View Full Version : Моята грешка
sashto22
01-11-2011, 05:36
Энам не трябваше да го правя.Миналата годин бях луда по един мой приател но не беше вэаимно.Сега вече аэ си имам гадже .Снощи прибирайки се от училище видях гаджето на приателя ми да се прегръща с един от класа й и ги снимах.Прибрах се и писах на приателя ми и му раэкаэах,той каэа,че и има пълно доверие,но поиска да види снимките.Обясних му,че не го правя с лоша цел, а той ми каэа ,че ми вярва,да не се тревожа и,;е съм му една от най-добри приателки.Едновремено бях трогната,эа това,че съм му от най-добрите приателки,но и огурчена от това да не я эакачам,эащото аэ нямах намерение да го правя.[/b]
marin4itu
01-11-2011, 05:43
Те може да са се прегръщали като приятели.. В което няма нищо нередно.. Виж ако са се целували и барали, ето това вече е нередно.. Мисля, че си направила от мухата слон.. :-o
Те може да са се прегръщали като приятели.. В което няма нищо нередно.. Виж ако са се целували и барали, ето това вече е нередно.. Мисля, че си направила от мухата слон.. :-o
+1 ! Една прегръдка не значи нищо! :-x , съжалявам, просто изобщо не ми допадат подобен тип постъпки и ще се въздържа от повече коментари
FromAutumToAshes
01-11-2011, 06:36
Почти нищо не разбрах оО :-o
SmilezZz
01-11-2011, 07:10
Почти нищо не разбрах оО :-oЗначи авторката е видяла гаджето на момчето,което миналата година харесвала,да се прегръща с друго момче и ги е снимала..После пратила снимките на въпросния приятел и като цяло е това :lol:
По темата:
Доста тъпо си постъпила..Как може да направиш подобно нещо,като въобще не си сигурна и да си се уверила,че момичето върти и двамата..Може да са се прегръщали просто като приятели - в това няма нищо лошо..
Greennight
01-11-2011, 07:16
Ти си кучка брат 8-)
FromAutumToAshes
01-11-2011, 09:07
ЛААААААААААЛ и ние кво да направим по тоя въпрос :-o
RoSKo0o0
01-11-2011, 09:19
Ти си кучка брат 8-)
:lol: И двете са кучки, брат :lol: Всички са кучки, брат! :lol:
xinfamous
01-11-2011, 09:37
освен кучка може да се добави и интригантка,(скапана) клюкарка и вероятно 'патка' :)
cherinka
01-11-2011, 10:18
Едва ли е било от онези 3-4 секундни прегръдки, щом
ги е видяла
щукнало й е да ги снима
изкарала си е телефона
включила е камерата
снимала ги е
за това се изискват повече от 4 секунди.
вие пък и вие какво бързате със заключенията...... :-o
Paramour
01-11-2011, 10:40
един въпрос: теб какво те бърка гаджето на момчето, което си харесвала миналата година, с кого се прегръща?
:?
ии научи се да пишеш, щото почти нищо не се разбира от поста ти.. /пише се приЯтел. ;] /
Infection
01-11-2011, 11:34
един въпрос: теб какво те бърка гаджето на момчето, което си харесвала миналата година, с кого се прегръща?
:?
ии научи се да пишеш, щото почти нищо не се разбира от поста ти.. /пише се приЯтел. ;] /
Да това с кого се преграща не те интересува !!!
sashto22
01-11-2011, 16:25
mn sorry ma ne seki se pregra6ta i celuva s priqtelite si, a i se pak az sam go haresvala i sme mn dobri fr, a i toi mi kaza kogato gjto mi mi izneverqva6e, za tova sam mu zadaljena
И той като видя снимките какво стана?
sashto22
01-11-2011, 16:32
stana mu kofti i sled parvata snimka tragna da bqga i az mu pokazah i drugata, zapo4na da ovarta i taka :)
Според мен, може и малко, но още го харесваш.
А по темата, не си направила нещо толкова лошо, още повече, че ти е от най-добрите приятели. По-скоро бих се разсърдила на някоя приятелка ( камо ли най-добра ), ако види такова нещо и не ми каже, отколкото да види и да ми каже.
Ssummerjam
01-11-2011, 17:43
Момичето просто се е прегърнало с приятел, ама ти веднага бързаш да ги снимаш, за да покажеш после снимките на гаджето й и да събуиш съмнение у него. Много грозна постъпка. :?
stana mu kofti i sled parvata snimka tragna da bqga i az mu pokazah i drugata, zapo4na da ovarta i taka :)
Чакай бе ти фотосесия си ли им правила.Или си таен агент?Прегърнали са се не е фатално приятели са.Може дори да са се къкостискали...
sashto22
01-12-2011, 04:01
mn e golqma razlikata mejdu rakotiskane i pregradka s celuvka
Paramour
01-12-2011, 11:41
Та какъв беше въпроса?
бтв пиши на бг. ;]
егаси отвратителната к***а,ква си ти да им се бъркаш в отношенията!!!!К'во щракала си ги и с кво ще му помогнеш :? що просто като се прибра не му разказа,ако толкоз държиш на него нямаше да постъпиш така....просто си ревнива овца :?