View Full Version : Моля ви кажете ми какво да правя..
beni7o0o
01-16-2011, 13:26
Значи ето какъв е моят проблем...харесвам едно момче и той ми е наистина мн добър фр ..проблема е, че не знам дали ме харесва...всички ми казват, че е така...даже напоследък и аз започвам да забелязвам...но наскоро две момичета ми казаха, че той не ме харесва и се държи така със всички момичета...моля ви кажете какво да направя, за да разбера..
DarkTemplar
01-16-2011, 13:29
Щом ти е много добър приятел поговори с него, нали уж приятелите си споделят всичко.
beni7o0o
01-16-2011, 14:43
Щом ти е много добър приятел поговори с него, нали уж приятелите си споделят всичко.
Да, но не знам как ще го възприеме..
Да, но не знам как ще го възприеме..
Няма и да разбереш, докато не пробваш :) Рискувай... направи го така, че хем да разбереш дали ( И какво ) изпитва към теб, но и да запазите приятелските си отношения.
beni7o0o
01-17-2011, 11:45
Да, така е, но има и още един проблем..едно момче го беше питало дали ме харесва а той казал не..престанете вече... не знам дали лъже, но май наистина най-добрия вариант е да рискувам... :?
DarkTemplar
01-17-2011, 11:54
Ами рискувай. ;)
modjodjodjo
01-17-2011, 12:12
Това да кажеш, на едно момче, че го харесваш и изпитваш някакви чувства към него е най-тъпото нещо, което можеш да направиш.
Опитай се да действаш малко по дискретно и интуитивно и не пропускай всяка удобна ситуация, в която можеш да му покажеш, че имаш освен приятелски така и любовни намерения към него.
Примерно застанали сте на една пейка, приближи се до него, гушни го е тей уж приятелски, след това като вървите по улицата хвани се за него, ако сте в дискотека започнете да танцувате дори и на по бавни песни, след което примерно го цункай по бузката. Наблюдавай го през цялото време как реагира и сама ще разбереш дали нещата ще се получат. Абе импровизирай, вие жените сте много добри в правенето на номерца и ако след поредицата от тънки намеци, които му направиш не се осъзнае, тогава вече незнам.
beni7o0o
01-22-2011, 11:20
Това да кажеш, на едно момче, че го харесваш и изпитваш някакви чувства към него е най-тъпото нещо, което можеш да направиш.
Опитай се да действаш малко по дискретно и интуитивно и не пропускай всяка удобна ситуация, в която можеш да му покажеш, че имаш освен приятелски така и любовни намерения към него.
Примерно застанали сте на една пейка, приближи се до него, гушни го е тей уж приятелски, след това като вървите по улицата хвани се за него, ако сте в дискотека започнете да танцувате дори и на по бавни песни, след което примерно го цункай по бузката. Наблюдавай го през цялото време как реагира и сама ще разбереш дали нещата ще се получат. Абе импровизирай, вие жените сте много добри в правенето на номерца и ако след поредицата от тънки намеци, които му направиш не се осъзнае, тогава вече незнам.
Благодаря много! Мисля, че започва да се получава нещо.. :P :grin: :)
mincheto
01-22-2011, 11:46
Бъди откровена в чувствата си....
YoUcANNOtiMaGiNe
01-22-2011, 11:51
Издебни подходящ момент и го хвани за меча. Ако те харесва, няма да се дърпа. Ако се дръпне, му ритни един токат у орехчетата. :lol: :lol: :razz: :razz:
bibi7352
01-22-2011, 12:16
Съгласна съм с modjodjodjo, само ще добавя да не обръщаш внимание на другите какво ти казват. Всеки може да ти каже дали момчето те харесва или не в зависимост от това дали на него му изнася.
И кое му е тъпото в прав текст да кажеш какво чувстваш и какво искаш ? А и да прави си сама преценката, не слушай другите какво ти говорят...
Ssummerjam
01-22-2011, 13:10
Опитай, няма какво да загубиш. Щом ти е наистина близък, едва ли ще се откаже от приятелство ви, само защото е разбрал за чувствата ти.Единствено може да спечелиш, ако симпатиите са взаимни. :)
fUcKsMiLe
01-22-2011, 15:45
Издебни подходящ момент и го хвани за меча. Ако те харесва, няма да се дърпа. Ако се дръпне, му ритни един токат у орехчетата. :lol: :lol: :razz: :razz: yesss бееее :razz: :razz: :razz: :razz:
ПТ:
Попитай го направо. :)
nepowtorima
01-22-2011, 16:00
Абее... аз от споделяне на чувства, после си изпатих, защото тя не е сигурна в него - дали той я харесва. По-добре действай с намеци, но не му казвай в прав текст... :)