Влез

View Full Version : Защо? :x

VampireLover3
01-16-2011, 20:37
Защо любовта е толкова сложно нещо? Защо след раздяла толкова много боли ? Защо въобще съществува така наречената "любов"? Защо единия винаги го боли повече ? Защо въобще трябва да се нараняваме ? Защо,защо,защо.. : xx :-o :(

FuckedUp
01-16-2011, 21:00
Шото истинската ми самоличност е..АЗ СЪМ ЧЪК НОРИС, БЕ, MOTHERFUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :o

DNA
01-16-2011, 21:03
Защото си депресирана.

Сега можеш да кажеш кой с какво те подреди така.

w0sh
01-16-2011, 21:06
Защото си тийнейджър и си мислиш, че в живота на защо винаги има отговор.

VampireLover3
01-16-2011, 21:14
Прави се.
Ем.. всъщност това се случва много отдавна,но явно днес е било писано да е краят. С приятелят ми се разделихме макар,че и двамата се обичаме ужасно много,но и на двамата ни писна да се караме. :( Познато Ви е да знам! :\\

DNA
01-16-2011, 21:37
Прави се.
Ем.. всъщност това се случва много отдавна,но явно днес е било писано да е краят. С приятелят ми се разделихме макар,че и двамата се обичаме ужасно много,но и на двамата ни писна да се караме. :( Познато Ви е да знам! :\\

До толкова познато, че осъзнах, че на тая възраст малко хора си струват и не искам да ми се случва това което ми се случи веднъж. От тогава съм цепец от всякакви връзки, почти няма достойни хора.

Mi6inka
01-17-2011, 06:02
Ще ти мине, де... и ти го знаеш :) И любовта ще спре да ти се вижда толкова сложна, когато намериш правилния човек... :)

gLypChenCee
01-17-2011, 06:17
http://farm4.static.flickr.com/3245/3044140172_9f559e67e3.jpg

VampireLover3
01-17-2011, 06:46
^ :lol: не мерси тва няма да го повтарям. :)

То,че ще мине ще мине тва не е проблема .. проблем е,че не мога да убия проклетото желание в мен .. желанието да бъда с него. :(

SmilezZz
01-17-2011, 07:36
С времето и желанието ще изчезне..
Тогава ще си спомняш само хубавите моменти с него..
- Бъди силна..Както ти казаха - когато намериш правилния
човек,ще разбереш,че всъщност не всичко е толкова
тъпо и безсмислено ((:

FromAutumToAshes
01-17-2011, 07:58
За да ти е гадно ! А защо трябва да ти е гадно ? - Ми защото в същината на реалния живот, винаги ти е гадно. Свиквай, още за колко неща ще има да те боли, било то любов или нещо друго...

excuseme
01-17-2011, 11:13
При всяка любов все някога настъпва раздялата . Няма как да не боли , това е неизбежно. Просто трябва да приемем живота такъв какъвто е и да внимаваме в кого се влюбваме .

VampireLover3
01-17-2011, 17:12
Да имаше някакъв начин да не съществува тази раздяла.
Всъщност случи се и нещо ново .. значи писах му и той ми каза,че имам шанс да бъдем заедно стига да му покажа,че наистина го желая! Сега ще се опитам да му го покажа/докажа .. нямам си никаква идея как да го направя ако имате нещо на ум казвайте! :) Знам,че и той ме обича колкото и да не ми го показва .. или поне се надявам да е така. :(

Balmy_I
01-17-2011, 18:09
Знаеш ли в такива моменти си повтарям една фраза,която прочетох на скоро в една книга на Оскар Уайлд:"Има ли значение колко време е изтекло от някое събитие?Само на ограничените хора са нужни години,за да се освободят от дадено чувство.Ала онзи,който е господар на себе си,може да сложи край на една скръб тъй лесно,както и да си намери ново забавление.Не желая да бъда роб на емоциите си.Искам да ги изживявам,да им се наслаждавам и да ги владея."

