View Full Version : Скайп, фейсбук и т.н.
MissNothing
01-14-2011, 18:38
Интересно ми е има ли хора, които одобряват признаването на чувства, та дори и прекратяването на връзка по скайп, фейсбук и други начини за комуникация, но не и лично очи в очи?
И да поясня, че нямам намерение да правя нещо такова-да не си извадите грешни изводи от това, че пускам тази тема-аз съм против "тези неща", но доста често чета теми, в които се казва нещо от сорта "писах и по скайп, че я харесвам" и ми стана любоптно. 8)
anonymous708973
01-14-2011, 18:42
Аз съм против.
Скайп става за намеци (само за тези, които могат да ги правят и разчитат).
Но не и за нещо друго... Не знам дали си спомняте една тема "тя ми изпрати целувка по скайп, ама след тва сложи фр. (приятелска), какво има предвид".
Обаче за сериозно ... ъх, сваляне е кофти дума, сваляне скайп и фейсбуук и чатове на АБВ не стават.
Да не говорим каква липса на елементарно уважение е да скъсаш с някого по някое от гореизброените.
nymphadora
01-14-2011, 18:43
Фейсбук и скайп са добър начин за запознанства за срамежливите хора-вече толкова мои познати са тръгнали чрез ръчкания във фейсбук,че не е истина. 8-) Но да си прекратиш връзката по скайп,или фейсбук.. :?
Не одобрявам... супер тъпо е... искам да ми го кажe в очите, ако се случи :)
TheBeliever
01-14-2011, 18:56
Твърдо против. Флиртове и "сваляния" в Интернет пространството няма как да ме впечатлят. Не може ли да ми покаже очи в очи, че има влечение към мен, значи не заслужава внимание.
Относно прекратяване на връзка по този начин - това е най-безхарактерния, страхлив и комплексарски подход. Визирам Интернет, смс-и и обаждания. Като си решил да зарязваш някого поне имай доблестта да го направиш лично докато го/я гледаш в очите.
аз съм твърдо за, може и дорума да се допълни в списъка
HandOFDooM
01-14-2011, 19:17
Интересно ми е има ли хора, които одобряват признаването на чувства, та дори и прекратяването на връзка по скайп, фейсбук и други начини за комуникация, но не и лично очи в очи?
И да поясня, че нямам намерение да правя нещо такова-да не си извадите грешни изводи от това, че пускам тази тема-аз съм против "тези неща", но доста често чета теми, в които се казва нещо от сорта "писах и по скайп, че я харесвам" и ми стана любоптно. 8)
http://vbox7.com/play:8b291cf0
сам си прави изводите
FEN_NA_MOTORI
01-14-2011, 19:26
Хахаха всичките са прайте на невинни, ама съм сигурен че повечето от вас нямат смелост да скъсат "очи в очи"!!! Или пък може вие да не сте късали, а те да са ви късали... Което е доста жалко, само не се правете, то тука всеки си знае едно, но в действителност работата е съсвем друга ! Личен опит !
VampireLover3
01-14-2011, 20:23
Мразя това нещо .. мразя някой да ми обяснява нещо по скайп или фейсбук . Особено като тръгнат някой "Харесвам те/Да и аз / Искаш ли да ходим/Да" и сиг след това се виждат един път в двуседмичната си връзка..:) Когато имат нещо да ми кажат предпочитам да е в очите няма значение дали е добро или лошо .. Случвало ми се е и на мен да обяснявам на някой за нещо по скайп, но то е било или защото е нямало начин да се видим или от нетърпение да разбере.. :-D
Не не одобрявам. За такива неща няма по-добро от личния контакт.
Признавам си, че ако реша да късам със сегашнто ми гадже ще е много трудно да го направя очи в очи, а и не мисля да го правя <3 .
Иначе по скайп бих скъсал само ако съм супер изнервен и няма как да се видим повече от час след това .
Против.
Запознанство е едно , споделяне на чувствата друго.Ако имаш да казваш нещо от подобно естество на някого се прави в очите.А прекратяването на връзка по телефон,скайп или фейсбук е .. най-тъпото.
tanch3t093
01-14-2011, 21:06
Твърдо съм против. Скъсвали са ме по фейсбук, докато нямах интернет ... Звънят ми приятели да ме питат какво става а аз :shock: Нищо не знам .... Наложи се за отида до тях за да се разберем, защото страхливеца искаше да се измъкне по лесния начин. Е, не е много приятно!
DarkTemplar
01-15-2011, 01:08
Не одобрявам признаването на чувства по Скайп/FB, виртуалните връзки, виртуалния секс и куп други извратении, породени от съчетанието между съвременни технологии и човешкия мързел/страх. Това по-скоро е по-лесен начин за запознанство или известно опознаване, след като вече сте се запознали на живо. За добро или лошо във виртуалното пространство човек е по-освободен и по-лесно показва определени черти от характера си. Истинските неща обаче се случват на живо, не пред компа/телефона.
В добрите стари времена са ме късали по телефона (тогава още нямаше ни джиесеми, ни Интернет..). Не помня да съм късал някоя виртуално, макар да съм пращал доста груби смс-и.
Нито съм късал по skype нито по facebook само заигравки стават... 8)
xinfamous
01-15-2011, 02:53
Миме до тука бехме!
