View Full Version : К'во му става? :X
FernandoTorresIkerCasilla
01-13-2011, 15:11
Кучето ми е порода лабрадор на 3 години [мъжко] . Постоянно се влачи след мен да ме души, лиже ме непрестанно [Когато спя включително] и на всичкото отгоре ми хваща ръката или крака даа .. сещате се какво .. Много ме дразнии .. Какво да направя за да спре? Семейството ми твърдо отказват да го кастрираме .. :? 8-)
radeberger
01-13-2011, 15:14
Има хапчета които му се дават, за да се успокои.
Може би не го извеждате достатъчно :) ?
Ми пусни му няма лошо :D Иначе по темата мии както бяха казали по горе разхождайте го по - често :)
01-13-2011, 15:38
Проблема е че живея в къща извън града, и не е свикнал с другите животни, а и не можем да го удържим .. :S
И моето ги прави тия работи от време на време .
И то е така като твойто ,не е свикнало с други животни и почти не излиза ако не съм аз там ,понеже няма кой да го извежда.
Отидете в парка или където и да е ,потичайте ,подивейте и ще му мине за известно време \:D/
Infection
01-13-2011, 16:21
Решенивто е КАСТРИРАНЕ !!
Няма друг начин повярвай ми !!
Фен съм на СИЗЪР МИЛАН !!!
01-13-2011, 16:38
Решенивто е КАСТРИРАНЕ !!
Няма друг начин повярвай ми !!
Фен съм на СИЗЪР МИЛАН !!!
К'во е "СИЗЪР МИЛАН" ??? :lol:
radeberger
01-13-2011, 17:10
От едно предаване по National Geographic.
Иначе предполагам, че е разгонено. Или му намери женски лабрадор или му дай хапчета които подтискат това състояние, както споменах по-горе.
hotxxmess
01-13-2011, 19:11
Сизърр дъ бестт бее!! :grin:
http://www.nationalgeographic.com/podcasts/images/dogwhisperer200x200.jpg
BlackEyedPeas
01-13-2011, 19:20
Има едни хапчета. Моята котка и тя така се разгонва и й даваме едни хапчета.
01-14-2011, 10:27
От едно предаване по National Geographic.
Иначе предполагам, че е разгонено. Или му намери женски лабрадор или му дай хапчета които подтискат това състояние, както споменах по-горе.
Намерих му .. :-D Щеше да я изяде [буквално]! Махнахме я след 30 минути защото той щеше да я ухапе .. Мисля че го привличат само човешки .. Ааа btw, прави същото с баба ми - от време на време ... 8-) Май ще пробвам с хапчетата .. :)
01-14-2011, 10:30
Сизърр дъ бестт бее!! :grin:
http://www.nationalgeographic.com/podcasts/images/dogwhisperer200x200.jpg
Май ще ходим при този . . ^^ 8-)