View Full Version : Докога ?
Здравейте на всички!
На 19 години съм и това,което ме притеснява е самотата.Не мога да намеря правилното момче.Опитвала съм толкова пъти да срещна любовта,но просто не се получава.Не знам къде е проблемът :? Държа се добре с хората,общителна съм и бих казала,че съм симпатична.Тъкмо се запозная с някое момче и нещата тръгнат на зле.Всички ми казват,че съм много добра,готин характер и добре изглеждаща,а винаги се получава едно и също.Не знам какво да правя и въобще трябва ли.Може би всичко е съдба,знам ли?Докога ще съм сама?
TheBeliever
01-15-2011, 18:48
Най-тривиалният отговор на въпроса ти би бил "Докато срещнеш правилния човек", но предполагам това не те устройва.
Конкретизирай информацията с примери. Какво точно се случва, за да "тръгнат на зле" нещата? Общуването ли не върви? Не можеш да задържиш интереса на момчето или той твоя? Имаш прекалено големи очаквания, които момчето не успява да покрие и се разочароваш? Какво по-точно се случва?
Може би аз губя интерес в някои случаи.В други с момчетата не си допадаме.Различно е.И аз имам големи очаквания и може и там да е проблемът.Не мога да срещна такъв,който да покрие очакванията ми и да съм щастлива.
Е, нормално е да имаш и високи претенции. И все пак не очаквай принцът да дойде на бял кон, няма идеални хора, понякога може проблемът да е в твоя телевизор :)
ledenakrasota
01-15-2011, 19:28
Може би аз губя интерес в някои случаи.В други с момчетата не си допадаме.Различно е.И аз имам големи очаквания и може и там да е проблемът.Не мога да срещна такъв,който да покрие очакванията ми и да съм щастлива.
Какво означава "да покрие очакванията ми"?!? Ти някакъв списък с качества ли имаш,защото ако така подбираш човека до себе си, ще си останеш стара мома.
Срещу теб стой момче,човек пълен с недостатъци,но и с много положителни качества.Живо същество способно да обича,някого с който да имате хармонична връзка и да се допълвате.
Или има химия,или не!Когато трябва,нещата ще се случат.Не насилвай късмета си!
Може да си изпаднала в дупка,на всеки се случва,но това не означава да тръгнеш с първия срещнат или с някого,който покрива очакванията ти,но не изпитваш нещо и обратното.Но това щяло да те направи щастлива! Бла-бла...
Гледай "Грозната истина"! :)
Kallyn4eto
01-15-2011, 19:45
Просто почакай - все ще се появи. Когато спреш да го очакваш и ще се получи. Недей да имаш прекалено големи очаквания от всеки с който нещата потръгнат...не знам при мен имам чувството че ако си мисля че вс ще се получи и става точно обратното...
FuckedUp
01-15-2011, 19:57
Просто почакай - все ще се появи. Когато спреш да го очакваш и ще се получи. Недей да имаш прекалено големи очаквания от всеки с който нещата потръгнат...не знам при мен имам чувството че ако си мисля че вс ще се получи и става точно обратното...
Те затова 50% си остават с чакането..
Kallyn4eto
01-15-2011, 20:07
а по-добре ли е да бъде с някой с когото не е щастлива, само колкото да не е сама?
Remixa92
01-15-2011, 20:08
Еми какво да ти кажа, няма оправяне.Просто такъв ти е характера и аз съм на твоето положение само дето съм момче и съм на 18.
ScarletBite
01-15-2011, 20:11
И аз имам големи очаквания и може и там да е проблемът.Не мога да срещна такъв,който да покрие очакванията ми и да съм щастлива.
Отърви се от очакванията и спри да търсиш материализиран вариант на онзи, когото си избрала за свой идеал, във всяко момче, с което се сваляш. Вместо това опознай човека в реално време и открий неговите положителни черти (всеки човек има такива), които до този момент дори не си приемала за положителни.
И не си мисли, че ако срещнеш човек, който покрива очакванията ти, ще бъдеш щастлива. :) По-скоро ще се убедиш колко глупави са били въпросните очаквания - винаги става така.
FuckedUp
01-15-2011, 20:12
а по-добре ли е да бъде с някой с когото не е щастлива, само колкото да не е сама?
Не съм казал това. Просто да я окуражаваш като й казваш да чака за "специалния", нищо няма да направиш :lol:
тя така и така няма друг избор освен да чака :razz:
ledenakrasota
01-15-2011, 20:15
Еми какво да ти кажа, няма оправяне.Просто такъв ти е характера и аз съм на твоето положение само дето съм момче и съм на 18.
А защо не се срещнете?И без това сте на едно и също дередже.Нищо няма да загубите! :)
dPa3HuTeJl
01-15-2011, 20:28
А защо не се срещнете?И без това сте на едно и също дередже.Нищо няма да загубите! :) Не сватосвайййййййй :lol:
Ами така си е , принц на бял кон няма ,ако има коня го е изял.Много сте ми интересни като кажете "нещата не се получават" кое не се получава бе момиче? Това изведнъж да намериш своята половинка и да заживеете дълго и щастливо ли не се получава? Ами първо ти предлагам да излезеш от филма,после остави нещата на съдбата,не можеш да ходиш с лупа и да търсиш момчето по дърво и камък нали се сещаш ... а някой ще те запознае с някой , или ще се срещнете в компания с някой и т.н. Нещата стават от само себе си ,никой няма да дойде и да ти каже "Ей,аз съм твоето момче мечта! Качвай се на коня и да потегляме! " :lol:
ledenakrasota
01-15-2011, 20:36
А защо не се срещнете?И без това сте на едно и също дередже.Нищо няма да загубите! :) Не сватосвайййййййй :lol:
Понякога хората в общата си болка се събират! :-P :P
Понякога всяко момче ще блъфира така,за да спечели съчувствие.
Аз подозирам несъответсвие между външен вид и изисквания.
Remixa92
01-15-2011, 21:21
Аз поне не блъфирам.
Аз поне не блъфирам.
още по-зле за тебе.
Remixa92
01-15-2011, 22:26
И кое е злето?
Lonely i am mister lonely i have nobody ..... :D
excuseme
01-16-2011, 11:50
Наистина няма как да променим съдбата си за жалост. Но не се отчайвай , сигурно скоро ще срещнеш твоя човек , а може и вече да си го срещнала ! Късмет !