View Full Version : без оценка в училище
moonfall
01-17-2011, 08:56
Добър ден на всички.Имам един проблем болем сам и не сам ходил на училище от 3 седмици и няма да ходя още 1 и ми казаха,че по два предмета ще ме оставят без оценка или ще ми пишат двоика.Искам да попитам ако сам без оценка какво става оставам ли директно на изпит след първия срок или не и да попитам дали мога да си удалжа срока да ма изпитат като оздравеи.Благодаря предварително
По принцип при заболяване имаш право да поискаш удължаване.
При другия вариант оставаш на изпит ,който включва материала от срока. Не е нещо фатално ,преживял съм го ;) Споко. Само не се съгласявай на 2ка - нищо не губиш ако отидеш на изпит - максимум и там да изкараш 2ка :)
moonfall
01-17-2011, 09:13
значи този изпит е за пценка от първия срок така ли?Аз се притеснявам не заради изпита еми ако сам без оценка да не оставам втория срок на изпит за това.Благодаря за отговора
за оценка за първия срок ти е . Вторият си е съвсем отделно - гледай там да не изгориш ,защото материалът е от цялата година и ако усереш - оставаш на поправка.
moonfall
01-17-2011, 09:39
втория срок няма да остана само първия ма притеснява никога сам нямал 2-ка за срока и затва ми е малко притеснено въпреки,че сам 11 клас ;))
Foreverbg
01-17-2011, 20:49
втория срок няма да остана само първия ма притеснява никога сам нямал 2-ка за срока и затва ми е малко притеснено въпреки,че сам 11 клас ;))
Споко бе. И да имаш 2 за срока няма да повтаряш, просто ще трябва втория срок да изкарваш минимум 3 за да не останеш. Иначе 100% ходи на некви изпити, ако има такива...
а примерно ако имам 2 по нещо за първия срок не трябва да държа някав изпит нали ?
mArMaLaDkA
01-17-2011, 21:07
^ мисля, че ще ти се наложи да държиш изпит.
NqkfaNikakva21
01-18-2011, 08:33
изпит се държи, ако като годишна оценка имаш 2ка
^ ох нали ,, тука ме наплашихте направо :lol:
chemist9009
01-18-2011, 10:34
Ако нямаш срочна оценка по даден предмет се явяваш на изпит пред определена изпитна комисия назначена от съответния РИО.
FuckedUp
01-18-2011, 17:23
По-добре 2ка от колкото без оценка, повярвай ми.
webmast3rche
01-30-2011, 21:27
Хмм,защо?
Аз ще ходя по химия.. :booooomb: :booooomb: :booooomb: :( :(
fenche22
01-30-2011, 21:35
Хмм,защо?
Щото е по-лошо. Другите вече ще учат материала от 2 срок, а ти още ще се блъскаш на нещата от преди това. После отиваш на изпит и чак тогава можеш да си изкараш оценката.
В случая не е страшно, но ако за годината си без оценка е ФАТАЛНО.
webmast3rche
01-30-2011, 21:40
Хмм,защо?
Щото е по-лошо. Другите вече ще учат материала от 2 срок, а ти още ще се блъскаш на нещата от преди това. После отиваш на изпит и чак тогава можеш да си изкараш оценката.
В случая не е страшно, но ако за годината си без оценка е ФАТАЛНО.
Ами да ти кажа,аз лично предпочитам на изпит, понеже оценката ми е важна.. (по всичко друго съм много добре, но химията не върви..) Сега съм седнал сериозно да я готвя, пък да видим какво щя направя...
А като казваш, че другите вече ще са на втори срок, какво имаш предвид? Аз си мислех, че сега (след като свърши грипната) и ще ме бутат да ходя на този изпит.. и затова не съм и станал от учебника де..
понеже почти нищо не знам
Г/д знаеш ли,кога се провежда самият изпит?
леле какви глупости са изписани.
Изпитната комисия са учители от училището ти. Най-вероятно ще си познаваш лично квесторите :D
Изпитът ще ти е малко след края на срока или малко преди свършването му. Спокойно - нищо няма да изпуснеш ,както твърдят.
Мен ме оставиха по два предмета първия срок на дванадесети клас ( :D :D ) - имах навика да си уча сам и да не се вясвам много-много :oops: . Взех си изпитите без проблем - сигурен съм ,че и ти ще се оправиш
bubeto333
06-15-2011, 06:32
Здравейте,навсякъде търсих какво ще стане,ако нямаш оценка за втория учебен срок,но не намерих и реших да питам.Аз съм 11 клас и съм отсъствала доста,та се чудех, дали ще съм на изпит или ще повтарям 11 клас :(. (Аз си имам оценка за 1вия).Моля,ако някой знае да сподели :):):)
Fiction7577
06-15-2011, 11:05
Здравейте,навсякъде търсих какво ще стане,ако нямаш оценка за втория учебен срок,но не намерих и реших да питам.Аз съм 11 клас и съм отсъствала доста,та се чудех, дали ще съм на изпит или ще повтарям 11 клас :(. (Аз си имам оценка за 1вия).Моля,ако някой знае да сподели :):):)
11 клас ще повтаряш, ако не си вземеш изпитите. Демек в много много краен случай.
Класната преди няколко седмици ни обесняваше, че ако имаш над еди колко си извинени отсъствия трябва да правиш допълнителен изпит върху целия материал, защото се считало, че нямаш достатъчните знания, така, че според мен не можеш да останеш без оценка, би трябвало като оздравееш през лятото да направиш изпит върху целия материал взет през годината.
bubeto333
06-15-2011, 19:45
:grin: Екстра,мерси много :-)