Влез

View Full Version : Проблем?

penio354
01-17-2011, 18:50
Здравейте преди няколко дена (в петък) правих секс с едно момиче.Всичко беше точно сложихме презерватив и както трябва, но когато го извадих не бяхме свършили по презерватива имаше някаква течност. Сигурен съм, че не е сперма защото не бях свършил а и презерватива не беше спукан проверихме.Възможно ли е течността да е от нея ако се е възбудила? И възможно ли е също течност да е излязла от презерватива от там където е края (стегнатия дебел край)?

Кога най рано може да се направи тест за бременност?

SummerRain
01-17-2011, 19:07
Най-вероятно течността е от нея. Течност от презерватива може да изтече единствено ако е бил скъсан. Желателно е след секс да проверяваш презервативите дали са здрави. Тест се прави на първия ден от закъснението или около 14 дни след рисковия полов акт, но в случая мисля, че е безсмислено да си прави тест момичето.

vasko9933
01-17-2011, 19:11
Еййй момче по спокойно.. :?

penio354
01-17-2011, 19:19
благодаря, но при първият път е така.Значи не можа да изтече от стегнатия край на презерватива. И не е скъсан

Carlos
01-17-2011, 20:58
благодаря, но при първият път е така.Значи не можа да изтече от стегнатия край на презерватива. И не е скъсан
Реално може да изтече от задната му част, ако ти "хлопа", т.е. ако кондомът е голям за твоя пенис. Най-вероятно течността е от нея и няма какво да се шашкате. Ако презервативът е скъсан, то той няма само една малка дупчица, той се раздира целия и в крайна сметка се свлича ниско, към началото на члена. Споко! :)

DNA
01-17-2011, 21:56
От нея е...МЕЗГАААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА ААА

kalpazanka
01-18-2011, 05:11
От нея е. Дишай!

kiki1991
01-18-2011, 08:45
от нея е..споко щом си сигорен че не е бил скъсам презерватива няма нужда от тестове и подобни глупости

thefreak
01-18-2011, 09:19
Чел съмо стотици(може и към 1000 да отиват) теми от притеснени деца, че са бременни/забременили някоя. Ама честно... ЧЕСТНО! За първи път чета такава: хем не си свършвал, хем сте били с презерватив, е КАК да е бременна? КАК? Няма 100% гаранция да е бременна дори ако свършиш ама директно във вагината, а ти питаш дали ако не свършиш и с презерватив дали има опаснос..!?
Просто следващия път, седни помисли какво се е случило току що, прецени какво е в рамките на възможното и ще разбереш, че сперматозоидите не са нинджи.

twistedtransistor
01-18-2011, 11:41
Виждал съм подобно нещо и мисля, че говориш за нещо като бяло течение. Може и да греша.