PDA

View Full Version : Как да ги убедя?

vanaya
01-16-2011, 16:12
От доста време искам да си пробия езика, но майка ми и най-вече баща ми ми правят проблем.. Според тях двете обеци на едното ми ухо и една обеца на другото са напъълно достатъчни :? Като ги попитам те все "много си малка за такива неща, като станеш на 18 прави каквото искаш със себе си.." или пък,че не виждали смисъл в това, искала съм само за да се покажа пред приятелите ми.. Не могат ли да разберат, че ме кефи просто такъв вид пиърсинг и че рано или късно ще ми омръзне и ще го махна?! А и няма да им искам пари за самото продупчване, трябва ми само тяхното сагласие.. Как да ги убедя?

П.С. на 16 съм

kyka1
01-16-2011, 17:17
Това е супер грозно според мене.Не ти трябват такива работи :)

SHE22
01-17-2011, 19:35
Евала ! И аз съм на това мнение :P
По темата : Ти познаваш родителите си по - добре от нас би трябвало ти да си тази която знае как да ги убеди. Все пак докато те издържат си длъжна да се съобразиш с тяхното мнение.

VampireLover3
01-19-2011, 09:36

+ !
Слушай родителите си. :wink:

DesireToFire
01-19-2011, 18:40
Не мисля че си сигурна за това. После известно време почти нищо няма да можеш да ядеп, много боли и т.н. Момчета са ми се оплаквали даже.

SmilezZz
01-19-2011, 19:09
А ти не го искаш наистина,а го правиш само,защото и другите имат обици не знам си къде..
Наистина си малка за такива неща + има вероятност да хванеш някоя инфекция,зависи къде и как ще те пробият,де..
Но според мен послушай родителите си и недей да правиш такова нещо..За мен лично това е доста грозно..

mincheto
01-20-2011, 05:47
Ивие,сте,били,на16.....
Ивие,степравили,щуротии...
Нямате,право,да.я,съдите....
Тяиска,съвет...ане,вашите,уп реци...
Упреците,от,родителското,т ло....садостатъчни,заедин,т йн...

А,колкотo,доавторката....
Простосe,опитай,спокойно,да поговориш,стях...
Даим,обясниш,чегоискаш,защ то,натеб,такати.харесва...а е,зада,сепоказваш,пред,при телитеси....
Тогава,може,идатеразберат.. .

Предварително,сеизвинявам, чепиша,така.....но,интервала и,НЕРАБОТИ.

Казвамго,захората,коитоще,, почнат,дапишат,чесъм,негра отна,идасе,заяждат.......