PDA

View Full Version : Думите,който той не изрича



gerilovedani
01-12-2011, 15:33
Етоо я и моято тема,искам да споделя нещо ,което ме измъчва постоянно :(
С приятеля ми сме заедно от година ,от различни градове сме (виждаме се през седмица )аз слд 5 мес.го почуствах и му го казах''ОБичам те''/И тои ме целунна.
Но не ми го е казал и до ден днешен ,а също и ''Липсваш ми'',което ме кара да мисля ,че не изпитва ,това което аз изпитвам към него.
Говори ли сме много пъти за това,той ми казва че думите нямали значение по-важни са деиствията...Иии нз какво да мисля.
Вие какво ще ме посъветвате Това са 2 думи бе да му се мевидии,Мен вътрешно ме тормози .Ще се опитам пак да му обясна как се чуствам и дано нещатата да се оправят.Вие сте....

Lancelot
01-12-2011, 15:37
Ако бяха просто 2 думи нямаше да те гризе толкова. Говори с него, помоли го да ти каже истината.. няма какво друго да направиш. Освен да идеш на врачка, ако те устройва..

ScarletBite
01-12-2011, 15:42
Щом е с теб... :)

gerilovedani
01-12-2011, 15:52
Благодаря и на 3-та,ами не знам,на мен ми става много гадно ,като не ми казва същото...а след като ще има деиствия значи има и чуства според мен.Сиг е това..
М/у нас е нямало нищо до сега,защото аз исках така
Първо искам да съм убедена че има чуства после др неща :-D
А и бяхме разделени около 20 дена ,бях загубила надежда,но той ме потърсии и уж се оправиха нещата

SmilezZz
01-12-2011, 16:04
"Това,че не те обича по начина,който ти искаш - не означава,че не те обича"..
Аз също доста трудно казвам "Обичам те"..Някои хора като мен,на които им отнема доста време,за да почувстват любовта..

А и да - прав е..Не са важни думите,а действията..А това "Обичам те" - всеки го казва като "Здрасти"..Никой не вниква в истинския смисъл на думата..

modjodjodjo
01-12-2011, 18:52
Не се самозалъгвай, че тези думи са толкова важни в една връзка. Един ден като срещнеш мъжа, с който ще прекараш целия си живот ще видиш, че нито един от вас двамата няма да изпитва нужда да ги казва, защото отвътре ще знаете, че се обичате.
Когато хората си казват често "обичам те" за мен това по скоро е признак на слабост в една връзка, защото до някаква степен показва неувереност, така че пускай се по течението и не му мисли толкова