Влез

View Full Version : проблем с обица на устната

Seducti0n
01-16-2011, 19:55
началото на ноември си пробих долната устна/по средата/
първоначално бях с топче, а около коледа го замених с лилава халка, която се оказа доста некачествена и много бързо и падна цветното покритие. тъкмо щях тези дни да ходя да си я сменя с друга и стана тя каквато стана... сега се погледнах по-внимателно и забелязах, че около дупката има малко гной и супер много ме боли... чудя се какво да правя

1-да я махна и да ми зарастне дупката
2.да я заменя с нова
3. да изчакам да се успокои и след това да си сложа нова

моля, който е имал подобен проблем или пък може да ми помогне с нещо да пише, че е мн.кофти положението

предварително ви благодаря :-)

ZaicheNaXeroin
01-16-2011, 20:14
ходи в някое студио и питай там

FuckingFreak
01-16-2011, 20:21
Замени обицата с нова!!!

Откъде си я купи тази халка? От какво е изработена? Ако е от нещо добро със сигурност няма да падне цвета. Според мен е от обицата- не е била от качествена и е предизвикала инфекция. Вземи си нова и промивай дупката докато не се оправи..

Seducti0n
01-16-2011, 20:26
Замени обицата с нова!!!

Откъде си я купи тази халка? От какво е изработена? Ако е от нещо добро със сигурност няма да падне цвета. Според мен е от обицата- не е била от качествена и е предизвикала инфекция. Вземи си нова и промивай дупката докато не се оправи..

благодаря ти. с какво да я промивам. преди малко се напръсках с 1 спрей, който е на принципа на подсолена преварена вода. дадоха ми го да се пръскам с него в началото като си я сложих.

а обицата идея си нямам от какъв материал е, но сега след като падна лилавото покритие отдолу е с леко червеникав, меден цвят. взех си я от студио, там ми я сложиха и струваше 10 лв, ако има значение

marin4itu
01-17-2011, 09:01
От обицата се е получила инфекцията! Смени я. Почиствай я със спрея, който са ти казала след като си се пробила.. Предполагам пиърсър ти го е казал..

MeLikesPie
01-17-2011, 10:19
чичко доктор!

letmetellyou
01-17-2011, 11:29
Жабуркай се с 2-3 капки сандрин, разреден в малко вода, а отвън почиствай с кислородна вода 3% :)

sunshine1
01-17-2011, 11:33
Жабуркай се с 2-3 капки сандрин, разреден в малко вода, а отвън почиствай с кислородна вода 3% :)

и смени обицата докто не ти зарасне както трябва след това ако искаш и клечки си слагай :Д:д