FromAutumToAshes
01-17-2011, 18:10
Всъщност случи се и нещо ново .. значи писах му и той ми каза,че имам шанс да бъдем заедно стига да му покажа,че наистина го желая! Сега ще се опитам да му го покажа/докажа .. нямам си никаква идея как да го направя ако имате нещо на ум казвайте! :) Знам,че и той ме обича колкото и да не ми го показва .. или поне се надявам да е така. :(

СМЯТАЙ ЗА КАКВА ЛЮБОВ СТАВА ДУМА БРАТЧЕ :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ОЛЕЕЕЕЕ НЕ НЕ, БОЖЕ ГОСПОДИ :lol:

VampireLover3
01-17-2011, 19:07

СМЯТАЙ ЗА КАКВА ЛЮБОВ СТАВА ДУМА БРАТЧЕ :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ОЛЕЕЕЕЕ НЕ НЕ, БОЖЕ ГОСПОДИ :lol:

Нещо не те разбрах .. има нещо лошо да искаш да си с човека който обичаш или ..?

FromAutumToAshes
01-17-2011, 19:27
Не драга, има лошо да твърдиш, че обичаш някои и да не знаеш как да му го покажеш или докажеш. Това е лошо, не като се замисля е тъжно...

VampireLover3
01-17-2011, 19:29
Много добре знам как да му докаж,че го обичам! Просто ми се искаше да получа някой друг съвет .. ?

Ssummerjam
01-17-2011, 19:40
^ :lol: не мерси тва няма да го повтарям. :)

То,че ще мине ще мине тва не е проблема .. проблем е,че не мога да убия проклетото желание в мен .. желанието да бъда с него. :(

Тва направо няма нужда да го коментирам. Много ясно, че няма да е никаква любов, ако поне веднъж не си писала името му с бръснарско ножче върху кожата си. :? :razz:

WaterLilly
01-17-2011, 19:46
http://3.bp.blogspot.com/_4IqAMwAGn1w/SnZccUTl5KI/AAAAAAAASB0/g9_Ji45B0og/s400/BooHoo-Big_baby.jpg.jpeg

VampireLover3
01-17-2011, 19:51
:lol: хах добре .. :lol: :lol:
Благодаря на всички, че ми помагате! :-)

Righteousness
01-17-2011, 20:16
Моето "старомодно" мнение си е същото:

Това което изпитвате са временни чувства най-вече на привличане към оперелен човек от даден пол. Любовта е нещо доста по-висше, което едва ли личност под 20-25 години може наистна да почувства. Истинската любов не може да се забрави и да се намери нова след 1-2 месеца, загубата на истинската любов е рана за живот. Това е моето мнение. Псувайте ме ся :-D

mrazqkindergarten
01-17-2011, 20:44
Моето "старомодно" мнение си е същото:

Това което изпитвате са временни чувства най-вече на привличане към оперелен човек от даден пол. Любовта е нещо доста по-висше, което едва ли личност под 20-25 години може наистна да почувства. Истинската любов не може да се забрави и да се намери нова след 1-2 месеца, загубата на истинската любов е рана за живот. Това е моето мнение. Псувайте ме ся :-D

Еми да, аз съм на 17 и от близо 3 години ОБИЧАМ един човек, не може да ми кажеш, че не е така, защото нямам 20-25.. Защото не е само на думи, с много жестове съм му го доказала и знам, че той ми вярва, че го обичам въпреки крехката възраст.. Не може да слагаш такава граница, всеки по различно време се влюбва истински.

VampireLover3
01-17-2011, 21:13
Не мисля,че това е просто някакво привличане. :o

mArMaLaDkA
01-17-2011, 21:17
Клише след клише... Не ви ли омръзва?

djipsito
01-17-2011, 21:19
Знам,че и той ме обича колкото и да не ми го показва .. или поне се надявам да е така. :(

С надежди не става...

Иначе на въпроса Защо, понякога наистина няма отговор, а може и да има ама да не сме достатъчно умствено развити, че да го разберем. Можем само да предполагаме.
Неуспешните връзки са за да натрупаш опит, да израстнеш като човек, да се научиш да се контролираш и т.н, докато не срещнеш подходящия човек за теб.
За тва вместо постоянно да се питаш "Защо ?" извади всичко положително и отрицателно, осъзнай си грешките, прецени неговите грешки и следващия път като срещнеш някой ще ти е по-лесно да го преценяваш...

