View Full Version : Химия-2 за срока ;д
та ще имам 2 за срока..
обаче да ми кажете какви материали освен учебника (някакъв лилав) да си взема за втория срок..че нашата химичка е луда..кара ни да учим повече и от тези на които химията им е профил..
SmilezZz
01-18-2011, 20:08
Би трябвало да се явиш на някакъв изпит върху материала,който се взели първия срок..
Иначе за учебника не мога да помогна..
Защо не попиташ преподавателя ?
Какви са тея изпити? Те се правят ако не ти достигат оценки да те оформят, пример не си идвал на училище поради някакви си причини. Една съученичка също беше с 2 по химия, но на никакви изпити не отиде, а чисто и просто си изкара втория срок 3.
А ти попитай учителката си върху какво може да те изпита за три, да ти даде някви уроци да минеш из между капките, дето се вика. То просто трябва да научиш основните неща и ще си готова. :)
На мързели като теб няма начин да се помогне и не може ! Като не искаш да учиш...ще имаш 2.
Jus7DreamBoy
01-18-2011, 21:18
На мързели като теб няма начин да се помогне и не може ! Като не искаш да учиш...ще имаш 2.
тц ... верно ти си яко проста ....
Аз ли съм проста..че ти неразбираш нищо?
Мноооого си прост и под мен..за да спориш.
Extremescream
01-18-2011, 21:52
Виж сега,и аз едва скалъпвах 3ки по математика и химия,ама по литаратура и история бях с 6тици.На всеки му се отдават различни дисциплини.Това не ме прави по-тъпа от теб (особено като ти чета постовете се убеждавам в това).
FuckedUp
01-19-2011, 16:03
Не ти ли писна да повтаряш едно и също, бе, мама му стара? ТИ СИ ПОД ВСИЧКИ!
chemist9009
01-19-2011, 16:06
ТИ СИ ПОД ВСИЧКИ!
една лъжа повторена 100 пъти става истина!
сеш' се
:lol: :lol:
FuckingFreak
01-19-2011, 16:11
И кво като ти се отдава химията бе кифло ?! Не си някаква богиня, надарена, нечовешка, със свръх сили и така нататък.. Химията ти върви, ама като гледам за българския хал хабер си нямаш.. Учи си я и си трай там, ставаш банална щото с тея тъпи изказвания дето ги ръсиш надлъж и нашир изглежда ти си едното комплексирано момиче дето е ПОД всички.
КИФЛАТА Е ФОРУМЕН ТРОЛ! (ЗА ИНФОРМАЦИЯ ПРОВЕРЕТЕ В ГУГЪЛ)
a иначе, тази ме изпита вчера за 3, но т.к. излязохме във ваканция не знам колко имам...
сега втория срок ще уча повече : ) или поне ще се постарая
ако някой има някакви помагала (или някакви такива са му помогнали) моля да споделя
аз имах един много стар сборник със тестове и задачи, но той е за учебния материал от миналата година и не става.. :/
DiamondEye
01-25-2011, 20:31
Не мога да разбера.. Какво иска това неземно човешко същество... С неземна, извънземна красота ... не и ли писна да се прави на готина ... ПЪЛНО КУ-КУ
Ох, не ти завиждам - химията е ужасана. Ако моята даскалка не беше пекана и аз щях да имам 2. :-o
:(
всички химици са луди
кои повече, кои по-малко
П.П.
Задача на всеки трол е да превърне спокойната дискусия в яростен спор, в конфликт, в който да се намесят колкото е възможно повече участници, като първоначалната тема на дискусията бъде окончателно и безвъзвратно забравена. Мотивите за това могат да бъдат най-разнообразни.
източник: http://bglog.net/BGLog/17983
lubomirky
01-25-2011, 20:46
к'во к'во става ако иаме 2 за 1вия срок ?
НИЩО
Няма изпит
само че
трябва да се борите за
3
за годината
иначе
ще
ви
се преебе
лятото
НИЩО
Няма изпит
само че
трябва да се борите за
3
за годината
иначе
ще
ви
се преебе
лятото
ImmortalSportFreak
01-25-2011, 22:22
всички химици са луди
кои повече, кои по-малко
значи и аз съм лудо :lol:
Лилав учебник.. хмм , кой клас си? Предполагам си 10 и в момента учиш химия за 9 клас ( т.е. органичната химия от лилавия учебник на Булвест 2000). :) Нямам книжка с тестове или нещо такова,но смятам,че задачите след урока са достатъчни и също можеш да отидеш в някоя книжарница и да питаш... каквато и книжка да ти дадат с тестове все е добре.Хубаво е да се упражняваш.. Ти не си профилирана и не би трябвало да искат много от вас,ако ви даваше материал за профилирана,учителката щеше да ви предложи и другия учебник са профилирана подготовка. Айде и успех с химията. ;)
chemist9009
01-25-2011, 22:26
всички химици са луди
кои повече, кои по-малко
значи и аз съм луд :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
n3zabrawiimaa
01-26-2011, 06:36
И Искам да кажа на тези които ме нападаха в темата,че помощ от мен НЯМА да получите.
НO..вече не само от мен а и от chemist9009!
Загубихте :P
Оправайте се сами.
Защо говориш от общ знаменател?
scrooper
01-26-2011, 08:28
Хм, да не си при Симеонова?
Химията си е като всеки друг предмет - или ти се отдава, или не. Ако е второто, зубри теорията яко. Уловката при химията е, че учебниците са пълни боклуци и няма един, написан както трябва.
Хм, да не си при Симеонова?
не съм при Симеонова, коя е Симеонова?!?? :lol: Всъщност откъде знаеш откъде съм?!? :o
а иначе, не е точно така с химията..има предмети при които ми е лесно да уча..примерно биологията първия срок ми беше песен..сега почваме с ДНК и разни такива и е малко по-трудно но все пак..
ImmortalSportFreak, мерси за съветите (10ти клас съм да, и да уча за 9 клас химията..)
Кифлата, не съм те молила за помощ нали? не ми оспамвай темата,. ;)