Влез

View Full Version : Обичам..

BloomF
01-12-2011, 19:49
Здрастииииии...!!
Така... аз няма да правя поредната сълзлива тема. Напротив! Моята ще е пълна с позитивизъм.

След час и половина имам рожден ден, а оня тъпак ме заряза преди половин час... честно: седя и се усмихвам. Говорих с една приятелка, на която й се случи абсолютно същото преди 10 дена и ми стана още по - яко. Бях с него година и половина, но той почна да прекалява - егати ревността!! Накрая аз бях виновна и ме заеба като много много добре знае, че утре имам рожден ден! Ставам на 17 - само за това се радвам. :D Та да е жив и здрав и дано бъде по - щастлив с някоя друга, макар че за него аз бях единствена и дори се уби да реве като беше пиян, да не да го оставя. Да, и аз от неделя насам по цели дни плаках заради нашите проблеми, ама вече мисля само да се усмихвам. Та утре имам рожден ден, чета супер готина книга, имам адските приятелки, живота е пред мене... като не ме иска това е негов проблем. Има време, ще си намеря друг, който да ме обича и който да заслужава всичките ми усилия.. а ако има зор ще се върне, както предния път... и по предния път.....

Та така, радвайте се на живота. Не си хабете нервите и сълзите за хора, които не го заслужават!!! :P :P

FromAutumToAshes
01-12-2011, 19:57
Евалата мацка ! А и още сме прекалено млади та да правим изказвания от сорта "той/тя ме заряза, искам да умра. той/тя беше моят живот" Вярно.. никоя раздяла не е трудна, но не трябва да прекаляваме с драмата.

П.С. и аз чета книга :lol: "Изгубеният символ". Ако те влече Дан Браун, почвай я :Р

kris4eto15
01-12-2011, 20:01
Евала

BloomF
01-12-2011, 20:02
Аз днес взех да чета 'Тибетското изкуство на позитивното мислене'. На 50та страница съм, но ми е интересна. И ако всички тези мисловни упражнения се окаже, че действат, то книгата наистина си заслужава. 8)

Бтв, и аз преди се чудех как ще живея без него, ама все повече осъзнавам, че има за какво друго да се живее. Сигурно защото ставам на 17 и така де, пораствам.. :D :D Бъзик!

FromAutumToAshes
01-12-2011, 20:03
Абе да ти кажа право, и аз след като навърших 17 почна така по малко, по малко да ми идва акъла в главата :D

BloomF
01-12-2011, 20:04
Ох, вдъхна ми кураж, че вече няма да си хабя нервите напразно.. :D

FromAutumToAshes
01-12-2011, 20:12
Ох, вдъхна ми кураж, че вече няма да си хабя нервите напразно.. :D

Радвам се, че съм помогнал, макар и психически :lol:

BloomF
01-12-2011, 20:13
Психическата помощ е по - полезна от физическата. :D

FromAutumToAshes
01-12-2011, 20:14
Понякога, да :)

lunichkataaa
01-12-2011, 20:28
Евала!!! Много обичам хора, който не мрънкат, а намират положителното във всяко нещо и му се радват! Много си права, че заради него не си заслужава да страдаш. Хубаво е, че си го осъзнала и си намерила други неща, на които да се радваш и да ти дават стимул за живот. Както каза и ти прекалено сме млади, за да се тормозим за такива неща. Като се замислиш колко още предстоят и радостни и тъжни... няма смисъл от сега да си хабиш силите да страдаш по някого!!! Успех и занапред и остани все така позитивно настроена... определено само ще ти помогне.

nymphadora
01-12-2011, 20:32
Да не ти пука ! Моята най-добра приятелка ходи 2 години с един и последните няколко месеца той само я разиграваше-"не знаел дали иска да е с нея,не искал сериозна връзка" :shock: и след две години се е сетил да й каже..Тя беше скапана,всичко правеше за него,но накрая от толкова разиграване й писна и сега си живее живота. :)

Таа,мисълта ми е въобще да не се ядосваш,той ще се усети какво е направил и ще ти се моли все някога :wink:

DaemonBoy
01-12-2011, 20:40
Ебаси, евалата за това! И айде още 20 минути ти остават 8-)

ScarletBite
01-12-2011, 20:44
Аз днес взех да чета 'Тибетското изкуство на позитивното мислене'.
Ей затова реагираш така на раздялата. :)

Но болката ще дойде, дори и със закъснение. Тогава просто си спомни как се чувстваш сега.

