Влез

View Full Version : Помощ от по-опитни

roninko
01-10-2011, 15:13
Здравейте,
на 16 съм, а приятелката ми е на 19. Другата седмица си идва и каза, че иска да правим секс. Въпреки, че ще ми е за първи път това не ме притеснява. Притесняваме следното: доло в областта на гениталите съм много космясъл. Преди време реших да се обрасна доло (грешка, която няма да повторя никога повече), но после една седмица беше много неприятно. Ако може по-големите от мен да споделят как се оправят с този проблем: кремове ли използвате, на козметик ли ходите, нещо друго ли правите ... ?

DarkTemplar
01-10-2011, 15:14
Бръсна се на всеки няколко дни. От години съм така.

roninko
01-10-2011, 15:15
да но после като порастват не ти ли е гадно на кожата ? особено като се таркат в боксерките ти ?

Devil69
01-10-2011, 15:16
Ползвай депилатоар-доста добре работа върши.

DarkTemplar
01-10-2011, 15:18
Докато набождат ме сърби (затова и ползвам памучни боксерки, тея от изкуствена материя ме побъркват), но това е максимум за ден. Следващите няколко се чувствам перфектно. ;)

Кола маската боли доста повече, иначе е по-трайно решение на проблема (поне седмица-две си айляк). Ако можеш да издържиш...

anonymous768631
01-10-2011, 15:32
Аз се бръсна и ми няма нищо никога. Не ме е сърбяло и ми са странни тези, които ги сърби. Дори ме сърби повече, когато не ги бръсна, ама ме мързи често.

bybz
01-10-2011, 17:31
Приятелят ми се бръсне. Не е споделял да има проблеми :) Не мисля, че ще си причини болката от кола маска... :)

TheAceOfLove
01-10-2011, 18:58
Подкъси ги с тример или ножица. 8)

mecho8888
01-10-2011, 20:23
Здравейте,
на 16 съм, а приятелката ми е на 19. Другата седмица си идва и каза, че иска да правим секс. Въпреки, че ще ми е за първи път това не ме притеснява. Притесняваме следното: доло в областта на гениталите съм много космясъл. Преди време реших да се обрасна доло (грешка, която няма да повторя никога повече), но после една седмица беше много неприятно. Ако може по-големите от мен да споделят как се оправят с този проблем: кремове ли използвате, на козметик ли ходите, нещо друго ли правите ... ?

Не просто си купи машинка за постригване с батерии. Ще забравиш и за бръснена и за самобръсначка и за фризьор.

И не забравяй да я почистваш хубаво преди да си бръснеш лицето. Една такава машинка постригва лицето и ефекта е като след бръснене на втория ден. Няма дразнене няма възпаление няма кремове. Много добре се справя, пък и лека брада е секси

Препоръчвам ти бръснене на ташаци да става с 1-ви номер приставка, а не директно с метала.

Всичко друго минаваш с метала. Аз лично се нося с гола глава в момента и ми е перфектно. И сам можеш да се пострижеш идеално стига да има кой да те обере хубаво по врата.

Това женското за кремове и глупости и коли маски въобще не го слушай какво ти говори. Побъркало се е. :D

RoSKo0o0
01-10-2011, 20:33
Аз се бръсна и ми няма нищо никога. Не ме е сърбяло и ми са странни тези, които ги сърби. Дори ме сърби повече, когато не ги бръсна, ама ме мързи често.

+1

mecho8888
01-10-2011, 20:39
Абе момчета спрете да се бръснете и скубете като някои пу... Едно късо постригване е достатъчно, а и много по-достойно.

Винаги съм се дразнил на мъж тип мъжка пу... как си е дал гъза да му го оскубат (а и кой знае какво още)

Мислете за себе си като за хищник. Никой хищник не дава на ГЪЗелката да го проскубе преди да я хване :smt023

juveteam
01-10-2011, 20:43
Мръсни се 1 път на седмица и след бръснене се мажи с нещо...
Явно кожата ти е по-чувствително , но не мисля, че заради това трябва да ходиш космат цял живот....

Колата маска мн боли miminko ;)

umri
01-10-2011, 21:10
Мъжо ходи на кола, и двамата сме на мнение,че е най-добрият вариант. :)
Някой прекаляа с изветрялата домашарка май.. Кой нормален ша си сложи кола на топките?

juveteam
01-10-2011, 21:22
Мъжо ходи на кола, и двамата сме на мнение,че е най-добрият вариант. :)
Някой прекаляа с изветрялата домашарка май.. Кой нормален ша си сложи кола на топките?
Може да не говори за топките...

tochica
01-11-2011, 06:19
Има медицинска козметика, която се използва след бръснене или епилация, при чувствителна кожа. Да не става реклама, ако те интересува, ЛС

marin4itu
01-11-2011, 06:22
Не се бръсни на контра, ами по растежа на косъма.. Да знам, че не става гладко, обаче така кожата не се обрива.

ivan933
01-11-2011, 19:16
Брасни го 2 пъти в седмицата и както каза не на контра! От Години съм така. Яка работа е :D

Torn
01-11-2011, 20:02
Луд да съм няма смея с кола ... бръсна си ги и това е сърбешеме първите няколко пъти но бях на 14 :D

walmon
01-13-2011, 00:48
Да и аз съм на мнение, че трябва да се бръсне човек, отколкото да рискува с кола, за мен това не си е работа! А относно тва, че те сърби отдолу, мисля че е напълно нормално, защото ти е било за първи път. То и при мен беше така първите пъти, като се бръснех отдолу, но след това кожата свиква и не ти прави впечатление!

SwEeTMuFFiN
01-13-2011, 09:44
не ги бръсни, знам какво ти е. аз преди малко се мъчих с кола маска и мн болеше макар че не ми е за 1ви път. а иди на кола маска при профисионалист и ще се опраиш :wink:

GossipGirl89
01-13-2011, 10:15
Всеки сам си преценява. Вярно е че с кола маска боли много повече, но пък за сметка на това забравяш за косми поне 1-2 седмици. Ако толкова те е страх от болката ползвай някакъв депилаторен крем. Аз съм ползвала 1-2 пъти и установих, че дали ще е с крем или ще се бръсна - ефекта е един и същ, затова предпочитам колата. Но при момчетата е малко по-различно - малко са тези, които се решават на колата :)

yupaa03
01-13-2011, 10:27
Много ниска подстрижка с машинка - с бръсненето и депилатоарите просто не се получи - тръгват да растат под кожата при мен, забират и става някакъв ужас, много по-зле отколкото да има малко косми. Иначе топките си ги хващам с бръсначката и няма проблеми, но отгоре просто не става при мен

anonymous768631
01-13-2011, 15:08
Ибаси! Тази кола маска ще ми изкъмне мъдята бе! Не, не, не!
А предпочитам сам да си измъкна мъдята и да ги изям, отколкото да ползвам депилатоар. ВОНИ УЖАСНО! И "ароматизираните" и те мЕришат на леш!

anonymous708973
01-13-2011, 15:15
Хъх, вярно е, миришат на умрели катерици. На моя пише "с аромат на мед и не-знам-си-какво-си", пак е същата работа.

Моят се бръсне. Струва ми се много зловещо да искам от него да ходи на кола маска, въпреки че аз го правя. Никога не ми е бодял, дори да не се е бръснал от 2 дни.