Влез

View Full Version : Мразя СЕСТРА СИ :D! :X

smiirnoff
01-11-2011, 07:40
Имам сууууупер тъпата сестра е така. И толко' много я мразя, че просто е супер странното. Едно, че е супер тъпа и малоумна, като някой ѝ каже нещо накриво, дори и да са родителите ми, тая тъпата почва да крещи. Просто е невероятно наглото същество. Тя ако тръгне да ми казва нещо накриво и аз ѝ се отварям, веднага ще се разкрещи на мен и на майка ми и баща ми да ми направят забележка, ама тя може си крещи до небесата. Са съм болна в момента и имам един черен (любимия ми) колан. И тая идва при мен и ми вика "Ще го взема щот' си болна и няя да излизаш." И аз викам "остай си ми го, ще излизам". И тая почна да нервничи и аз и викам няя го зимаш, имаш си колани, ама тя тъпата почва да крещи. И тряяше да излиза с баща ми, той да я кара до метрото. И още викаше, че иска колана и че напрао ги зима и аз се ядосах и ѝ викам ''оф, като си толко' тъпа" и тая пак почна да крещи и вика на тати "аре кажи и нещо, тъпа ли ще ме нарича". И тати вика аре млъкнете, ти не я взимай колана, може да излиза. Ти си имаше колани, вземи някой твой. Ама тя продължи да крещи и на него и на мене. И аз и се развиках и я нахраних, пуснах си фейсбука, усмихнах се е така да пукне от яд, а тая почервеня тъпата, ама ми взе колана :Х. Не ми е за тъпия колан, ама ми писна е така дори и да не съм съгласна да ми взима нещата :Х. Веднъж се беше скарала с майка ми и баща ми ( а тя тогава изпада в некви нервни сривове, понеже е супер глупавата ... просто не може да говори нормално и си мисли, че като крещи ще направят т'ва, което иска) и тогава толко' много ме изнерви, че и казах "дано да пукнеш за 'сичките си простотии, където ги бълваш". Тогава просто ме погледна и млъкна. След т'ва разбира се пък се скара отново с наще, щото съм ѝ била казала такова нещо. По принцип е така гледа само да се заяде с мен, щото по принцип съм мноооого по - кротка от нея. Майка ми и баща ми като не ми дадат нещо съм окей, нямам нервни изблици и не крещя о.О. А тая малоумната ако нещо не стане на нейното веднага почва да крещи и да се оправдава с т'ва, че те ме толерират мен, което е пълната глупост. 1во - дават и 2 пъти повече пари, 2ро - тати винаги, когато тя поиска ѝ дава едната кола да ходят някъде с гаджето ѝ, 3то - ходи всеки месец по партита на 4км, дето са, ходи с гаджето си почти всеки ден по кина, партита, рождени дни, за което разбира се и трябват пари, които наще почти винаги и дават, 4то - наще ѝ платиха диетата (в която всеки месец ходи на лекар, купуват и се некви хапчета, напрайха и се 100 изследвания - окей, тва е за здравето ѝ, ама пак никога няма правото да се оплаче!) и т.н и т.н, няма да ги изброявам, ако някой иска повече подробности (като гледам не съм ги изпуснала :lol: ), да казва. Майка ми и баща к'во ли не правят за нея, а аз имам чувството, че тая се интересува само от пари :Х. Супер зле просто. По същия начин си позволява да крещи и на гаджето си, който за мен милия е толко' заблуден, че вече 2ра година кара с тая истеричка :Х.. Ама се едно.
Просто кажете ми как може една ''жена'' на вече 19 години да се държи толкова тъпо, детски и ''истерически'' ... о.О Просто е супер зле :Х. Мразя я е така, не я понасям, цял ден мога да и изброявам лошите качества, цял месец мога да я храня и да имам още за казване. Не предлагайте да говоря с нея, щото просто с т'ва създание не може да се говори за к'вото и да било, освен ако не ти поиска нещо о.О
Преди 3 или 4 години, не помня, майка ми и баща ми ходиха с нея на психолог - успокоиха се нещата за известно време и тая пак почна с истеричните си изблици :Х. Баща ми ми купи яке и обувки за зимата, тая се разкрещя, че ми ги е взел о.О Довода беше "толерирате я!". К'во ? Баща ми да не ми купува нещо, от които имам нужда едва ли не о.О И понеже направи баси скандала, си дадох на тати стипендията (60 кинта) + 30 лева, дето бях събрала, за да млъкне :Х
Наще к'во ли не правят за нея, тя вечно недоволна :Х. Понеже е тъпа и не знае к'во иска, учи 5 години в езикова гимназия, накрая реши, че иска да влиза в УАСГ (където всъщност и аз искам да вляза и точно заради това сега уча в строителния) ... И понеже е тъпа и се навря в езикова, а сега реши друго, дай мама и тати щот' си нямат друга работа да плащат за уроци по математика и рисуване о.О
Просто е супер тъпата, искам да ми се махне от живота, просто да изчезне.. Вбесявам се само като помисля за нея. И сестра не искам да я наричам о.О...
Просто я мразя :Х

n3zabrawiimaa
01-11-2011, 07:49
Не прочетох цялата тема, но..
Вие сте сестри, трябва да си помагате, пък и щом сестра ти е по-голяма от теб (май) я накарай да те води по купони, да те запознава с готини хора, да те отрака.. Винаги съм искала по-голяма сестра, но имам по-голям брат. С него съм навсякъде. Много се обичаме, защитаваме се.. Обичайте се. :?