BloomF
01-12-2011, 20:45
nymphadora и при мен беше подобно, само дето момчето не ме разиграваше, по скоро се сърдеше за простотии.. и той май вече се усети кво е направил..... много съм състрадателна. Разбера ли, че само малко страда заради мен бих искала да го утеша, но май ще трябва да си припомня и аз колко плаках заради него.

Всъщност нашата любов от началото още си е голяма, каквото и да е ставало сме се оправяли, но тоя път той ще трябва доста да се постарае да се оправим, ако въобще стане... точно сега обаче ми е безразлично какво ще стане утре, вдруги ден и когато и да е... нещо ме е прихванало. :D

Мамка му, трябва и да уча по Етика.. е, поне е Етика, а не нещо друго :grin:

BloomF
01-12-2011, 20:47
Аз днес взех да чета 'Тибетското изкуство на позитивното мислене'.
Ей затова реагираш така на раздялата. :)

Но болката ще дойде, дори и със закъснение. Тогава просто си спомни как се чувстваш сега.

Знам, че болката няма да си замине толкова бързо, за жалост. Но така е... обичах го адски много, бях готова на всичко! То и сега е нещо подобно, но днес бая ми направи гадно и не ми пука особено.

FromAutumToAshes
01-12-2011, 21:07
АЙДЕ ДРАГА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА ! ВСИКО ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ :grin:

GLaDOS
01-12-2011, 21:08
Това пък не знам какво животно трябва да си че да зарежеш половинката минути преди РД :x

Кофти е и се надявам да не го изживееш тежко . :)
Така е ,колкото и да искаме всичко да е както трябва ,все нещо ще се намери да ни прецака . :-s

BloomF
01-12-2011, 21:09
АЙДЕ ДРАГА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА ! ВСИКО ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ :grin:

Мерсии! И на теб всичко хубаво, нищо че нямаш рожден ден - пожелавам ти го по случай моя рожден ден!!! 8)

nymphadora
01-12-2011, 21:10
Да,честит и от мен :-)

Нещо ми подсказва,че ще се сдобрите въпреки всичко.

BloomF
01-12-2011, 21:19
Това пък не знам какво животно трябва да си че да зарежеш половинката минути преди РД :x

Кофти е и се надявам да не го изживееш тежко . :)
Така е ,колкото и да искаме всичко да е както трябва ,все нещо ще се намери да ни прецака . :-s

Еми човек, скапана работа... Една много добра приятелка й се случи абсолютно същото: имаше рожден ден на 2ри, а нейния я заряза на 1ви.... егати мухльото. Винаги ше ми бъде противен заради това, че й съсипа рождения ден!!!

Да,честит и от мен :-)

Нещо ми подсказва,че ще се сдобрите въпреки всичко.

Мерси! И на теб всичко най - хубаво!!

FromAutumToAshes
01-12-2011, 21:26

Мерсии! И на теб всичко хубаво, нищо че нямаш рожден ден - пожелавам ти го по случай моя рожден ден!!! 8)

Искрено ти благодаря ^^

BloomF
01-13-2011, 13:24
Честит да ти е и от мен :-) Да си жива и здрава , щастие , късмет и любов :) И ако не се оправите с приятеля ти , ти пожелавам да го преживееш, не с плач, а с усмивка на лицето :-)

Мерси мнооого! :-)

Заключете темата. :)

anonymous708973
01-13-2011, 15:08
Браво и от мен :)
Ии.. честит рожден ден! Пожелавам ти много поводи за усмивки, любов и късмет, защото всичко друго зависи от теб! :wink:

w0sh
01-13-2011, 15:16
Айде бе, ергени.

Налазвайте.