PDA

View Full Version : Флирта

mmm_sweet
01-17-2011, 18:10
Оказа се,че не съм толкова добре запозната с флирта. Попринцип печеля мъжките сърца с приятелство,но когато става въпрос само за зарибявка трудно флиртувам и не знам как да отреагирам на сексуалните нападки като не съм толкова директен човек. 8-) Съвети?

w0sh
01-17-2011, 18:14
same here.

абе вий момичетата само трябва да стоите и да изглеждате добре.

Balmy_I
01-17-2011, 18:28
same here.

абе вий момичетата само трябва да стоите и да изглеждате добре.

да представяш ли си :D Харесваш си момиче добре изглеждащо.Казваш и "Здравей" тя те гледа кълчи се и ти се усмихва.Посля я питаш как е,апък тя ти мига със секси поглед и така цяла вечер :P Не това само на шега :Д но наистина само да се стои и да не се прави нищо незнам :? Не е нужно да има някакви правила,просто се отпускаш и общуваш с момчето,апък ако сте на дискотека "общуването" става много лесно :D

MaLkaTa_LaDy
01-17-2011, 18:33
И аз не мога да приема такава "игра" с непознато момче. Но предполагам, че трябва добре да познаваш езика на тялото. И да го владееш... И да се чувстваш добре в собствената си кожа.

mmm_sweet
01-18-2011, 15:31
И аз не мога да приема такава "игра" с непознато момче. Но предполагам, че трябва добре да познаваш езика на тялото. И да го владееш... И да се чувстваш добре в собствената си кожа.

Добре де едно момче ми беше подхвърлило следната фраза(темата беше целувки,не питайте защо тая 8-) ) :
Аз съм страхотен с езика. Искаш ли да пробваш?

Като се има предвид че се познаваме от..няколко минути сигурно как да отговоря така,че един вид да го отложа след като поне му науча ИМЕТО :D

Реално аз се изложих и се направих,че не съм го чула,което му направи един вид лошо впечатление и бързо изгубих контакт с него.Но как би трябвало да отговоря попринцип?

kikatta
01-18-2011, 16:12
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr

eminemfenka
01-18-2011, 17:51
'' Само страхотен? Заинтригувай ме'' - Де да знам , и аз също съм имала конфузни ситуаций на които седя и цикля и измъдрям нещо свръх тъпо,но по принцип на зарибявките с тия фразички мисля,че трябва да звучиш сякаш те е заинтригувал,да има загадка и игра .. :)