Righteousness
01-17-2011, 21:23
Според моето виждане любовта е нещо свещенно което е за цял живот. Любовта не е сексуалното привличане, любовта не "писва", "отношенията ни охладняха" не е любов. Любов е това да поставиш другия пред тебе. Любов означава да живеете един за друг и да не сте 2ма а едно цяло. Любовта е споделяне на всичко, да жертваш за другия (имам предвид от времето си, от най-приятните си занимания, от най-скъпоценните си вещи) итн...

Пак казвам това си е МОЕ мнение, не е нужно да ми казвате колко са ми грешни разбиранията, колко съм тъп итн нали ? :)

Любовта СПОРЕД МЕН се гради цял живот, не 3-4 тийн годинки.
Не упреквам никой, не кавам че вашата любов не е истинска, просто си изказвам мнението. Разликата между човек на 14-20 и този на 25-35 години е коренно различна, и в моя ограничен мироглед не знам връзки който да са започнали на възраст под 18-19г и да са продължили до над 25-30 годишна възраст :)

mArMaLaDkA
01-17-2011, 21:26
То не е нужно и да се държиш като ощипана осмокласничка и да отговаряш на всеки пост, независимо дали е отправен към теб, или не, ама го правиш, нали?

mrazqkindergarten
01-17-2011, 21:46
Според моето виждане любовта е нещо свещенно което е за цял живот. Любовта не е сексуалното привличане, любовта не "писва", "отношенията ни охладняха" не е любов. Любов е това да поставиш другия пред тебе. Любов означава да живеете един за друг и да не сте 2ма а едно цяло. Любовта е споделяне на всичко, да жертваш за другия (имам предвид от времето си, от най-приятните си занимания, от най-скъпоценните си вещи) итн...

Пак казвам това си е МОЕ мнение, не е нужно да ми казвате колко са ми грешни разбиранията, колко съм тъп итн нали ? :)

Любовта СПОРЕД МЕН се гради цял живот, не 3-4 тийн годинки.
Не упреквам никой, не кавам че вашата любов не е истинска, просто си изказвам мнението. Разликата между човек на 14-20 и този на 25-35 години е коренно различна, и в моя ограничен мироглед не знам връзки който да са започнали на възраст под 18-19г и да са продължили до над 25-30 годишна възраст :)

Ама да съм казала, че той ще ми писне? Съгласна съм с определението ти за любов напълно и съм на мнение, че мойта любов поне ще си продължи до тогава... Не съм пророк, не виждам в бъдещето, но така го чувствам, щото въпреки през всичко, през окето минахме, не съм се отказала от него, няма и да го направя. :)

Иначе аз знам за такива случай, любов, родена в тийн годините прераства в много по-сериозно, дори брак.. Но са рядкост тези случаи, може и затова мнението ти е такова. ;)

mrazqkindergarten
01-17-2011, 21:48
То не е нужно и да се държиш като ощипана осмокласничка и да отговаряш на всеки пост, независимо дали е отправен към теб, или не, ама го правиш, нали?

Форумът е за да си изказваме мнението, а спорът е един вид изказване, всеки си излага негова теза и си я защитава. ;)

А иначе до авторката-Дано се оправите, иначе трудно ще го забравиш. :-)

Righteousness
01-17-2011, 21:57
Изключително добре е да има такива връзки, но на фона на темите който са в този форум... няма как да се видят такива изгледи.
Представата за любов в днешното поколение е обърната не само на 180 градуса но направо в друго измерение или паралелна реалност. Искрено желая всеки (включително и аз някой слънчев ден) да изпита любовта по какъвто начин си я представам че е - пълно отдаване един на друг, извън развратеноста на заобикалящия ни свят :)

All objections accepted. Everyone has the right to state an opinion. This is mine and its not going to change :)

VampireLover3
01-17-2011, 22:22
За мен ли се отнася,че нещо не загрявам бързо .. 8-)