RichardCastle
01-15-2011, 07:28
Освен да се пре*бете с тия "книги" и скайпове нищо друго няма да стане. Запознавате се пишете си излизате и се взимате. Това е средство за общуване, не за обвързване... ;)
soul1199
01-15-2011, 08:38
правят го,защото не са сигурни в себе си,а и така е по-лесно
anonymous708973
01-15-2011, 08:43
^И за тва после има отчаяни теми във форума с въпроси за елементарни неща. Вчера или завчера имаше тема: "Той ми казва здрасти, пита ме как съм и други такива неща, които показват, че ме харесва".
:?
GossipGirl89
01-15-2011, 09:03
По принцип не го одобрявам - най-добре е всичко да се изяснява очи в очи. Но понякога, когато обстоятелствата го налагат, единствената алтернатива и скайп...
nepowtorima
01-15-2011, 12:19
За мен, запознанство - facebook ,-- флирт, сприятеляване по скайп ДА ... след това нещата вече трябва да се развиват "очи в очи" ... Но за късането... според мен, би било по-хубаво да не е на живо, а този шок за другия... който го зарязват... не, не ... аз не бих издържала да ми кажат в очите, това беше, късаме ... ще откача ...
nymphadora
01-15-2011, 14:37
PinkPan7her,ти не беше ли се запознала с твоя по фейсбук?
chemist9009
01-15-2011, 14:51
По принцип не го одобрявам - най-добре е всичко да се изяснява очи в очи. Но понякога, когато обстоятелствата го налагат, единствената алтернатива и скайп...
titinkaa
01-15-2011, 16:00
Против съм,щото дори да я/го харесваш или искаш да скъсаш с нея/него е най-добре всичко да е очи в очи,а така по нета е тъпо.На живо поне може да си изясните причините и да поговорите нормално.
Казвали/Предлагали са ми не 1 път и веднага съм ги отрязвала, дори и момчето поне малко да ми е харесвало, защото щом няма смелост да ме попита в очите дали го харесвам или дали искам искам да ходим, то как ще събере смелост да ме целуне, примерно :-o :lol: ... мисля, че повечето момичета са на това мнение :)
excuseme
01-16-2011, 11:32
по никакъв начин не одобрявам връзки започнали и приключващи по скайп и фейсбук. Ако някой има някакви чувства е най-добре да ги признае очи в очи .
againstyou
01-22-2011, 21:36
Ами май няма нищо лошо,ако хората са по-срамежливи.Само че наистина силата на думите е когато лично са казани,на живо.
sweetyygirl
01-22-2011, 22:01
Аз съм твърдо Против. Да започнеш връзка по скайп или фейсбук е едно, но да я приключиш там :?
Дори за някой да е проблем реакцията в такъв момент, винаги е по-добре да има реакция на живо, а не да се пулиш на компа и да се чудиш кво да кажеш.
Аз имам 1 подобен случай, в който скъсахме по телефона и след това цял ден бях усмихната беше ми толкова весело вместо тъжно :D
Тази тема ми напомня на една шега от "Всички обичат Реймънд". Бащата на Рей веднъж каза: "Ако по мое време имаше интернет, нямаше да ми се налага да измина 500 километра за да и кажа, че късаме" :D
fakesmiles
01-23-2011, 08:48
едно момче най-сериозно ми каза,че било напълно нормално да скъсаш с някой като си смениш статуса на сингъл във фейсбук.
за мен скайп и фейсбук не са нито за начало,нито за край на връзката.
твърдо против.
с бившия ми приятел се бяхме запознали във фейсбук, писали сме си отначало там, но нищо повече..
верно, че има и много срамежливи, но все пак сте били с този човек (независимо за какъв интервал от време говорим ) не му ли дължите едно свясно обяснение очи в очи.. да, кофти е, но това е най-добрия вариант.
бай дъ уей със смс също е доста тъпичко :D
sh3_1s_7h3_0n3
01-23-2011, 12:04
Ако сте от различни градове/държави, да.
Ама да живеете в един град на 5 км един от друг и даже да си губите времето да си пишете по няколко часа вместо да се видите... ми се струва тъпо. За късане да не говоорим.
DiDinKaKiSs
01-23-2011, 14:17
не е за препоръчване :) но имам и познати които си държът на своето и мислят,че да скъсаш с някои очи в очи е унизително. Колкото до мен аз го виждам като липса на смелост и многосмешна постъпка (за по скайп,фейсбук и т.н)
Axe_vs_Sword
01-23-2011, 14:51
lol, EPIC fail.
fUcKsMiLe
01-23-2011, 16:20
Ако сте от различни градове/държави, да.
Ама да живеете в един град на 5 км един от друг и даже да си губите времето да си пишете по няколко часа вместо да се видите... ми се струва тъпо. За късане да не говоорим. Съгласна съм с теб. :)
Против съм!! Доста жалко и тъпо е ..
.. до сега не се е намерило момче да ми говори толкова смело в очите въпреки, че в скайп са безсмъртни!! :x
modjodjodjo
01-23-2011, 21:48
По принцип аз като съм късал с момичета почти винаги е ставало така, че просто спираме всякакъв тип кореспонденция и то си става ясно и за двете страни, че работите няма да се получат. Но ако момичето е виновно и ме е изнервило супер много, ще я зарежа по скайпа и няма да ми мигне окото, пък ми е било през оная работа дали ще ме помисли за страхливец.
Иначе ако става въпрос за свалки, съм твърдо против. Просто я няма тази тръпка, както е на живо