View Full Version : екскурзия
angel4eto966
01-15-2011, 21:18
Значи в междусрочната ваканция ще сме на екскурзия в село Вонеща вода. Та аз преди не бях чувала за него и потърсих в нета но не намерих много информация та ако някой е ходил да сподели мнение как е :D :D :D
Има ли кафенца магазинчета все пак ще сме там 3 дена има ли какво да се прави?
Щом сте на екскурзия там.. значи има какво да се прави ( гледа, учи).. Не съм ходила там но бях чувала че в околността имаше някаква забележителност.. но каква точно незнам.. :?
Преди 4 години, като бях ученик бяхме там за последно.Хубаво е.Тогава нямаше много магазини, помня към 3 и те работеха до рано.Така че се запасете.Ние бяхме в тоя хотел http://relaxcoop.coophotels.bg/ предполагам, че за 4 години не се е променила много Вонеща вода, така че предполагам, че и вие ще сте там.Иначе е хубаво.Красиво е-навсякъде планини(сутрин е студено).Единствената забележителност е водата там, мисля че беше богата на сяра-мирише на развалени яйца, но иначе била много полезна.В общи линии това мога да ти кажа :)
angel4eto966
01-15-2011, 22:47
ами да и ние ще сме в този хотел и като го гледам не е зле ама тва ми беше интересно дали е нещо като малко градче в смисъл да има магазини кафета и така да има къде да се разходиш а не некво забутано село. Аз не бех чувала за него ама като поразпитах се оказа че си е известно с тази минерална вода и така.Ще видим дано си изкараме добре и не се разочароваме :)
Когато аз ходих, в хотела правеха дискотека и помня, че продължи докато и последния не си тръгна.Иначе не очаквай, кой знае колко от селото.
angel4eto966
01-15-2011, 23:49
е чак големи очаквания нямам ама важното е вечерта с приятелите как ще си прекараме да има само от каде да си набавяме разни продукти там едно забутано магазинче ми стига :D