Влез

View Full Version : Въпросчее ~`!`~

BabySun
01-14-2011, 20:52
Значи на 13 съм и харесвам едно момче което е в 10 клас харесвам го от почти 2 3 месеца и си говоря с него всичко е ок .. :) Всички ми казват да изляза с него или да му кажа .. :oops: НЕ знам какво да правя .. Моля ви дайте съвет ..! Мерси предварително :-) :P :-)

ByBinKaa
01-14-2011, 20:57
ми опитай, нищо не губиш :) но все пак.. не влагай големи надежди ;) да не си останеш с тях..

cherrygloss
01-14-2011, 21:00
Не мислиш ли, че е малко голям ~? :lol:
Все пак.. опитай.

SmilezZz
01-17-2011, 17:35
- НЕ е чак толкова голям..
Иначе - опитай..Нищо не губиш..

BabySun
01-17-2011, 20:50
Мерси много 8)

rammstein123
01-18-2011, 15:09
Седми клас ли си? Не се занимавай с момчета преди изпитите. :д
Шегувам се. Пусни си доносници, които да разберат дали те харесва, или най-добре направо му обясни ситуацията. Ако те е срам да го поканиш на среща /разбираемо и основателно е/, изчакай той да го направи. Ако не го направи, или го е срам, или го забравяш.

01-18-2011, 15:14
:razz:
не бъди глупава да се занимаваш с идиот който в всички случай ще се подиграе! срам ме е че съм момиче като гледам колко като теб има да се лъжат !!!

bybz
01-18-2011, 16:15
Еми пробвай, ама не ми се вярва :?

chemist9009
01-18-2011, 16:21
Опитай нищо не губиш.Успех! 8) 8)

SmilezZz
01-18-2011, 19:14
не бъди глупава да се занимаваш с идиот който в всички случай ще се подиграе! срам ме е че съм момиче като гледам колко като теб има да се лъжат !!!Ако ти досега не си била обичана от момче,а си била само разигравана - не означава,че и при другите момичета е така..

Иначе - Всъщност искам да ти кажа да не пращаш твои приятелки да му кажат,че го харесваш..Направи това сама..

EsteticLoff
01-18-2011, 20:20
пффф нищо няма да стане..

01-18-2011, 20:57
не бъди глупава да се занимаваш с идиот който в всички случай ще се подиграе! срам ме е че съм момиче като гледам колко като теб има да се лъжат !!!Ако ти досега не си била обичана от момче,а си била само разигравана - не означава,че и при другите момичета е така..

Да разигравана съм била...... и отдавна мразя момчета и не ги харесвам!!
Щом съм аз била.. значи че и с нея може да бъде. 90% е сигурно , първо ..заради възраста и че още е глупава ( kato teb!!) и второ защото момчетата са ИДИОТИ!!!!!!!!

стана ли ясно?

gandalfepi4
01-19-2011, 09:04
^ еххх, кифличке, кифличке...

искаш ли да ти докажа че има и добри момчета?

може да започнем да си пишем, да си говорим за музика, природа, философия и някакви други такива теми.

може да станем приятели даже.

ще видим много бързо кой е прав и кой е крив

та искаш ли да видим дали наистина всички момчета са гнусни, долни, лайняни, никому ненужни, жалки, тъпи, глупави, мръсни, потни, грозни, дебели, зли, манипулативни, продажни, безпросветни, олигофренясали, дебилни, тъпоумни, шибани, идиотски, садистични, страхливи, шовинистични, ушно-калнясали, оповръщани, извратени, мацащи фекалии по лицата си с най-голям и искрен кеф гадняри...

или то си просто точно такава каквато всички казват че си? :D

SmilezZz
01-19-2011, 09:31
xxKiFlAxx - Ти каза 90% от момчетата,а останалите 10% къде са ? Може пък въпросното момче точно да е от свестните момчета,а да не е като момчетата,които са 90%..

Второто,което е - ти сама можеше да предотвратиш това разиграване..Щом момчето си е намерило "кукла на конци",защо малко да не се забавлява..

Трето - Като гледам разсъжденията ти се вижда кой е тъп..
Това,че едно момче те е наранило - мразиш всички останали..И ги слагаш всичките под общ знаменател.. :? ,което си е доста тъпо..

