PDA

View Full Version : Завиждат ли или не знам просто..



DoctorHouse
01-11-2011, 16:31
Здравейте,пиша от акаунт на приятел,понеже сега съм в една компютърна зала и не искам да влизам от моя.Ето какво е моето положение.Аз съм на 15 години,приеха ме в готино училище,имам готини приятели,обожавам историята и обичам с приятели да ходим по екскурзии или просто със семейството.Обичам да чета книги(Стивън Кинг,Агата Кристи,на Хари Потър съм чел,и всички други са исторически,легенди,разкоп ки,митове,фолклор,древни езици и т.н).Освен това,може да го помислите,за глупаво,но почнах да ходя на уроци по пияно.Почнах да правя кавъри на някой песни и да ги записвам в на 1 приятел студиото,но заради кризата го затвориха,а аз спрях за сега.Та това е за мене.Имам хубави оценки,забавен съм просто и си разсмивам хората и за това си имам приятели от класа примерно,но има някакви от моя клас,1-2ма,които правят всичко за да привлекат вниманието на момичетата,обарват ги,само говорят глупости и някакви такива.Аз изобщо не се зарибявам с тях,а те сами почват да връзват разговор,аз нямам проблем с това естествено :D .Ама почнаха да говоря някакви глупости.Тоя какъв е малък олигофрен ,само се прави ,че забива момичетата.Това изобщо не е вярно,но хайде..Виждам ,че момичетата харесват повече мене ( не че всички момичета ме харесват,говоря за тези от компанията и класа ми ) от колкото тия загорелите пичове,нямам проблеми с тях всеки е такъв какъвто прецени и си иска.Но те почнаха много да ми говорят зад гърба и така нататък.Не е болка за умиране,аз съм такъв какъвто съм,и ме харесват,също имам супер приятели.Не мога да се оплаквам.Но ми е гадно да виждам как тези момчета "големите пичове" ,не им връзва и сега само ми говорят зад гърба.Или ми казват,че пияното бил "най-гейския инструмент" и т.н.Аз не свиря нещо за да стана най-великия пианист.Просто ме отпуска и ми харесва..И проблема е,че много говорят зад гърба,и то главно момчета и аз вече се изнервям.Или пък за това ,че чета книги ми говорят зад гърба ,че съм някакъв зубър..знам,че ще кажете да не им обръщам внимание,но ми става гадно просто..не знам..а вие мислите ли че с книгите изглеждам като зубър?Или ,че пияното и китарата са били гейски инструменти?И защо те като цъкат ЛоЛ по цял ден,могат да говорят такива неща..моля без да ме нападате с глупости.Пак казвам от компютърна зала съм,и не знам колко ще е грамотно написано.Приятен ден,благодаря за отделеното внимание.

betty29
01-11-2011, 16:39
Когато влезе в сила закон че пианото е гейско, тогава може да се притесняваш. Изглежда, че другите от обкръжението ти са големи простаци и не знаят нищо друго освен да дубят пред компютърните игри и да ръсят глупости! Не мисля, че трябва да им отделяш някакво внимание или от мислите си за тях! А и да се върна на пианото, щом те успокоява защо да не свириш :) Живей си живота както на теб ти харесва, а не както те искат ! :D

MiMcHeToOo
01-11-2011, 16:42
Такава е днешната младеж. Ако не пиеш, не пушиш и не се правиш на Майк Тайсън си тотално задръстен и смотан. Аз ще те посъветвам да си седиш с твоите хора и да не те интересува мнението на "пичовете". Така ще ти е много по-лесно. Успех! :)

Infection
01-11-2011, 16:44
Неразбрах съвет ли искаш или птосто си си излял душата!!!
Знам че ти е гадно но след време ще свикнеш а и натях ще им омръзне


Щом момичетата те харесват саюзисе с тях като се прават на пичове да ги режат с едно "мен кво ме интересува" ще видиш как ще почнат да се затапят!!! Следователно се сешащ...............!!!

Ssummerjam
01-11-2011, 16:53
Не задълбавай в това какво мислят за теб хората. :)

honeey
01-11-2011, 18:17
Момичетата те харесват, защото си една идея по различен от другиите - \\\"пичовете\\\". Обаче тези същите не могат да разберат какво толкова ти харесват на тебе, а не разбираш ли на тях. За съжaление те не схващат, че това да пиеш и пушиш далеч не е всичко и си го изливат върху теб.

CR0W
01-11-2011, 19:14
Да не ти пука пич.Да не би да живееш тоя живот за тях???Остави ги, ако щът за терорист да те мислят на теб да не ти пука.

SmilezZz
01-12-2011, 06:56
Съгласна съм - не им обръщай внимание..
Най-вероятно завиждат и говорят някакви глупости пред
другите,за да те злепоставят..Но щом другите те знаят
какъв си - да не ти пука..Такива ги има в изобилие..
Чети си книги,занимавай се с пиано и с всичко останало,което
ти доставя удоволствие..
Ти живееш собствения си живот и следователно не трябва да
мислиш какво мислят хората зад гърба ти..Такива винаги ги е
имало и винаги ще ги има..Нека се правят на простаци и на идиоти..
След време ще осъзнаят колко тъпо и смешно изглеждали отстрани ((:

loca10
01-12-2011, 12:50
Да знаеш, на тебе вече ти познавам темите- пишеш от акаунта на приятел, интересуваш от история и четеш много. Ако наистина си толкова талантлив, печен и харесван, какво те бърка??? Искам да кажа, че има хора, които нямат никакви таланти, не са особено красиви и духовити. И на тях им въртят такива номера. Има такива, на които им е кофти и се връзват. По- коравите обаче се стягат, гледат си кефа и не се занимават с това, че едикой си му казал, че е @&%*#. Ето по това се разбира дали наистина си готин. Представи си, че вземеш да се заяждаш и да ги псуваш и да им посягаш. Грозна картинка. Просто се дръж достойно, гледай си приятелите, гаджето и уроците и се наслаждавай на якия си живот (защото мисля, че е направо жесток). Ами успех и за майтап някой път подари книга на нещастниците 8-)

DoctorHouse
01-12-2011, 12:57
Съмнявам се.Не мисля ,че съм единствения,който чете история.