View Full Version : Спешна нужда от съвет
Става въпрос за моя добра приятелка. От известно време се вижда с момче, което в последствие разбрах, че си има сериозна приятелка от 2 години. Та проблема е там, че съм почти сигурна, че той я кара да прави неща които не иска. Познавам я много добре, тя искаше да са само приятели. Разбрах, че са спали заедно няколко пъти. Разбрах от нея, но повече не искаше да ми каже. Скоро не съм я виждала в добро настроение, плаче постоянно :( Единственото което ми сподели беше, че я е накарал без тя да иска да му духа. Относно секса незная възможно е тя да харесва да го прави с него. Най-много се опасявам от това, че тя лесно се привърза към него, а той само я използва. Ама е никой неще да ме изслуша мене :o Посъветвайте ме нещо, за да и помогна не искам да я гледам тъжна, нито пък искам да я използват като парцал КАКВО ДА НАПРАВЯ :smt085
gandalfepi4
01-14-2011, 09:21
значи той технически погледнато я изнасилва така ли?
beretta92sd
01-14-2011, 10:15
А аз немога разбера що си бъркаш носа в нещата на другите, щом няколко пъти е спала с него не може и тя да не го е искала.Щом е тръгнала с него и правят това онова може пък да имат угоровката тя да му е само любовница и в последствие да се е влюбила в него, ама знае че той си има приятелка и сега и е гадно, че неможе да е с него без да се крият.
Ама пак мисля че нее твоя работа да се бъркаш в живота и отношенията на другите хора.
angelsdeservetodie
01-14-2011, 11:18
начи пий английска сол и ще отмине проблема
Найстина другите са прави невиждам какво ти влиза в работата, но ако ти е толкова близка кажи на родителите и те 100% ще се погрижат за нея. И не виждам какво общо има тази тема с раздела (СЕКС)
:-D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Даа! Определено :razz: Няма да можеш да излезнеш от тоалетната,
че да им се бъркаш :grin: :-D :razz: :razz:
waterpolohero
01-14-2011, 17:56
100% ще е като нова след като излезе от кенефа , пък току виж проблема се решил :lol: :lol:
DownloadVirus
01-14-2011, 18:01
Много Листопад гледкаш пич :lol:
Ей браво бе яко ме кефите всички забавни сте много сте готини 8) хахах .. След като е свързано със секс значи си е точно за тука ! И не им се бъркам нито па имам намерение да кажа на техните. Просто ми пука за нея по дяволите и искам да и ПОМОГНА а не да се БЪРКАМ !!! Иска ми се да чуя някакви мнения не какво да направя - защото тогава наистина ще се бъркам където не ми е работа, а какво да и кажа, защото не искам да я използват (не ИЗНАСИЛВАТ, а ИЗПОЛЗВАТ) Както казах тя се привърза към него и въпреки, че не и е приятно го прави. Айде да се надяваме, че сте ме разбрали тоя път..
waterpolohero
01-14-2011, 21:22
а :-o Ко речи ? :neutral: :neutral:
DarkTemplar
01-14-2011, 22:34
На една жена е много по-лесно да й набиеш х*й, отколкото акъл. Това отговаря ли ти на въпроса?
Оф зарежете явно или аз не съм се изказала правилно или вие не ме разбирате. Както и да е заключвайте темата и тва е.
докато тя не се осъзнае сама,едва ли нечии приказки ще я спрат да спи с него.... Макар, че на мен не ми се връзва.. хем не иска да спи с него, хем го прави.... Нали искала да са само приятели? Тогава защо спи с него?? Не знам.... можеш да и кажеш това, което каза на нас...че не искаш да я правят на парцал, че ТЯ не трябва да се оставя да я правят на парцал и така..
beretta92sd
01-15-2011, 11:20
И като кажеш на техните ще и навлечеш още по големи проблеми, по хубаво си стой на задн*ка и не се бъркай кадет не ти е работата да не вземе да останеш без добрата си приятелка щото си се разприказвала не пред когото трябва.Щом го е казала на тебе това нещо а не на техните, значи не иска техните да знатя каква е станала.
Гледай си там твоя живот и не се бъркай в този на другите.
NomNomNom
01-15-2011, 11:26
Оставия да си чупи главата . Иначе ще те изкарат теб виновна.
От личен опит знам.
NomNomNom
01-15-2011, 11:27
И като кажеш на техните ще и навлечеш още по големи проблеми, по хубаво си стой на задн*ка и не се бъркай кадет не ти е работата да не вземе да останеш без добрата си приятелка щото си се разприказвала не пред когото трябва.Щом го е казала на тебе това нещо а не на техните, значи не иска техните да знатя каква е станала.
Гледай си там твоя живот и не се бъркай в този на другите.
Да каже на техните е много добра идея бтв.
Ако е под 18 де :D
StolenBliss
01-15-2011, 11:27
Абе ако са близки приятелки, кое му е странното да се меси. Иска най-доброто за нея. Аз на най-добрата ми приятелка винаги когато мога и давам съвети, нали за тва са приятелите пф.. Та за авторката - земи поговори с нея, кажи и как изглежда отстрани и че трябва може би да се откаже от него ако не си заслужава..
