View Full Version : Знам, че съм гадна, но...моля за помощ!
stelkastel
01-13-2011, 20:19
Проблемът ми е следният: много много харесвам едно момче/дори май съм влюбена/. Не съм сигурна дали той ме харесва/имам съмнения, така да го наречем/, но нещата между нас вървяха добре...до днес. Всъщност до днес, когато разбрах, че имал гадже от...вчера. Имам една молба, може би ще ви изглеждам като гадна ку*ка, но искам да ги разделя!Дайте ми съвет, моля!И без много обиди, отново моля! :D
Съжалявам, но си зле.
На теб дали ще ти е приятно да си намериш приятел и някоя малка кучка да иска да ви раздели?
Повярвай ми, ако той наистина много те харесва, ще се раздели с нея заради теб.
Ако не го направи, ясно е, че си му просто тръпка, но не иска да задълбочава нещата с теб.
Не си прави нещата сложни, а разсъждавай трезво как постъпват мъжете, когато са влюбени. Стоят при приятелките си или ги зарязват заради теб?
TheBeliever
01-13-2011, 20:36
Щом е с нея значи я харесва повече от теб. Преглътни го и не му се бъркай в живота.
nymphadora
01-13-2011, 20:42
Ами очевидно не те харесва щом е с нея.
Имай малко достойнство и се отдръпни. :wink:
stelkastel
01-13-2011, 20:42
Да, знам, че много гадно и долно. Но така става като съм прекалено добра и като не се усещам навреме. :D Не казвайте, че поне някои от вас не са изпадали в такава ситуация. Някой трябва да ме подкрепи все пак! :D :D
DaemonBoy
01-13-2011, 20:54
Отиваш и му казваш, това е негов избор.
Не е въпросът да ги разделиш. Недей слуша кой какво ти казва, че ходел с няква. Как става това изведнъж някой да "тръгне" с някоя. Пълни детси простотии, разбираш ли. Ако спре да те търси, забравяш, и готово.
TheBeliever
01-13-2011, 21:28
Не е въпросът да ги разделиш. Недей слуша кой какво ти казва, че ходел с няква. Как става това изведнъж някой да "тръгне" с някоя. Пълни детси простотии, разбираш ли. Ако спре да те търси, забравяш, и готово.
Как да спре като той сигурно не е и започвал. Тя "има съмнения", че той евентуално я харесва. В превод "Гледа ме и ме поздравява по коридорите". Както правилно подчерта - детски простотии.
kris4eto15
01-13-2011, 21:40
Това е гадно ! Не се излагай
Аз ако бях на негово място щях да ти кажа:МАЙНАТА ТИ :)
Не може по-тъпо да постъпиш...
По-добре да не беше пускала темата, защото съдържанието й провокирва другите към комплексирващи обиди. По-добре се обърни към някоя приятелка и я питай. Тук за глупави изказвания няма да те галят с мили думи!
А един въпрос, на колко години си ?
stelkastel
01-14-2011, 07:33
На 18 години съм и съм студентка. И не, не ме поздравява по коридорите, учим заедно и сме си идеални - той, аз, една колежка и едник колега. Тя също има проблем като моя, така че и нея не мога да помоля за помощ. Значи вече имам 2 вика за помощ! :D :D
И...да, май наистина не трябваше да пускам темата, но исках някакъв съвет, исках да знам как някой би постъпил ако беше на моето място. А и въпроса е да не стават панаирите и аз да изляза гадната ку*ва, която разделила момчето и момичето!
На твое място ще чакам. Чакай.
Аз също чаках, и спечелих.
Чакай и ти. Ще му дойде времето.
Ако ли не- забрави го.
stelkastel
01-14-2011, 08:11
^^ Благодаря за съвета. :)
FromAutumToAshes
01-14-2011, 08:16
Аман от такива шматки като тебе :-x Друга работа нямаш ли си, че ще разваляш отношенията на хората :?: Ааамаха, я си живей живота и остави момчето да си живее неговия, щом се е хванал с друга мацка, а не с теб, значи не те иска. Толкова ли е трудно да се досетиш :?:
Ето заради такива хора като тебе, христянската идея е умряла .