smiirnoff
01-11-2011, 08:02
НЕ искам просто да я виждам никога е така. Никъде не искам да ходя с нея. Не искам хората да знаят, че ми е сестра просто :Х.. Не я обичам и не мога да си спомня вече от кога не я обичам .. о.О
Имам си най - яките приятели, тях ги обичам, а нея я мразя :Х
С тях ходим навсякъде, не е нужно оная да ме отраква ... НИЩО не искам от нея, искам само да ми се махне от живота о.О ...

SmilezZz
01-11-2011, 08:07
^^ Съгласна съм,обаче просто това няма как да стане - при условие,че и двете взаимно не се понасят или поне аз така го разбирам..

Както и да е..Наистина е доста тъпа ситуация,не знам просто аз ако бях на твоето място - как щях да реагирам..

А защо отново не отидете на психолог ? Явно има някакви проблеми,които не е казала на никого и заради това има някакви такива нервни кризи..

Не знам какво друго да ти кажа..Щом не може да се говори с нея..
Гледай просто да не й обръщаш чак толкова голямо внимание,за да не вдигнете скандали..

smiirnoff
01-11-2011, 10:33
Вече никой не може да я накара да прави к'вото и да било. Стана на 18 и ѝ порасна работата до небесата .. Ама скоро мама и тати ще дигнат ръце от нея и вече няма да я издържат. Да видим тогава как ще ѝ понася 'сичко. о.О Просто е суууупер малоумната. Как може да ми е сестра е така, по нищо не си приличаме о.О
Пф, аре да се маха по - скоро... Да ѝ мине балът, да влезе някъде да учи далече от мен и да се оправя. :Х

Biskfitka
01-11-2011, 11:00
Спокойно след няколко месеца няма да сте заедно. :) Аз не знам какво бих направила с такова същество вкъщи честно...;д и тва за стипендията..не е трябвало да го правиш! :o

Infection
01-11-2011, 12:00
Аз имам брат но съм по големия и с него не се разбираме мноо
Но няма кво да ти обяснявам различно е !!!

neeDaBosS
01-11-2011, 12:13
оф нямам сестра,но съм изпадала в такова положение..опитай се да запазиш пълно спокойствие..а когато се разкрещи азз лично бих и ударила 2 силни шамара и бих я изгонила от стаята ми.НИКОЙ няма право да ми взема нещата..първо се пита,после ако ще дам нещо ще дам..прави се на спокойна,не и обръщай внимание..не искам да се хваля с това,но братовчедка ми за дълго време живееше у дома и положението беше същото.Един ден ми кипна и като я хванах за косата..оная пищи,скимти и така нататък но аз не я пуснах,ударих и 1 шамар също и от тогава вече не ме е закачала.Сега съжелявам за постъпката си,но това животно беше толкова нахалнооооо :-x бута ми нещата,взема дрехи,гримове,учебници..взе ма нещо и после не го връща.Нищо не и казвам а тя идва и започва да кряскааааааа :? мога да бъда много спокоен човек,но ядоса ли ме някой ставам на нокти.Наще нищо не и казваха уж е гостенка..добре,че след тая случка гостито бързо приключи 8-) Сестра ти е голяма жена,време е да се оправя сама.Предлагам ти да не я удряш защото предполагам е по голяма от теб? пък и не е хубаво..аз го направих отт изблик на ярост 8-) просто когато влезе в стаята ти не и говори,не и обръщай внимание ..а понечи ли да вземе нещо и го дръпни от ръцете без да кажеш нищо..тя няма право да ти пипа нещата при положение,че вашите и отделят много повече време.Иначе може пак да я заведете на психиатър,може да е сериозно...

3oPuTy
01-11-2011, 12:16
Извинявай,че ще ти го кажа,но не само сестра ти има вина ... И родителите ти имат доста голяма вина за държанието й :?
Ще вика тя,а тя ще си мълчат и като за капак ще й угаждат (говоря за всичките пари,за колата и т.н.) :? Ами явно са меки душичи,както се казва,и не смеят да й се развикат :?
Не можели нищо да й кажат,защото била на пълнолетна?!Г-Л-У-П-О-С-Т-И!!!Щом все още живее в дома на родителите ви,щом те я издържат значи ще ги слуша! ... Но тъй като вашите явно са прекалено добри и тя им се качва на главата :?
А в това,че преди е учила в езикова гимназия,а после е поискала да учи нещо друго няма нищо лошо.И аз завърших Екология,но в момента уча Информатика и информационни технологии в бизнеса ... Две коренно различни неща,но просто предпочетох да не се развивам само в една посока :)

mArMaLaDkA
01-11-2011, 12:22
^ Именно. Тя е такава, защото родителите ти са я възпитали по този начин. Да й спрат малко джобните, да се помъчи, да видим дали ще продължава да капризничи и да е все толкова неблагодарна. Повечето й връстници на тия години заработват нещо през ваканциите, ходят на лекции и излизат на квартира, т.е самостоятелни са, докато тя разчита само на вашите и иска още, ще кажеш, че родителите ти са милиардери. Няма оправия според мен. Родителите ти да са мислели навреме. Щом като по-малка не са успели да я възпитат като хората, искрено ме съмнява, че сега ще проявят твърдост и ще я измъкнат от американския филм, в който си е въобразила, че живее.

