View Full Version : Как да си върна приятелството с момиче, което не иска да има
auspider
01-14-2011, 05:42
Казах нещо което не трябва се да казвам, и я обидих много здраво
ТЯ-Нали знаеш, че не може да има нищо между нас
АЗ- Само презарватив, но ще го махна щом ще ми правиш свирки
ТЯ- МОЛЯ :-x
Моля помогнете !!!
SmilezZz
01-14-2011, 05:48
Обидил си я наистина много и се съмнявам да те иска за приятел..Може да ти прости,но няма да те иска за приятел,поне аз не..
Иначе пробва ли да й се извиниш ?
gandalfepi4
01-14-2011, 07:43
бахахаа! бати пича :razz:
auspider
01-14-2011, 08:01
мисля да и кажа това и да и дам някаква плюсена играчка
"Извинявай, наистина постъпих много глупаво, за което съжалявам. Държах се детски и те разбирам ако ми се сърдиш, но не исках да те обидя така, беше просто една глупава шега"
Cybershot
01-14-2011, 12:23
Забравил си да поясниш каква марка ще е презерватива :razz:
Ако бях аз надали да те исках за приятел ама зависи от момичето така, че пробвай да се извиниш.
Simeon15
05-29-2011, 22:49
Моля помогнете !!!
Тва ще го използвам :D
Епична затапка :razz: :razz: ама си ударил гредата явно 8-)
Освен да й се извиниш и да се самонахраниш (върши работа 8-) ) няма какво повече да сториш. Но изчакай все пак няколко дни да й мине.
Хахаха ,надали му трябва вече помощ на пича ,обаче тва размазва !
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
EPIC WIN
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
badsector
05-30-2011, 09:53
АЗ - Споко бе, пак ще го сложа преди да ти го пъхна в дупето
:razz:
ccdesigns
05-30-2011, 12:17
Казах нещо което не трябва се да казвам, и я обидих много здраво
......
AЗ: Е, щом ме молиш учтиво, няма как да ти откажа :D
VampireLover3
05-30-2011, 18:37
Идиот! НЕ заслужаваш никаква помощ и никаква прошка от нейна страна! Иди си бий чикий сам сега като ти знае толкова много устата. Ако бях на нейно място щях да ти скъсам топките и да ти ги навра в плювалника ! :-x
Cybershot
05-31-2011, 07:23
Хахахахахааха кой пак е ъп-нал темата. Голям смях е тука. Не знам дали е фейк, но ако наистина е направил така, чак се чудя как не си умрял от смях като си го казал :razz: :razz: :razz: :razz:
Идиот! НЕ заслужаваш никаква помощ и никаква прошка от нейна страна! Иди си бий чикий сам сега като ти знае толкова много устата. Ако бях на нейно място щях да ти скъсам топките и да ти ги навра в плювалника ! :-x
+1 !! :smt023
DieselBlood
05-31-2011, 08:49
Лелеее,някой май е в цикъл??