View Full Version : Абе не мога ра ги разбера бе ...
rebeccaa
01-17-2011, 15:10
Абе момчета, защо всички (или поне някои от вас) когато кажете "ще си останем само приятели" после няма нито здрасти, нито как си .. въобще никаква комуникация с момичето на което сте го казали.. Какво толкова има мамка му ? Е много се ядосвам.
antifashionshit
01-17-2011, 15:15
ми.. не са заинтресувани явно >.>
DarkTemplar
01-17-2011, 15:16
Някои хора използват този лаф като оправдание, а после решават да игнорират човека, на когото са го казали. Намесването на чувства обикновено скапва приятелските отношения. И все пак не всички момчета/мъже са такива. ;)
rebeccaa
01-17-2011, 15:29
Някои хора използват този лаф като оправдание, а после решават да игнорират човека, на когото са го казали. Намесването на чувства обикновено скапва приятелските отношения. И все пак не всички момчета/мъже са такива. ;)
Е, да ама едно здрасти поне от уважение ебаси.
djipsito
01-17-2011, 15:31
Мхм, и аз тва се питам.. По-скоро не разбирам... казва ти "Ще си останем приятели" ... и само се ПРАВИ на приятел, накрая разбираш, че не е никакъв приятел... Боли повече ;)
Така че по-добре да те игнорира, отколкото да се прави на мн загрижен и т.н...
Оставяй го да се оправя, едва ли си опряла толкова до него, има и други... Тия да се правят на интересни на някоя друга...
rebeccaa
01-17-2011, 15:40
Ама точно ей тва най - много ме дразни във мъжете.За какво въобще казва, че ще останете приятели, като те игнорира и не ти казва едно здрасти ПОНЕ ОТ УВАЖЕНИЕ.Да каже по-добре не искам да се занимавам не ме търси и тва е.Ейй толко ли е трудно бе.
DaemonBoy
01-17-2011, 15:53
Щото сме тъпи копелета(а и бтв никъде не ми отговаряш) 8-)
Щото иначе звучи тъпо.
"Ще си останем непознати"
"Обявявам ти война"
"Направи ми сандвич"
Все реплики, които няма как да стане. Плюс това ти за мъжа вече си загубена кауза. За какво му е да общува с теб. той не те е ценял като приятел, а като жена. Когато не си му жена, не остава стойностна дейност, която да вършиш с него.
Щом ти се случва на теб значи си лош приятел на мъже.
anonymous768631
01-17-2011, 15:55
Абе момчета, защо всички (или поне някои от вас) когато кажете "ще си останем само приятели"
Т'ва вие ги казвате тези лайнЯрщини! :o
rebeccaa
01-17-2011, 16:13
Не само ние.И вие обичате да го казвате.Ама то сигурно ми се връща, че и аз преебах един приятел 8-)
Vilencety
01-17-2011, 16:26
това е просто оправданието им.. :?
Ssummerjam
01-17-2011, 17:02
Едно момче ако наистина държи на теб, няма да се откаже от контактите ви само, защото ти не отговаряш на чувствата му. Или поне не по начина, по който на него му се иска. Ако го направи, това само ще покаже, че е имал очаквания, които ти не си оправдала и той е предпочел да те разкара. Тоест, действа на принципа "дай ми, за да ти върна". Мда, определено са му "итински" симпатиите :?
FuckedUp
01-17-2011, 17:22
защото си кифла ;/
:cry:
SmilezZz
01-17-2011, 17:45
От бивши гаджета - рядко се получават приятели..
Той ако те е искал за такава,нямаше да ходи с теб (защото мисля,че става въпрос точно за това)...
- Не бива да се дразниш за такива глупости..
Вече сте разделени и няма как просто отново да сте приятели (то,че има-има,но много рядко се случва)..
- Та както и да е..
Живей си си живота..
хмм,ами аз познавам една приятелка,която наистина е приятелка с бившия си и не само с него,ами и с другите си бивши...изобщо незнам как и се получава :?
