PDA

View Full Version : как да го спечеля?

franky95
01-11-2011, 19:19
така това е сигурно позната история за някои от вас ,но съм много объркана

от моя клас има едно момче и много го харесвам и искам и той да ме харесва ,но той се държи най-нормално и някой път дори е супер заядлив с мене но не мога да спра да го харесвам и ревнувам от другите момичета?

кажете какво да правя моляяяяя.как да го спечеля?
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MaLkaTa_LaDy
01-11-2011, 19:52
Като го накараш да си мисли, че той те печели.

CR0W
01-11-2011, 19:52
Пробвай да се сприятелиш с него повече,разбери какво харесва и гледай да говориш повече с него.Ииии такам.Не можеш да го накараш да те хареса колкото и да се мъчиш!!!!!!

angelsdeservetodie
01-11-2011, 19:57
извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал

franky95
01-11-2011, 20:06
"извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал"

а извинявай , но искам да ме харесва за това което съм а не за това какви гърди имам :(

RoSKo0o0
01-11-2011, 20:28
"извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал"

а извинявай , но искам да ме харесва за това което съм а не за това какви гърди имам :(

Чакай... говорим си за момче нали? :lol:

FromAutumToAshes
01-12-2011, 11:34
5 прости думи с които ще спечелиш вниманието, интереса и желанието му към теб : "Един бърз секс в междучасието?"

anonymous708973
01-12-2011, 11:42
Като го накараш да си мисли, че той те печели.
Вярно е. Каквото и да си говорим, мъжете са ловци. Лек игнор ще свърши работа.

wikinceto0o
01-12-2011, 11:43
Миналата година бях в абсолютно същата ситуация. Накрая мочето се премести в др училище и тръгна с една приятелка. По-добре се опитай да го забравиш.

Paramour
01-12-2011, 11:56
Миналата година бях в абсолютно същата ситуация. Накрая мочето се премести в др училище и тръгна с една приятелка. По-добре се опитай да го забравиш.
:lol: защо да го забравя? Това, че твоето момче се е преместило в друго училище не значи, че и нейното ще се премести :lol:
та по темата:.. покажи му, че го харесваш..

MilanowPz
01-12-2011, 12:00
Дай му пари !!!!!!1 :razz: :razz:

siricki
01-12-2011, 12:59
Не можеш да го накараш да те хареса колкото и да се мъчиш!!!!!!
Колкото и болезнено и гадно да звучи така е няма как да накараш едно момче да те хареса ако то не те харесва. При нас момчетата няма точна формула с която можете да ни накарате да ви харесваме. Или ви харесваме или не, ако ще да си всваляте гащите и блузите наи много да ни уплашите :D. Опитай се да го забравиш и намери друг ,който отвръща на чувствата ти. [/quote]

Brooklyn
01-12-2011, 13:03
кажи му че си бременна от него

britzy
01-12-2011, 13:11

тъпичка :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ПТ-амиии минавай покрай него,усмихвай се леко.Не се прави на лесна,дразни го ,но НЕ прекалявай.ПС-навън има сняг и е перфектно да се овъргаляте хубавичко :D