^ти па... :shock: прекаляваш..
по-добре му покажи че имаш чувства към него и се отдръпни след това
той сам ще реши дали да остави приятелката си заради теб
а и ако продължително го зарибяваш, ще е малко жалко 8-)
остави нещата в негови ръце.
stelkastel
01-14-2011, 10:34
Леле, изкарахте ме самия дявол бе! :D :D
Явно не съм се изразила много правилно във ''встъпителната си реч''. Не мисля да го зарибявам, не мисля да го свалям, не съм такава, но просто не съм попадала в такава ситуация до сега и искам да знам как бихте реагирали ако сте на мое място. Много го харесвам момчето, но няма как - ще чакам или...ще се отказвам.
Ще има:аз чакам, чакам вече час.... :D
anonymous708973
01-14-2011, 10:54
Не искаш да излезеш гадната ку*ва, която ще ги раздели? Ама ти точно такава ще излезеш. Не искала да му се сваля и да го зарибява... а как мислиш да го "накараш" да я остави - по телепатичен път ли?!
по-добре му покажи че имаш чувства към него и се отдръпни след това, той сам ще реши дали да остави приятелката си заради теб
Ей това е.
RichardCastle
01-14-2011, 14:11
Пропуснала си шанса си. Имаш две възможности:
1. Чакаш да се разделят, а ако няма такива изгледи се отказваш.
2. Направо се отказваш.
Stan4o123
01-14-2011, 14:13
Ами,дори и да успееш да ги разделиш,нищо положително в твоя полза няма да извлечеш...
Не е правилно да казваш, че искам да ги разделиш. Това е ужасно, представи си че си на нейно място и някой се опитва да разруши връзката ти с твоето момче. Стегни се и имай едно на ум за следващия път.
Paramour
01-14-2011, 15:44
Замисли се малко.
1. Ако не успееш да ги разделиш той сигурно ще се отдръпне от теб.
2. Ако успееш може да не остане с теб.
3. Накрая ще те намрази, защото си развалила връзката му или си се опитала.
TheNewReligion
01-14-2011, 16:44
Направи му магия за любов. :smt115
stelkastel
01-14-2011, 16:45
О, неее!Не може да ме намразва!Заедно ще сме още 4 године! :D Мисля да чакам, чакам, чакам, ще продължа да се държа приятелски и к'вото стане!Каквото сабя покаже!
Ssummerjam
01-14-2011, 16:51
Няма истинско щастие, изградено върху нещастието на друг. :)
stelkastel
01-14-2011, 18:19
TheNewReligion, ти си гений!Обичам те! :lol: :lol:
ScarletBite
01-14-2011, 18:19
Не си гадна. Елементарна си. :)
gLypChenCee
01-14-2011, 18:23
Зарежи го.. като иска с друга - ок ... и ти си намери друг и готово.. :-|
DarkTemplar
01-15-2011, 01:45
Ако искаш да си с него, имаш 2 варианта:
1. Издебваш момент когато сте насаме и му признаваш какво чувстваш към него, след което леко се отдръпваш и чакаш реакция.
2. Просто чакаш търпеливо как ще се развие връзката му и когато приключи, действаш.
Ако не искаш да си с него, просто се опитваш да игнорираш симпатиите си и/или си намираш гадже. Това обаче не е гаранция за успех, особено щом сте колеги и се виждате почти всеки ден (т.е. много трудно ще забравиш чувствата ти).
excuseme
01-16-2011, 12:06
изпадала съм в твоята ситуация , и на мен ми е минавало през главата фикс идеята да ги разделя , но не се сещам дори да съм се опитвала. Разбирам напълно че в момента си объркана, искаш го само за теб , не си намираш място от ревност и мисли от рода ''а дали той изпитва нещо към мен '' ''тогава защо е с нея '' . Ако наистина той е щастлив с нея , не се опитвай да ги разделяш . Постави се на нейно място , как би се почувствала ?? Не бъди егоист .