PDA

View Full Version : Помощ!!!

KoRnFan
01-15-2011, 06:47
Преди няколко месеца се влюбих в едно момиче... И двамата разбирахме че сме влюбени един в друг... Сигурно един от най-прекрасните моменти в живота ми :smt007 :smt007 :smt007
Всичко беше ОК докато не се сприятелих с момче от нашия клас, което дойде на скоро в училището. Той дори твърдеше че съм най-добрия му приятел. И аз твърдях това, но до скоро.
Всичко започна така:
От началото забелязах че е влюбен в нея (но не ревнувах). Преди седмица забелязах че започва да я заговаря (но отново си казвах не ревнувай-тъпо е).Но вече започнах да се ядосвам, когато го чух да я пита "искаш ли да излезем двамата". Питах го кво цели, а той ми се разсърди и се скарахме. И след няколко часа идва пред нас и ми се извинява... Простих му... На другия ден го чувам да разправя на момичето че щял да ходи в спортното даскало... И след час аз разбирам, че тя щяла да ходи да ходи в същото тва даскало :shock: . А преди това ми казваше че щяла да остане да учи в същия град :shock: :shock: :shock: . Според него тя ме обиждала когато си говорили, но аз съм сигурен, че не е така, защото я познавам МНОГО добре.
И от както тя се движи с него нещата коренно се промениха...
Най-добрата и приятелка ме намрази без нищо да съм и направил :shock: , момичето се отдалечава все повече и повече от мен, уш най-добрия ми приятел ми наговаря лъжи постоянно... И усещам, че го е ужасно страх да не разбера нещо (което отдавна разбрах)...
Кажете ми какво да правя не мога да стоя и да гледам как все повече и повече тя се отдалечава от мен :-x :-x :-x

RichardCastle
01-15-2011, 07:23
Здравей! В твоя случай имаш 2 варианта:
1. Говори с нея и се разберете, а на тоя дето ти се пише приятел му тегли една ...
2. За*баваш ги и двамата и да се спасяват. ;)

NeloGiChNa
01-15-2011, 07:27
Абе човек наистина трябва да ги за***ш и двамата... :-D Пък ако не можеш...тогава трябва да си се бориш за момичето! :-o

RichardCastle
01-15-2011, 07:29
Нужно ли е да ми повтаряш думите :shock: . Това няма да му помогне, кажи нещо различно... ;)

DNJ
01-15-2011, 07:37
Аз нещо малко се обърках...и двамата сте били влюбени един в друг, но не сте заедно? Поне с такова впечатление останах...
Иначе аз лично смятам, че не е необходимо да правиш каквото и да било, тя ако е влюбена в теб, твоят "приятел" нищо няма да постигне. Само дано момичето е умно и не е лесно манипулируемо.

Boyman
01-15-2011, 15:07
Здравей! В твоя случай имаш 2 варианта:
1. Говори с нея и се разберете, а на тоя дето ти се пише приятел му тегли една ...
2. За*баваш ги и двамата и да се спасяват. ;)

Бих добавил и трети вариант:

3. Бъди достатъчно търпелив и изчакай с надежда те да скъсат, на нея да и уври главата, че оня не е стока, оня да намрази твоето момиче, че са скъсали и после можеш да действаш на "разчистената маса", и пак да се съберете.

Но помни, че това изисква ужасно много време и търпение. През това време да не ти пука за тях, а си хвани някое друго момиче, за да се отпуснеш. Пък кой знае - може тя да почне да ревнува и да напусне оня или пък да ти провърви с новото момиче. С един камък - два заека.

Ама голям сценарий стана, а :D

yordans
01-15-2011, 15:59
Имам въпроси към теб..

1. До колко си общуваш с нея?

2. Наистина ли толкова лесно се отказваш???

3.Ти да не мислиш, че когато харесваш момиче, всички ще престанат да я харесват заради теб, за да ти да си с нея? Винаги ще има конкуренция...

4.Ако тя те харесва, но ти не и обръщаш много внимание, тя откъде да знае, че имаш чувства към нея?

KoRnFan
01-15-2011, 16:18
Имам въпроси към теб..

1. До колко си общуваш с нея?

2. Наистина ли толкова лесно се отказваш???

3.Ти да не мислиш, че когато харесваш момиче, всички ще престанат да я харесват заради теб, за да ти да си с нея? Винаги ще има конкуренция...

4.Ако тя те харесва, но ти не и обръщаш много внимание, тя откъде да знае, че имаш чувства към нея?

1.Всеки ден я заговарям
2.От какво съм се отказал?! :-x :-x :-x
3.НЕ! Сигурно не си прочел, че казах, че не ревнувам или др. такива глупости.
4.На нея са и казали мой приятели/На мен са казали нейни приятелки... ЗНАЕ ЧЕ Я ХАРЕСВАМ!

DNJ
01-15-2011, 16:24
А ти защо нищо не си направил до момента? Извинявай, но ако нещо се получи между нея и другото момче никой няма да ти е виновен, освен теб самия.