Влез

View Full Version : Оргазъм ?

IzrudaBoss
01-14-2011, 20:33
kliu4444444444444444444

Macallan
01-14-2011, 20:37
Колкото и теми да четеш и статии, и списания нищо не е като личния опит. Всяка жена е различна реагира по различен начин, всяка има различни предпочитания, различни ерогенни зони. Важното е да не се притесняваш следвай инстинките си и каквото стане ;)

waterpolohero
01-14-2011, 21:26
Повечко ласки и предварителна игра и си готов 8)

JoSlipper
01-15-2011, 05:54
усеща се кога свършва :D
долу става по-хлъзгаво,мокрят ти се топките,стават петна или локвички :D :D :D
всяка е различна но мисля че горе посочените са горе/долу по-конкретни :) :) :)

TheBeliever
01-15-2011, 09:17
Може да стане "много хлъзгаво" и ако е много възбудена, но това не означава, че е достигнала до оргазъм. Най-лесно се разбира по пулсациите на вагиналните мускули, а като я поопознаеш ще разбираш и по реакциите й, промените в дишането, погледа и т.н.

_butterfly_
01-15-2011, 12:48
Дишането, овлажняването, стеснението на вагиналните мускули и пулсациите, звуците, които издава момичето. При мен например започват да треперят краката докато треперенето не обхване цялото тяло. С времето и опита ще успееш да различаваш кога момичето е достигнало до оргазъм, но имай предвид, че всичко все пак е индивидуално.

kalpazanka
01-15-2011, 14:26
Престанете с бисерите, безкрайните цитирания, мнения не по темата и емотикони! Ако нямате какво да кажете, не ми отваряйте работа да трия!

IzrudaBoss
01-15-2011, 19:59
Ами ние го направихме тая вечер и като за първи път мисля ,че се справих добре. Първо около 2 часа само се целувахме и галехме след което се съблякохме постъпателно дрешка по дрешка без да бъзраме. Преди да започнем същинската част тя ми направи свирка и аз свърших за няма и 3-4 минути и се почувствах неудобно ,чак ме хвана срам , но тя ме усети , влезе ми в положението и ме успокои ,че често първия път свършвали бързо и предложи да почина 10-20 мин и после пак да зпочнем. След около 15 мин пак дигнах самолета и започнахме да правим секс . Позата беше следната : Аз отгоре а тя отдолу. Беше страхотно....галехме се целувахме се и пъшкахме и си казвахме на ушенце колко много се обичаме. Сичко супер нали и според мен очевидно беше ,че се кефи , но така и не разбрах получила ли е оргазъм. През цялото време беше дива и страстна и се гърчеше в ръцете ми сякаш постоянно беше в оргазъм , но тва естествено не е възможно. Забелязах обаче нещо интересно....още в началото си беше обилно мокра отдолу но в един момент като я бутнах по дупето усетих ,че нещо се стичаше по ануса и след като свършихме имаше дори петно на чаршафа.....дали това е признак ,че е свършила не знам...вие кажете. Освен това след като се изпразних тя легна блаженно с леко притворени очи и с уморен глас ми каза ,че не знае каде се намира и може направо да заспи. Дали това означава ,че съм я задоволил не знам. Не искам да я питам ,защото тя винаги ще ми кажи ,че съм се справил добре за да не ме разочарова.

JoSlipper
01-16-2011, 08:21
^ Честито направил си мацката щастлива :wink: :wink: :wink:

simona1angelova
01-16-2011, 08:43
Леле....цели 2 часа са доста време за целуване и гледане :D
Но мисля,че е останала доволна :)

Macallan
01-16-2011, 08:43
Човек сядай да пишеш любовни разкази 8) като за първи път си направо герой :P