BladeDancer
01-17-2011, 19:11
Не смяташ ли, че ще е много неловко ?
rebeccaa
01-17-2011, 19:14
Ама не ние не сме ходили.. смисъл пробвахме да се получи нещо, обаче не стана и той ми каза "искам да си останеме само приятели" и до тука.(бтв от едно даскало сме)
mArMaLaDkA
01-17-2011, 19:40
нямаше да си толкова обидена, ако не таеше някакви надежди, че това приятелство един ден може отново да прерастне в нещо повече.
TheNewReligion
01-17-2011, 19:42
Е, да ама едно здрасти поне от уважение ебаси.
Ако си се държала като курва, нормално да няма дори уважение към теб. Не знам защо всички момичета са решили, че уважението е нещо, което се дава даром. Трябва да се заслужи.
djipsito
01-17-2011, 20:01
Ако си се държала като к***а, нормално да няма дори уважение към теб. Не знам защо всички момичета са решили, че уважението е нещо, което се дава даром. Трябва да се заслужи.
Не съм съгласна.. Аз примерно уважавам всички и не е нужно някой да заслужи уважението ми, а да направи нещо, за да спра да го уважавам... И следователно държа и мен да ме уважават... ако сгафя с нещо, окей.. ама ако не съм направила нищо... :?
Съгласна съм с mArMaLaDkA
rebeccaa
01-17-2011, 20:56
нямаше да си толкова обидена, ако не таеше някакви надежди, че това приятелство един ден може отново да прерастне в нещо повече.
Така, е мармаладке .
Незнам защо реагира така твоя приятел, според мен зависи от ситуацията. Ако човека който съм обикнал не изпитва същите чувства към мен, аз също бих се отдръпнал, в противен случай е лицемерие. Но чак здравей здрасти да не си казвате...
vesito13
01-18-2011, 12:34
То не, че жените не го казваме това. :? Даже май е и по-често.
И между другото чудиш се той защо не те поздравява, а ти поздрави ли го?
Все реплики, които няма как да стане. Плюс това ти за мъжа вече си загубена кауза. За какво му е да общува с теб. той не те е ценял като приятел, а като жена. Когато не си му жена, не остава стойностна дейност, която да вършиш с него.
Чак сега се замислям за това, а колко е вярно всъщност.
SmilezZz
01-18-2011, 18:24
хмм,ами аз познавам една приятелка,която наистина е приятелка с бившия си и не само с него,ами и с другите си бивши...изобщо незнам как и се получава :?То си зависи и от момчетата..Явно тя само на такива хора е попаднала,което е добре..
За да не е спам:
- Опитали сте се - не се е получило..
Недей да храниш празни надежди,надали ще стане нещо между вас..
Така е по-добре. Ако ти казва здрасти, излизате от време на време и се държите като приятели... няма да спираш да мислиш как му чупиш к*ра с г*з. Така като те подминава поне ще спре да ти прави впечатление.
Приятелство между жена и мъж не може да има без секс. Обикновено единият се надява, докато другия го използва.
TheNewReligion
01-20-2011, 14:26
Ако си се държала като к***а, нормално да няма дори уважение към теб. Не знам защо всички момичета са решили, че уважението е нещо, което се дава даром. Трябва да се заслужи.
Не съм съгласна.. Аз примерно уважавам всички и не е нужно някой да заслужи уважението ми, а да направи нещо, за да спра да го уважавам... И следователно държа и мен да ме уважават... ако сгафя с нещо, окей.. ама ако не съм направила нищо... :?
Много ми е зор кой и при какви условия уважаваш. Докато има хора като теб, уважението ще продължава да бъде приемано за даденост от Сульо и Пульо.
еми да ти кажа почти по голямата част от момчетата са такива.. имало е нешо меду тях ... и нкрая нищо, едно обикновенно "здр" няма еми такива са тези момчета .. :D :D :D :? от момчета като тях, файда няма .. ! :?
mArMaLaDkA
01-20-2011, 15:03
^ А не е ли бая грешно да тръгваш с нагласата, че всички хора са по-низши от теб и затова трябва да полагат неимоверни усилия, за да те впечатлят и да ти "заслужат уважението"?
djipsito
01-20-2011, 15:04
Много ми е зор кой и при какви условия уважаваш. Докато има хора като теб, уважението ще продължава да бъде приемано за даденост от Сульо и Пульо.
От човека зависи дали ще е даденост или не... Няма да споря..