Авторке ти искаш савети ние ти даваме, но ти ги взимаш като махленски клюки...
И ми кажи как и кои ще и помогне освен родителите и? Кои друг го е толкова грижа за детето му освен родителите? Като им кажеш те ще я отарват може да и се скарат, накажат и т.н но ЩЕ Я СПАСЯТ
TheBeliever
01-15-2011, 13:04
От какво има да я спасяват бе, вие голям сериал го изкарахте.
Първо поговори с приятелката си и я попитай дали положението представява проблем за нея. Може на теб ситуацията да ти изгежда по един начин, но в действителност нещата да са съвсем различни. Това, че ти изглежда тъжна, използвана и т.н може да е от факта, че не иска да е "другата". Не е непременно доказателство, че той я насилва да е с него.
Общо взето само тя си знае как се чувства и как стоят нещата между тях, така че преди да се хвърлиш да помагаш, първо се увери, че тя иска да й бъде помогнато. В противен случай добрите ти намерения ще се възприемат като опит да й се бъркаш в живота и да й налагаш мнението си.
TheAceOfLove
01-15-2011, 19:31
От какво има да я спасяват бе, вие голям сериал го изкарахте.
Първо поговори с приятелката си и я попитай дали положението представява проблем за нея. Може на теб ситуацията да ти изгежда по един начин, но в действителност нещата да са съвсем различни. Това, че ти изглежда тъжна, използвана и т.н може да е от факта, че не иска да е "другата". Не е непременно доказателство, че той я насилва да е с него.
Общо взето само тя си знае как се чувства и как стоят нещата между тях, така че преди да се хвърлиш да помагаш, първо се увери, че тя иска да й бъде помогнато. В противен случай добрите ти намерения ще се възприемат като опит да й се бъркаш в живота и да й налагаш мнението си.
и аз се съгласявам с този съвет.
Благодаря, поговорих с нея сериозно. Това което тя ми каза е, че не иска да спи с него, но го прави, защото я е страх да не я зареже и да не иска да се вижда с нея повече. Ясно, харесва го, но за съжаление на него му е само заради секса. Има 18 момичето, но изглежда не е много умна. Помогнах и да стигне до мнението да не му пуска известно време, за да си проличи дали само я използва.
Става въпрос за моя добра приятелка. От известно време се вижда с момче, което в последствие разбрах, че си има сериозна приятелка от 2 години. Та проблема е там, че съм почти сигурна, че той я кара да прави неща които не иска. Познавам я много добре, тя искаше да са само приятели. Разбрах, че са спали заедно няколко пъти. Разбрах от нея, но повече не искаше да ми каже. Скоро не съм я виждала в добро настроение, плаче постоянно :( Единственото което ми сподели беше, че я е накарал без тя да иска да му духа. Относно секса незная възможно е тя да харесва да го прави с него. Най-много се опасявам от това, че тя лесно се привърза към него, а той само я използва. Ама е никой неще да ме изслуша мене :o Посъветвайте ме нещо, за да и помогна не искам да я гледам тъжна, нито пък искам да я използват като парцал КАКВО ДА НАПРАВЯ :smt085
Завиждаш, а?? 8-) 8-) :lol:
Според мен се прави на жертва. Изнасилването е много по-различно от убеждаване и подлъгване. Изнасилването е когато с целия си разум не искаш това да става и по всякакъв начин се опитваш да се измъкнеш. Не се вкарвай в излишни филми и не завиждай... не е полезно за сексуалния живот на приятелката ти.
simona1angelova
01-15-2011, 22:03
Оставия да си чупи главата . Иначе ще те изкарат теб виновна.
От личен опит знам.
+
Направила си каквото можеш.Щом си и дала съвет,окей.Другото не зависи от теб.
Щом не се е вслушала и не може да си отвори очите,нейн си е проблемът.След това ще обвинява само себе си за грешките си.
Хубаво е ,че си загрижена за приятелката си,но не се бъркай в лични неща!Повече от съвет,няма какво да дадеш.
Иии приятелката ти е много тъпа ако знае,че това момче има сериозна връзка,а е преспала с него.Най-мразя някви идиотки ,да съсипват умишлено сериозни връзки.А и тук не става дума за изнасилване.Щом казваш,че се е привързала към него и че вероятно и харесва да спи с него,то няма как да я е насилил.Относно това,че той я е ''карал'' да му духа има някакво несъответствие.Някак е странно хем да го харесва и да и допада ,че спи с него,хем да реве ,че я насилва да му прави свирки.
Или е безмозъчно тъпа,че да не прекрати отношенията си с него,или е хлътнала до уши и се примирява с всичко,което той и каже.
Във всички случаи тя ИМА вина.Най-вече защото покрай своите действия,руши така ''сериозната'' връзка на онзи.Въпреки,че ако не беше тя,щеше да е някоя друга.И той е идиот,и тази твоята френдка също.
DarkTemplar
01-16-2011, 11:22
Тя си е виновна. Остави я да си чупи главата.