View Full Version : измислени случки и преувеличаване
jeni4kata
01-15-2011, 14:06
Една моя приятелка говори някви случки,които се съмнявам дали са истина ама устата и не спира.Ония ден говореше за някъв приятел дет влезнал в полицията,заради побой ама те не я пускали,после майка й дошла и спрели камерите на полоцията и влезнала да го види.пОСЛЕ СИ ТРЪГНАЛА И ТЕ ПУСНАЛИ КАМЕРИТЕ.Един друг път пак някви супер измислени случки и интересни,мога ли да си измислям и аз ,че да има кво да говоря с момчетата. :-x :-x и да преувеличавам много
chemist9009
01-15-2011, 14:09
Тази участва в някакви филми явно е голяма звезда :smt116 :smt116
jeni4kata
01-15-2011, 14:16
вика обаждам се на моя приятел и викам мило ко прайш - и той еми нищо днеска се къпах 3 пъти,ядох излизах
chemist9009
01-15-2011, 14:19
тази мн се е филмирала :razz:
someonerandom
01-15-2011, 14:26
Не,не можеш да си измисляш.
jeni4kata
01-15-2011, 14:29
защо :shock:
chemist9009
01-15-2011, 14:35
Еми може да си измисля....на този свят всичко е възможно (изключение:не можеш да се върнеш от там където си излязал :lol: ) С измислени истории се привлича вниманието на някой и явно това е целта на приятелката ти да се прави на интересна по някакъв начин и да привлича внимание.... 8)
Детска радост на бонбони.Ето това сте вие :(
Paramour
01-15-2011, 16:49
такива ги има навсякъде.. дразнят ме, но това е живота.
не можах да разбера какъв е смисъла на темата, след като ти вече си решила, че ще си измисляш..
хах мале тва ако е филм трябва да дойдеш в моя клас да видиш ко става :D :D
не вярвам до ся някой да те е лъгал че е печелил 200 000 долара от world of warcraft
тва става въпрос за 9 клас а ако трябва разказвам вс ехее отиди то .. :D :D
JustForFun
01-16-2011, 15:01
Тц, въобще да не ти прави впечатление. И аз имах една позната като по-малка, която винаги за да не останеше по-назад , винаги аз като кажех да речем "имам нова топка" и тя веднага - И азз... и почваше винаги да разказваа за нейните неща.. Абе много лъжеше, само за да може да ме накара да си мисля, че и тя има тези неща.. Спокойно-тва са пълни измишльотини, само за да привлича вниманието! Хич да не ти пука, и не виждам защо искаш да си като това момиче! Момчетата от вашия клас ако са умни мн лесно ще се досетят, че тя лъже.. А и момчетата харесват естествените момичета, не тези , които лъжат, за да се правят на готини! :) Така че вместо да си търсиш лъжа, за да започнеш разговор с момчетата , кажи нещо истинско и естествено! А на това момиче .. що не му кажеш някой път - "ти в кой филм живееш?!?" :-D
Абе, има и много по-лоши случаи, една приятела беше ходила до Хаваите за уикенда. Абе не им обръщай внимание ;)
Forester
01-16-2011, 18:07
ХАхахахахаха, една пък ми викаше, че чичо й е президент на Русия :D:D:D. Спокойно, просто се правят на интересни...
firstdiesel
01-16-2011, 21:57
вие пак сте добре ... аз почнавам МЪЖ на 30 години дет така се филмира, че чак сам си вярва.
Paramour
01-17-2011, 18:52
уф утре има да слушам..
аз може да съм била болна, ама тя е била още по-болна.. каква температура вдигала.. бла-бла..
аз ако й кажа, че съм вдигала 40 градуса, тя 43-44 ще е вдигала, мда :lol:
*тя- една моя съученичка