PDA

View Full Version : Имам проблем

Fashion13
01-08-2011, 16:16
Преди никой не говореше с мен,заради едни момичета,но сега те са болни,а и госпожата се кара с всички,които се държаха лошо с мен и аз преди все дружах с 1-2 скучни момичета,с които само се карах(не,че аз се подценявам,но те изобщо не знаеха що е забавление и само като им споделя нещо го казваха),а сега няколко момичета,които много се забавляват ме приеха при тях и междучасията набивахме момчета(на игра)и ни се кара даскалицата!Та въпроса ми е да остана ли с тях или не?!Другата седмица има родителска среща и съм ви казвала как онази учителка и учител ми пишат все отсъствия и говорене,които не правя и ме е страх,че ще ме очерни!Какво да направя?!Аз говорих с директорката за класната,но тя каза,че не може без да разбере класната и аз се отказах,обаче викнаха класната на съвет и тя изведнъж стана по-стриктна,винаги питаше и проверяваше преди да пише забележка,на всички се караше по равно и се държеше по-мило,но нещо не беше доволна!Дали това е причината??

Tihon4o
01-08-2011, 16:45
Имаш два варианта:

а) Спри да говориш в часовете и не се опитвай да изкараш учителите виновни за неща, които сама си направила.
б) Порасни.

Второто има гарантиран ефект!

Но пък в крайна сметка, какво са ти виновни другите, че не можеш да се държиш както трябва? Ако те изпортят на учителската, ще трябва да го понесеш и да опиташ другия път да бъдеш по-добра. По каквото прочетох изглежда, че винаги някой ти е виновен. Първо някаква си момичета са те тормозили, после ЗАРАДИ други момичета са ти се карали, после пък класната ти била виновна.. Защо се правиш на жертва, а не поемеш отговорност?

Не се сърди, ако звуча грубо, не е нищо лично, просто казвам нещата каквито са.

Fashion13
01-08-2011, 18:07
Аз не обвинявам никой,но говореха съседката ми по чин и тези отпред,а аз просто си седях!Учителката се кара на мен,а не на тях!И то наистина всички разбраха,че те са ги настроили!

Tihon4o
01-08-2011, 18:10
В този случай, след като класната вече не го прави, какъв е проблемът? Говори с нея отново или дори ако каже нещо на срещата, кажи на родителите си истината, те ще разберат.