View Full Version : Умолявам ви помогнете ми
vasilev94
01-09-2011, 18:21
Здравейте, харесвам едно момиче от моя клас, и казах в очите че супер мн я обичам направо така го казах, тя каза че супер мн ме обича но като приятел и не може да напусне неиният приятел :lol: ако сега беше пред мен този щях да го .................. :-x :x :x какво да направя помогнете ми моля ви ... :lol: :lol: :lol:
Ravenbird
01-09-2011, 18:27
Добре дошъл в клуба... И мойта тема е някъде в най-новите и аз съм така... Love sucks :? :x
Брей супер много я обичаш! :lol:
1? Да не ти дреме?
2? Стискаш зъби и продължаваш напред?
3? Свиваш се на топка и изпадаш в депресия?
4? Намираш си друга?
5? Чакаш тази да се освободи и се пробваш пак?
6? Наистина я обичаш много, не можеш да живееш без нея и се самоубиваш?
7? Пиеш едно айрянче и си лягаш, че вече е близо 10?
Заради сериозността с която се отнасяш към проблема си аз ти предлагам номер 7!
soul1199
01-09-2011, 18:33
ясно ти е казала,че иска да сте приятели,остави я и си намери друга
Добре дошъл в клуба... И мойта тема е някъде в най-новите и аз съм така... Love sucks :? :x
Мдаа
http://prikachi.com/images.php?images/653/2844653C.jpg :) :)
flyingmonkey
01-09-2011, 18:49
А ти колко си тъп :shock: Направо чупиш тъпометъра.
Ssummerjam
01-09-2011, 18:49
Оф, аман от заблудени :? Супер много я обичал?! :-D Вие тия думи вече наистина за здравей почнахте да ги ползвате. И интересно гаджето й кво ти е виновно, че тя предпочита него пред теб? Осъзнай се малко и приеми, че не всичко става така, както на нас ни се иска.
Не виждаш ли че тя си има гадже.От къде на къде ще се заканваш на приятеля й.Какво ти е направил,сигурно дори си няма представа,че я харесва.
vasilev94
01-13-2011, 13:58
Абе хора разберете аз ви казвам обичам я от сърце !!! супер много, постоянно мисля за нея, докато стана първата ми мисал е тя, като ям пак за нея, като си легна пак за нея .. просто искам да ми помогнете някак си.
Откажи се.. не вярвам да се получи нещо помежду ви дори и в бъдеще ..
tanch3t093
01-13-2011, 14:10
По0добре я остави, така само ще усложниш вашите отношения. Щом има гадже и го обича, приеми това и не се ядосвай, а продължи напред, едва ли е единственото момиче, така че горе главата и да не ти пука ;)
Missmarch
01-14-2011, 17:02
Няма смисъл брато, продължавай с приятелските чувства, може те да прераснат в нещо повече, но аз на твое място при нейния отговор бих изгубила всякаква надежда :(
TheBeliever
01-14-2011, 17:10
"Обичам те като приятел" е дискретен начин да ти каже "Не ме привличаш", което от своя страна означава, че даже да скъса с гаджето си ти нямаш шансове.
Дано гаджето и да те подреди :D
gLypChenCee
01-14-2011, 20:15
на хероин ли си ?
AirCrafter
01-14-2011, 21:00
Мдаа
http://prikachi.com/images.php?images/653/2844653C.jpg :) :)
На снимката пише love sick 8-) :razz: :razz:
По теамата се пак си на 16 в колко още ще се влюбиш.....
Брей супер много я обичаш! :lol:
1? Да не ти дреме?
2? Стискаш зъби и продължаваш напред?
3? Свиваш се на топка и изпадаш в депресия?
4? Намираш си друга?
5? Чакаш тази да се освободи и се пробваш пак?
6? Наистина я обичаш много, не можеш да живееш без нея и се самоубиваш?
7? Пиеш едно айрянче и си лягаш, че вече е близо 10?
Заради сериозността с която се отнасяш към проблема си аз ти предлагам номер 7!
За да закръглим бройката бих добавил:
8? Хващаш копелето след даскало и го счупваш от бой?
9? Открадни момата и бягай в чужбина?
10? Накарай я да ревнува, натопи го в нек'ви тъмни сделки с друга и да го зареже
Оф, аман от заблудени :? Супер много я обичал?! :-D Вие тия думи вече наистина за здравей почнахте да ги ползвате. И интересно гаджето й кво ти е виновно, че тя предпочита него пред теб? Осъзнай се малко и приеми, че не всичко става така, както на нас ни се иска.
bonbonenoizkushenie
01-15-2011, 18:47
и аз съм в същото положение но съм момиче и момчето ми каза че няма начин да сме заедно ... ми да ти кажа остави я намира игнорирай я и тя самаще се върне при теб ... а и щом ти е казала че те обича но като приятел значи все пак означаваш нещо за нея .. а и дълбоко се съмнявам че МОМЧЕ може да ОБИЧА
Kallyn4eto
01-15-2011, 20:04
виж просто бъди до нея като приятел. ако не иска да напусне гаджето си не я карай да избира между двама ви, не и поставяй ултиматум, защото така ще загубиш и като приятелка. няма как, гадна ситуация..
CaseyAshley
01-15-2011, 22:28
Ако наистина я обичаш, ще се радваш, че тя е щастлива, независимо че е с някого другиго, а не с теб.Ако пък не се радваш, значи не я обичаш и можеш да я забравиш и да си намериш нова. :)
Отиди и смело и кажи ееей момиче неска си с мене :P твоя мачо да ми лапа банана :D
excuseme
01-16-2011, 11:47
Щом ти е казала че те обича очи в очи , значи наистина е така . Момичетата не казват такива неща на всеки . Поговори с нея и я питай как стоят нещата . Тя сигурно не по-малко от теб се опитва да измисли решение. Явно тя просто не иска да нарани момчето до нея , не мислете че е толкова лесно да зарежете човек , който наистина сте уважавали и сте имали връзка , все пак ако тя те обича достатъчно ще го остави .