View Full Version : Не е спешно,но все пак да си попитам...
Направихме го с приятелката ми без предпазни средства.До сега винаги е било с кондом,но искахме просто да опитаме какво ще е чувството без.Тя не е отбелязала кога точно и е бил последния цикъл и затова няма как да изчисли овулацията.Най-важното-не съм свършвал в нея.
Може ли да е станала издънка все пак?
БТВ:
Както споменах,просто искахме да опитаме.
Този опит няма да се повтаря.
Винаги може да е станала издънка, но след като не си свършвал в нея, шансът не е толкова голям.
Кажи на мадамата да си води календарче и следващия път презервативи :)
ThisIsMe
01-10-2011, 18:51
Нищо и няма.
juveteam
01-10-2011, 21:04
Бъдете спокойни ;)
mecho8888
01-10-2011, 21:17
споко аз презерватив не слагам и засега няма проблем
е не съм свършвал вътре
усетиш ли че тръгваш да свършваш - вадиш и в дупето - там си мажи колкото искаш.
Надявам се да няма повод за притеснение :)
kalpazanka
01-11-2011, 05:08
Нещо като продължителност на МЦ и дата на последна менструация да ни кажеш?!
kiki1991
01-11-2011, 05:28
споко аз презерватив не слагам и засега няма проблем
е не съм свършвал вътре
усетиш ли че тръгваш да свършваш - вадиш и в дупето - там си мажи колкото искаш.
хаха и ние сме тъка с моя приятел..без капути:)и като усети че му идва го вкарва отзад и там свършва,или на мен
kiki1991 винаги ли рискувате без кондом?
Не ви ли е страх?
Защото ние само опитахме и няма да се повтори този опит ,но въпреки това тя е притеснена.
bonbon4e_to
01-11-2011, 13:35
Нищо и няма.
shugababe112
01-11-2011, 17:56
Не се притеснявайте, защото така има вероятност от стрес да и закъснее и да се филмирате още повече.Едва ли е станал гаф
Има вероятност разбира се и то много голяма... Въпроса ми е ти като не си начетен отностно това с какъв акъл правиш секс ? Имам чувстовото че ползвате гръбначния си мозък докато го правите а главния остава за да ви държи будни... Отивай в гугъл и чети за предеякулационна течност ...
ThisIsMe
01-11-2011, 19:18
Има вероятност разбира се и то много голяма... Въпроса ми е ти като не си начетен отностно това с какъв акъл правиш секс ? Имам чувстовото че ползвате гръбначния си мозък докато го правите а главния остава за да ви държи будни... Отивай в гугъл и чети за предеякулационна течност ...
Ти луд ли си ,бе?
Имало много голяма вероятност....
Тва да не ти е сперма.Да ти имам и културата сексуална.