,стига само да лети.

Greennight
01-08-2011, 20:15
Давай при някоя...Смисъл може да не е кварталната ку*ва,но по-добре побързай,защото ако чакаш "специалната" може да си умреш девствен...

chemist9009
01-08-2011, 20:37
абе кво чакаш специалната,ако я чакаш да падне от небето това може никога да не стане :D :D "ръгай чушката в боба" като имаш възможност и си гледай кефа айде със здраве 8) 8) 8-) 8-)

bdzh
01-08-2011, 21:17
Има да чакаш....! Според мене недей да чакаш ами действай..

sadsad
01-08-2011, 21:19
иди при майка си

RoSKo0o0
01-09-2011, 08:50
"или да отида при някоя приятелка (курва)"

ХАХАХА разби ме мой :lol: :lol:
Иначе по темата... зависи какъв човек си... ако си блудник бой по приятелките курви :razz:

anonymous768631
01-09-2011, 14:13
Имах коментар по въпроса, ама го забравих...
Чакай, сетих се:
BULLSHIT!!!!!!!!!!

mrazqkindergarten
01-09-2011, 14:42
sexymacka....Основната разлика е,че ти си момиче.Отношението към девствеността на момичетата и момчетата е много различно.За момичето трябва да е бясната романтика,с мъжа на живота и(с който може да скъса след 1 месец),неповторимо изживяване.За (повечето)момчета не е нищо одсобено,просто чукане.Не ти пука на какъв самолет се качваш на първото си летене,стига само да лети.

:lol: Глуууупости.. След месец късали, усещаш ли се кво говориш? Освен ако момичето не е на 14 и не го направи с пръвия срещнат.. Толкова много момичета познавам, на които първият път им е бил с човек, с когото са били 1 година + ;).Винаги си личи, когато нещата станат сериозни и момчето не е с момичето само за секса.. Освен това кво пак сложи общия знаменател? Тва, че ти си го направил с първата срещната, не значи, че всички момчета са така.. Сексът с чувства е много по-голямо удоволствие от секса е така дза спорта с някоя курва. ;) Така че авторе, не мисля, че ще съжаляваш, яко изчакаш точното момиче. :P

anonymous768631
01-09-2011, 15:15
Тук си в грешка!
Всички момчета, които мислят трезво, го правят с първата срещната. При някои обаче се случва въпросната "първа срещната" да е "точната". Бах, в какви термини се вкарах... :-D

ThisIsMe
01-09-2011, 15:45
Не бързай със секса, направи го с подходящата, не с коя да е.

Иии...
Не знам,не мога,не искам ,се пишат винаги отделно,а не
незнам ,немога,неискам.

mrazqkindergarten
01-09-2011, 16:20
Тук си в грешка!
Всички момчета, които мислят трезво, го правят с първата срещната. При някои обаче се случва въпросната "първа срещната" да е "точната". Бах, в какви термини се вкарах... :-D

Напротив. Защо тогава има толкова девствени момчета? Лично аз познавам и то не един, които са и имали възможност да спят с момиче, следователно не можеш да ме убедиш в изказването си, зависи от момчето, не казвам, че са малко момчетата, които спят с първата срещната.

anonymous768631
01-09-2011, 16:23
Всички момчета, които мислят трезво, го правят с първата срещната.
Цитирам се точно! За да няма грешки!
И за да няма пак грешки, казвам, че не е задължително да са неадекватни вечно. А да са били неадекватни само в конкретната ситуация.

DarkTemplar
01-09-2011, 16:24
Момчето трябва да е доста загоряло, че да го направи с първата срещната. Поне от моя гледна точка.

anonymous768631
01-09-2011, 16:26
Ъъъъ, да! Не казах ли и аз точно това.
Ние сме загорели по default, това ни е природата. Само че някои не мислят трезво, защото еманципираните кучки им промиват мозъчетата.

mrazqkindergarten
01-09-2011, 16:28
Всички момчета, които мислят трезво, го правят с първата срещната.
Цитирам се точно! За да няма грешки!
И за да няма пак грешки, казвам, че не е задължително да са неадекватни вечно. А да са били неадекватни само в конкретната ситуация.

Да, видях го тва "трезво".. И?Това са пълни глупости, има си момчета, които не искат да избързват, а да го направят с някоя, която обичат и тва не значи, че са неадекватни или че не мислят трезво.. Да не кажа, че познавам и момчета, които съжаляват за първия си път.