FernandoTorresIkerCasilla
01-11-2011, 12:37
Егати и сестрата .. ;X Абе, изчакай да се махне от вас .. До тогава, можеш да си сложиш брава с ключалка на вратата на стаята [ако нямаш де .. ] .
Леле тва е бахти урода .. ;X

smiirnoff
01-11-2011, 12:52
Просто е излишно да обяснявам колко са се карали и колко са викали и тя и те. И двете са ни възпитавали по един и същи начин - разликата ясно се вижда. Каквото има тя,го имам и аз, и обратното (говоря за необходимите неща, не странични работи). Не всичко идва от родителите и никога няма да обвиня наще заради т'ва, че тя е такава. Ако те са виновни в случая трябва и аз да съм същата. Израснала съм с нея все пак и отношението и към двете беше еднакво. Под пари не знам как сте го разбрали - казах го, за да ви покажа, че не съм толерирана, както тая тъпата винаги казва. Под пари разбирайте джобни и отделни за кино и гореизброените.
И точно за тва го казах. Щото въпреки че наще са ѝ осигурили що годе добър живот, тя с цялата си наглост ги обвинява о.О
Наще съм 100 про сигурно, че все още не са спрели да я издържат, щото ги е страх. Обясних ви, че тя е супер тъпата е така и ще напрай сичко, за да е на нейното. И сигурно ги е страх да не напрай нещо, не знам к'во о.О
Баща ми и без т'ва има проблеми със сърцето и не искам заради тая малоумница да му стане нещо. Щото тва никога няма да ѝ го простя :Х
Просто не мога да опиша омразата си към нея. А т'ва нормално ли е ? Да мразиш сестра си о.О
Та, наще са ни отгледали по еднакъв начин, с еднакви привилегии (нейните като по - голяма донякъде са били повече). Ето защо не си позволявам да обвинявам майка ми и баща ми за т'ва, че тя е толко' задръстена...
По - скоро предишните ѝ приятели имаха неква вина, щото бяха супер лайната, ама нормално, предвид къде живеем -.- От там донякъде стана и тя баси тъпото лайно (за мен).
Баща ми супер мн пъти ѝ е казвал, че ще спре да ѝ дава пари за к'вото и да било, а тя му отвръща ''пука ми'' ... Обаче с т'ва доказва колко е зле, щото всеки скандал е за нещо, което на нея ѝ трябва, но не и се разрешава. Баща ми има пълното право да я изгони от нас. Аз ако бях на негово място щях да се откажа от нея, да я изгоня и да не я погледна, ама нали я мразя, то разбираемо, че няма да ми пука, ако направя такова нещо. Ама те нали са ѝ родители, сигурно я обичат, не знам к'во друго (освен и да не се напрай е така) ги спира о.О
Просто няма никъв начин според мен ... пълния игнор от моя страна към нея. А майка ми и баща ми - като събера смелост да им го кажа всичко т'ва и тогава да решават ...
А и съм сигурна, че като завърши и ѝ мине балът, ако напрай още един скандал, 100 про вече ще я махнат от вкъщи.
Та, по - скоро написах темата да си подърдоря с някой на тая тема и некви евентуални съвети, ама то те к'во могат да са - поговори с нея, поговори с ваще, игнор ... о.О
Мерси все пак .

smiirnoff
01-11-2011, 12:53
Егати и сестрата .. ;X Абе, изчакай да се махне от вас .. До тогава, можеш да си сложиш брава с ключалка на вратата на стаята [ако нямаш де .. ] .

В една стая сме ... 8-)

FernandoTorresIkerCasilla
01-11-2011, 13:17

В една стая сме ... 8-)

Красота .. 8-) Пресели я в хола на дивана.. 8-)

3oPuTy
01-11-2011, 15:29
Ти знаеш ли значенията на думите "задръстен/а" и "тъп/а"?!
Ако ги знаеше нямаше да наричаш така сестра си,защото тя определено не е такава ... :? (съдейки по думите ти)
Нагла е,манипулаторка е,но определено не е тъпа :? Просто знае как да получи това,което иска и ДА,вашите са виновни,защото й позволяват да им се качва на главата и й вървят по гайдата,както се казва.

smiirnoff
01-11-2011, 15:50
Ае, аз ти говоря к'во се случва и к'ва е бе о.О
Как ти го кажа по друг начин е така ?!
Се тая, казах по - горе съвети няма никви, просто е хубаво да споделиш с някой друг и да видиш различните мнения
Мерси все пак ;)

hamilcar
01-11-2011, 16:07
Темата се заключва по желание на автора.