PDA

View Full Version : Какво мислите за истинските зодии?

YoUcANNOtiMaGiNe
01-16-2011, 20:39
Всъщност, тъй като се разбра, че зодиите не са такива, каквито са общоприетите, при доста хора те се оказват коренно различни. Малко инфо -> * Астрологията била практикувана около 2000 години преди н.е. В резултат от движението на Земята по нейната орбита за една година видимото положение на Слънцето на фона на звездите описва по небето окръжност, наречена еклиптика. Видимия годишен път на Слънцето по еклиптиката преминава през 12 съзвездия, наречени зодиакални. В действителност обаче, еклиптиката минава не през 12, а през 13 съзвездия. Съзвездието, което липсва сред зодиите, е Змиеносец. Някои от вас даже ще установят, че според науката зодията им съвсем не е тази, която са им определили астролозите. В своите “пророкувания” астролозите не отричат прецесията. Освен това те не взимат предвид факта, че с развитието на науката границите на съзвездията са били неколкократно уточнявани. Точно определените сегашни граници на съзвездията се разграничават от първоначалните. * Какво мислите по въпроса? Вярвате ли в зодиите и тяхното значение? Коя зодия сте и как се променя според тези "новости"? При отговора си, взимайте предвид факта, че сегашните зодии не са съгласувани с реалните древни предписания...
Погледнете и това за всеки случай : http://www.vbox7.com/play:5464f9df

Greennight
01-16-2011, 21:05
Луди ли сте бе хора.Вие изкарахте астролозите някви пълни идиоти.Като чели те изобщо тва не са го изчислили и изведнъж се пръква някъв многознайко дето казва,че не си еди коя си зодия,а си еди коя си.

PullMeCloser
01-16-2011, 21:10
Мисля,че това са тотални глупости. :smt045

SmilezZz
01-17-2011, 06:00
Аз също мисля,че са тотални глупости..
А и съм сигурна,че астролозите също знаят за
тази зодия..

bunnyskeleton
01-17-2011, 13:42
WTF? :shock: Не вярвам на тая простотия. Първо, защото аз съм близнаци и всичко, което чета в нета за мен е вярно 8) Второ, ние изкарахме астрономите някви... За тая 13 зодия Змиеносец ни го каза госпожата по ЧП и вярвам, че има така зодия. Ама за другите неща не вярвам...

HiddenSmile
01-17-2011, 14:04
ами по новите изчисления трябва да съм риби,а нямам нищо общо с тази зодия,по описание определено съм си овен :) Иначе зодия смиеносец не знам дали изобщо някгоа е съществувала,иначе съзвездието си го има.Странното е как са решили точно нея да премахнат ако я е имало в зод. календар :-o глупсоти са това според мен

kyka1
01-17-2011, 16:36
Чудят се вече какво да измислят...

Paramour
01-17-2011, 19:35
ами по новите изчисления трябва да съм риби,а нямам нищо общо с тази зодия,по описание определено съм си овен :) Иначе зодия смиеносец не знам дали изобщо някгоа е съществувала,иначе съзвездието си го има.Странното е как са решили точно нея да премахнат ако я е имало в зод. календар :-o глупсоти са това според мен
и аз и аз :lol:
овен съм си .. 8-) по всичко си ми личи ;д
иначе подкрепям и останалата част от мнението.

YoUcANNOtiMaGiNe
01-22-2011, 11:36
Явно повечето са останали с впечатление, че това е някаква новост, ама не. Хора, това не са някакви измишльотини, а са истинските древни зодии. Нима астролозите са по-умни и знаят повече, отколкото древните римляни?! Мисля, че няма нужда от отговор на този въпрос. Правете си изводите.

DaVinciCode
01-23-2011, 09:00
Аз вярвам в това,защото това са доста древни неща,които са определяни от също така доста древни хора и науки,и без да се впускам в някакви велики разсъждения,аз казвам,че може би това наистина е вярно и съществува друга такава зодия.

mincheto
01-23-2011, 09:09
3одия рак съм.
Вярвам,да.
Асцедентът ми е лъв.
Една астроложка преди 2-3години ми каза много верни неща за мен.
А,и колкото и налудничево да звучи имам периоди,в които виждам съдбите на хората...това да ви кажа,не е особено хубаво,както повечето от вас си мислят,че това е един вид ''власт''.Нищо подобно.
Това е много уморяващо ,в повечето случаи...
Надали ще ви е приятно да виждате човекът срещу вас,кога ще умре и по какъв начин.Ноо...какво да направя,това ми е съдбата и аз не мога да я променя.