Влез

View Full Version : Гадже.

GumzaTa
01-14-2011, 17:17
Здравейте,
Моля да ми помогнете с няколко съвета.
На 14 съм и харесвам едно момиче от моя клас сигурен съм ,че и тя ме харесва защото винаги ми казва Здравей , Как си , Какво прави днеска и такива куп работи които ме свеждат до мисълта ,че ме харесва.
Но просто незнам аз как да я сваля заговарям я и аз някои път излизаме на разходки заедно защото имаме кучета но никога неможем да си кажем ,,че се обичаме.
Малко съм срамежлив и незнам как да и кажа ,че я обичам :S
Моля дайте някакъв съвет как да тръгнем

TheBeliever
01-14-2011, 17:27
1. Не я обичаш, а я харесваш. Има разлика.
2. Това, че те поздравява и си говори с теб не значи, че те харесва.
3. Няма как да си кажете, че се "обичате" като тя вероятно даже няма представа, че изпитваш нещо към нея.

Какво да направиш? Тъй като разсъждаваш като дете ще ти дам съобразен с годините ти съвет - следващия път като си разхождате кученцата заедно, я хвани за ръка, погледни я в очите и й кажи "Много те харесвам". Какво ще стане и дали нещата ще се развият както на теб ти се иска зависи само и единствено от нея.

JustMe92
01-14-2011, 17:28
Почни да флиртуваш повече с нея.Когато излезете на разходка заедно с нея наблягай повече на физическите контакти.Говори повече с нея и излизайте по-често.Няма да има нужда да си кажете "обичам те" или "искаш ли да станем гаджета" което е много тъпо.Усетиш ли правилния момент я целуваш и толкоз.Никакъв срам или страх или подобни глупости,няма да те изяде.Можеш само да спечелиш в случея 8-)

TranceMusic
01-14-2011, 17:30
Просто е,не се срамувай.

GumzaTa
01-14-2011, 17:39
3. Няма как да си кажете, че се "обичате" като тя вероятно даже няма представа, че изпитваш нещо към нея.

Какво да направиш? Тъй като разсъждаваш като дете ще ти дам съобразен с годините ти съвет - следващия път като си разхождате кученцата заедно, я хвани за ръка, погледни я в очите и й кажи "Много те харесвам". Какво ще стане и дали нещата ще се развият както на теб ти се иска зависи само и единствено от нея.

Братле ако някое момиче ти прави комплименти "Много си хубав" "Ще те изям много си красив" и т.н не ми се изброяват според тебе няма ли да си помислиш ,че те харесва ?
Винаги се разхождаме заедно и се държим за ръце обаче като дойде момента за целувка тя се мърда :X И после ми се сърди и ми казва "Научи се как да си поискаш" :@

TheBeliever
01-14-2011, 17:59
Ако беше пояснил как се държи към теб отговорът ми нямаше да е такъв. Прочети си пак първото мнение и си помисли каква ситуация описваш с него.

А след като се държите за ръце и прочие значи просто трябва да действаш. За дърпането от целувката - може да не се е целувала или да я е срам. Следващия път я изпрати до тях и бъди по-настоятелен.

П.П Не "братле", момиче съм.

excuseme
01-16-2011, 12:11
Като заначало покажи по специално отношение към нея . Знай обаче че рано или късно трябва да намериш смелост да й го кажеш . Е , вярно ..по-добре късно отколкото никога , но в тази възраст тийнейджърите често променят чувствата и отношението си . Днес може да те харесва , утре не . Така че гледай да избереш точния момент . Късмет ! :-P

SmilezZz
01-19-2011, 09:35
- Това,че ти казва "Здрасти" те пита как си - не означава,че те харесва..Иначе говори си повече с нея..След време й намекни,че я харесваш и виж тя как ще реагира..

- Иначе от срама файда няма.. Отпускаш се и това е..

cinderella_gugutka
01-19-2011, 11:47
не може да й кажеш,че я обичаш - това не ти е турска сапунка.Почни чрез действия да й го показваш (покани я на среща,гушкай я ,милвай я,питай я как й е минал деня и ако има проблем я изслушай,помагай й ,постепенно започваш да я милваш и докосваш и след това ако видиш,че отговаря на показаните чувства се опитай да я целунеш в подходящ момент)

DiamondEye
01-19-2011, 12:37

Какво да направиш? Тъй като разсъждаваш като дете ще ти дам съобразен с годините ти съвет - следващия път като си разхождате кученцата заедно, я хвани за ръка, погледни я в очите и й кажи "Много те харесвам". Какво ще стане и дали нещата ще се развият както на теб ти се иска зависи само и единствено от нея. съгласна съм ! +1

BaffaLsc
01-19-2011, 14:49
че се обичаме.

се обичаме.

обичаме.
:shock: стига де.. това е само харесване.. както и да е..

Това, че те поздравява и се интересува как си, какво правиш.. не значи, че те харесва.. да, хубавата новина е, че поне проявява интерес..

DNA
01-19-2011, 17:19
Здравейте,

Моля дайте някакъв съвет как да тръгнем

Ей така тръг тръг

kikatta
01-19-2011, 19:26
добре де кат ти бега я хвани по здраво.. ;дд требва да усети мъжко присъствие... . ;ддд аа ии тва че те пита как си и какво правиш може да не означава нищо а просто щото сте от един клас е тка да те пита само.. ооо и ако те държи за ръката тогава какво толко му се чудиш целуни я .. нема такива оправдания тя ми бяга или мести с еили нзм си какво.. трее и покажеш че я харесваш и с целувка най лесно се прави тва.. ;pp :) :)

FATALITY
01-20-2011, 16:27
1.Не мисля, че я обичаш, по-скоро я харесваш.
2.Не може да си сигурен,че те "обича", просто може да си й приятен. Едно "Здравей!", "Как си?" и т.н не могат да ти покажат дали тя те харесва или не. А относно как да й кажеш- просто й сподели чувствата си и ако тя наистина те харесва, може да се получи нещо.

Nayomie
01-20-2011, 17:10
Прекарайте повече време заедно, за да разбереш дали наистина я "ОБИЧАШ", защото за сега изглежда само като харесване ; )

sexychicka
01-20-2011, 17:22
Hey,there :)))))
Ммм наистина не можеш да кажеш на това въпросно момиче "обичам те",защото все още я харесваш.
Защо не разбереш какво тя обича да прави,какви са любимите и неща,места,ресторанти,заку вални и т.н. Ако разбееш повече неща за нея може някой път по този начин да и спечелиш сърцето.
Когато излизате на разходки с кучетата някой път ги пуснете да игряат и почни да говориш с нея насаме..;д Кажи и може би ,че след всичкото това време,което прекарвате заедно може би ти би искал да излезете някой път на кино или тем подобно...или хвани я за ръцете,погледни я в очите и й кажи,че е прекрасна.Момичетата определено обичаме такива думи.
Всичко по нататъка ,ако потръгне ще се намести и току виж след няколко месеца ще пишеш "НИЕ СМЕ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВИИИИИИ" !!! :-P :oops:

sasha_90
01-20-2011, 17:31
Хрумвало ли ти е,че може би само се държи мило с теб?Струва ми се,че нейното отношение е чисто приятелско.Не си прави грешни изводи,само защото се интересува от теб и те поздравява.

GumzaTa
04-18-2011, 18:53
С много усилия и срам сме заедно.

lubomirky
04-18-2011, 19:33
честито :)