DaVinciCode
01-19-2011, 13:49
От скоро съм във форума ,но виждам нещо.Че тази така наречена Кифла,пише високо комплексирано мнение,след това някой и отговаря,не знам аз ли имам грешни представи,или акаунта и е направен за подигравка,да се ебава с хората и да ги дразни. Не знам..иначе познавам доста хора ,които са с 3-4-5 години разлика,пробвай се..няма нищо да загубиш,но както казаха не възлагай чаааааак такива надежди.

BaffaLsc
01-19-2011, 14:12
Оставете я тая кифла.. баннаха я веднъж тя нова регистрация.. както и да е..

Таа.. момчето не е толкова голямо, не е зле да опиташ, въпреки че ако ще караш някакви твои приятелки да ходят да го канят да излезнете ще бъде смешно и повярвай ми.. НЯМА да се получи..

01-19-2011, 16:07
Всички се тъпи и под мен...може да пишете каквото си искате. Не ме интересува :P
излизам от тъпия ви форум че си имам работа

BaffaLsc
01-19-2011, 16:23
Всички се тъпи и под мен...може да пишете каквото си искате. Не ме интересува :P
като е тъп кво прайш още тука ? аре.. на никой не му се занимава с тъпи кифли.. ;)

SmilezZz
01-19-2011, 16:36
като е тъп кво прайш още тука ? аре.. на никой не му се занимава с тъпи кифли.. ;)
Съгласна съм + това се научи да се изразяваш правилно xxKiFlAxx

gandalfepi4
01-19-2011, 16:42
бахахаа!

баннаха я десет пъти ама все се връща

каза че няма да пишеш отговори на въпроси по химия ама не си спирала

каза че си супер красива ама като "заплашиха" да пуснат твоя снимка се насра

много е тъп форума, вярно е, само дето не разбирам ТИ какво още търсиш тука (освен внимание)

DaVinciCode
01-19-2011, 17:54
Защо не и сложите 1 ИП бан да не влиза повече в този 'тъп форум' ?

BaffaLsc
01-19-2011, 18:05
Защо не и сложите 1 ИП бан да не влиза повече в този 'тъп форум' ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=343541&postdays=0&postorder=asc&start=420 ;)

n3zabrawiimaa
01-20-2011, 06:24
Тя си остава леша тука, и се доказва, тъй като мяза на мамут и в реалния свят не може.
Смях да става, аз като й гледам коментарите, каква е гнуснаааа..

01-20-2011, 15:15
Тя си остава леша тука, и се доказва, тъй като мяза на мамут и в реалния свят не може.

Кое ми е гнусното ма ..виждаш ли се кво пишеш :shock:
виж се първо кво си преди да ми пишеш
както съм се ядосала не ми се разправа и идиоти като всички вас!!
Всички сте Идиоти и ..елементарни!!
Боклуци такива!!!!!!! всички сте --->под мен
айде

BaffaLsc
01-20-2011, 16:25

айде
Ма мило, ти нямаш елементарно възпитание ма.. ;х
Къде си тръгнала ? Айде ходи си гладиш косата.. новата мода да изпробваш ;)

Nayomie
01-20-2011, 16:30

айде
Ма мило, ти нямаш елементарно възпитание ма.. ;х
Къде си тръгнала ? Айде ходи си гладиш косата.. новата мода да изпробваш ;)

Охх, колко са ми смешни такива момичета, които пред компа са много отворени, ама иначе и грам стотинка не струват. Много е жалко това момиче, не си струва времето ви ; )

BabySun
01-20-2011, 17:53
Не се занимавайте с тази въпросна Кифла .. Искам само да кажа че момчето наистина е доста свястно ! :-D :-)

CryToDie
01-20-2011, 19:06
Ами опитай, нищо не губиш :-| :-| :-| Познавам момичета на 14 ходят с мъже на 34-35 год, и лягат с тях :shock: :shock:

01-22-2011, 15:04
бахахаа!

каза че няма да пишеш отговори на въпроси по химия ама не си спирала

каза че си супер красива ама като "заплашиха" да пуснат твоя снимка се насра

кога съм писала че спирам да отговарям по химия :shock:
следващия отговор го напиши ти..да те видим ще можеш ли
като не знаеш--->мьлчиш!

А за снимката.. имат я само двама човека в форума и Никога няма да я пуснат без съгласието ми!!
Така че ме ме е заплашвал никой.
айде

MegiBoOm
01-22-2011, 15:30
В никакъв случай не признавай чувствата си, които изпитваш към него преди да си сигурна, че той изпитва същото и към теб!