PDA

View Full Version : Просто искам да споделя

DarkAngeL94
01-13-2011, 21:15
Здравейте не искам никакво мнение просто искам да споделя извинете за правописните грешки но съм пиян ! Така изтоята започва отдавна Преди 9 месеца се запознах с най-красивото момиче първо само се гледахме винаги като се засичаме, казах си ще я намеря в скупе. Намерих я излязохме тръгнахме.. незнам защо но не изпитвах чуства ходехме 2 месеца скъсахме... И тогава осъзнах, .. какво същност е тя за мене след като скъсахме излязохме държахме се се едно ходим и после тя отиде на море.. запозна се с някаф пръдлио и явно много го хареса и как да е върна се от лагера.... Излязохме но се държахме като приятели тя много добре знаеше какво изпитвам към нея но ми каза че било много сложно неможела да забрави тоя от морето... Минаха 2-3 месеца викна ме утях беше сама първо бяхме само 2-мата пихме.. тя викна една нейна приятелка.. докато дойде опп.. целунахме се .. и нещо повече... после след това пак се държахме се едно ходим около 2-3 седмици и тя ми каза че не е готова за връзка и аз супер сад.. И след 1 седмица тя тръгна с един и аз си казах повече няма да се занимавам с нея но уви.. Толкова много съм превързан към нея .. през лятото ходих с 2 момичета и просто мисля си за нея и ги зарязвам немога с друга.. както и да е.. Дойде нова година бях с компания и най добрия ми приятел много добре знаеше какво става и се бях напил надрусал и не ме буркаше изобщо дадох му гсм тои и званна напсува я а-у как да е... Най-добрата и приятелка ме харесва в смисъл че постоянно и казва да се сабереме и такива неща..Вече бях свикнал с мисълта че няма да сме заедно но уви..Вчера тя ми званна и ми каза искам да те видя и й казах че немога и тя вика аиде де и аз оф аи след 5мин идвам видяхме се. Само и казах как си и тя ме целуна без да каже нищо и и викам защо го правиш и тя ми вика искам !! и ми каза че е скъсала с оня.. в същото време един друг я зарибява.. и целунала и него до колкото разбрах .. както и да е Неска излязохме на кафе пак се държим се едно ходим и вечерта тоест преди 2 часа дойде удома и Отново ми каза че нейска връзка и аз естествено пак барам мекия и си бия главата в стената че и вярвам на празните надежди !! мерси че прочетохте просто искам да споделя

Monstre
01-13-2011, 21:20
Това момиче не знае какво иска и те върти на малкия си пръст. Не те заслужава, няма смисъл да се измъчваш. ;]

DarkAngeL94
01-13-2011, 21:21
Това го знам и преди са ми го казвали но обичам я незнам как да я забравя просто.. дори в момента си мисля само за нея..

TheBeliever
01-13-2011, 21:23
Не разбирам как като ходиш с някоя нямаш чувства към нея, а като скъсате вече мнооого я обичаш.

Тя само те разиграва ама явно сте на един акъл щом продължаваш да й се връзваш.

Monstre
01-13-2011, 21:24
Разбирам, че си привързан към нея, но с поведението си просто й показваш, че винаги, когато й скимне може да си играе с теб. Аз такова положение не бих приела, без значение какво съм изпитвала някога към даден човек ;х
Най-добрият вариант лично според мен е да не контактувате изобщо, ама ти си решаваш.
Успех!

DarkAngeL94
01-13-2011, 21:25
Мерси!! ще се опитам.

RedLabel
01-13-2011, 21:51
->>>после тя отиде на море.. запозна се с някаф пръдлио и явно много го хареса.
->>>искам да те видя и й казах че немога и тя вика аиде де и аз оф аи след 5мин идвам видяхме се
->>>тя ми каза че не е готова за връзка и аз супер сад

ти си най-големия :D :D е тия 3те изречения ме разсмяха супер много :lol: :lol:

иначе я мани малката курвичка да я друсат бубите
живей си живота да не те боли за такива боклуците дето те въртят е така