Влез

View Full Version : момичета ... защо трябва да сте такива ?!?!

Torn
01-19-2011, 17:03
Защо като момче ви каже, че ви обича винаги мислите, че лъже ? Защо трябва да иска само секс от вас ? Защо трябва винаги да сте на 1 място за момчето и ако има някаква работа да му се сърдите за това ? Защо трябва винаги да е на линия за вас ? Защо трябва да сте по важни дори от бъдещето му ? Защо, защо, защо ...
:( :( :(
Е писна ми вече все аз да съм виновен, да ми се сърдят като съм прав, да трябва да избирам, е писна ми от всичко ... после защо момчетата търсят момичета само за по 1 нощ ?! ... повече никога, по добре да спя с всяка отколкото да имам сериозна връзка.
П.С. Мерси на всички, които ще отделят време за да прочетат темата, но просто трябваше да си излея душата. :(

TheBeliever
01-19-2011, 17:06
Защото си попаднал на безмозъчна кифла. Не слагай общ знаменател.

CandyInViolet
01-19-2011, 17:15
Не всички жени са такива! Ти говориш по скоро за определена група от момичетата.

BaffaLsc
01-19-2011, 17:22
Просто си попаднал на неподходящата, но това не значи, че трябва да изгубиш надежда, че ще намериш правилният човек за теб..

TheNewReligion
01-19-2011, 17:28
Т'ва е омагьосан кръг, чедо. 90% от днешните момичета са глупави и истерични същества. Може би винаги си били такива, нямам представа. Колкото и да са красиви, истеричността и глупостта дразнят момчетата, което ги кара да търсят мимолетни авантюри. В т'ва време момичетата си мислят, че просто сте си такива- и се примиряват без да се замислят дали причината не е в тях. Проблемът е, че всеки иска красиво, секси, умно и печено същество от противоположния пол. Става въпрос за лични представи за тея качества. Е, да, ама никой не търси. Всеки се задоволява само с едно, максимум две от изброените неща ми т'ва са най-често секси и красиво. И така...после се разочаровате, повтаряте грешката си без да се замисляте, после пак се разочаровате и пак, и пак, и пак...и така до края на света. Като добавим и предразсъдъците, картината оживява. Освен това често чета теми "искам свястно момиче/ момче". Ми, супер, пълно е, ама никой не ги забелязва те момичета/ момчета. Защо трябва да се лъжем не мога да разбера...адски много хора са толкова първични, че искайки "свястно" момиче/ момче, се влюбва в първата шаврантия или готЕн, доказал се, дилър.
Може да ви се струва много крайно обобщение, ама такъв е днешният свят. Има и частни случаи, при които хората знаят какво искат и кои са, търсят и отстояват себе си.

Mi6inka
01-19-2011, 17:34
...за да търсиш различната, най-добрата и подходяща за теб..да се разочароваш няколко пъти, за да можеш да я познаеш в тълпата :) ;)

Lian4ety
01-19-2011, 18:17
Не всички момичета/жени са такива, явно си попаднал на надуто момиче, което не му пука за любовта, а си запълва времето. Не се отказвай да търсиш, има и свястни момичета :)

vector2211
01-19-2011, 18:28
защо...незнам и аз...имаше време в което вярвах че съществува това нещо любов но просто съм попадъл на такива момичета и съм заобграден от всякъде с такива...че просто..няма как вече да го повярвам...аз едно свястно момиче не съм видялл...

SmilezZz
01-19-2011, 18:56
НЕ слагай всички под общ знаменател..

Просто ти си попадал на такива..Но пък това не означава,че и другите са такива..Както и да е..
Относно доверието - Доверието не се гради лесно,за него са нужни години..А това "Обичам те" вместо да й го кажеш,й го покажи..

notlike
01-19-2011, 18:59
Векторе, няма се сърдиш, ама мислиш като доста жени. Ей тук е най-тъпото нещо. Все викат "всички мъже еднакви, всички жени еднакви". Няма такова нещо, ти като търсиш все един вид, нормално е да не става. Относно автора - не се притеснявай пич, някои жени се осъзнават по-рано, други по-късно, трети никога. Просто не си перфектния мъж - да си хубав, да си богат, да си умен, да си Господ едва ли не, това е, напиши в Гугъл изображения waiting for the perfect man и се посмей на воля. Няма смисъл да се тормозиш за някоя кифла, която не заслужава дори плюнка в лицето. Такива с лопата да ги ринеш. Вместо това, потърси грешката и в себе си и помсили за това това, което търсиш, това, което предлагаш, и това, което те удовлетворява.

tanch3t093
01-19-2011, 19:54
Не всички са такива ... И ти ще намериш тази, дето е точната за теб просто не спирай да я търсиш .. Не говори в множествено число, както казаха пред мен просто си попаднал на такава. Не се разочаровай от любовта, тепърва ти предстои най-хубавото :)

babity
01-19-2011, 20:01
Ай стига бе! ЕБАСИ СЪВПАДЕНИЕТО! Всички най - свестни момичета посещават тоя форум. Гледам и не вярвам на ушите си! Скрийте се някъде! Мен, за разлика от вас, не ме е срам да кажа, че не винаги съм свястна, че имам предрасъдъци, освен че не съм красива. Колкото до общите знаменатели... колкото се различаваме един от друг, то толкова си и приличаме. Въпрос на честност и узрялост е дали можете да си направите самооценка, а след това да живеете нормално с резултата.

Към автора. Или ти ще се приспособиш към капризите на жените за да не си сам, или ще си постоиш доста време сам и в крайна сметка след много чакане, мастурбация и компромиси.... някъде там, ще се появи и твоята Пепеляшка.

ScarletBite
01-19-2011, 20:05
Т'ва е омагьосан кръг, чедо. 90% от днешните момичета са глупави и истерични същества. Може би винаги си били такива, нямам представа. Колкото и да са красиви, истеричността и глупостта дразнят момчетата, което ги кара да търсят мимолетни авантюри. В т'ва време момичетата си мислят, че просто сте си такива- и се примиряват без да се замислят дали причината не е в тях. Проблемът е, че всеки иска красиво, секси, умно и печено същество от противоположния пол. Става въпрос за лични представи за тея качества. Е, да, ама никой не търси. Всеки се задоволява само с едно, максимум две от изброените неща ми т'ва са най-често секси и красиво. И така...после се разочаровате, повтаряте грешката си без да се замисляте, после пак се разочаровате и пак, и пак, и пак...и така до края на света. Като добавим и предразсъдъците, картината оживява. Освен това често чета теми "искам свястно момиче/ момче". Ми, супер, пълно е, ама никой не ги забелязва те момичета/ момчета. Защо трябва да се лъжем не мога да разбера...адски много хора са толкова първични, че искайки "свястно" момиче/ момче, се влюбва в първата шаврантия или готЕн, доказал се, дилър.
Може да ви се струва много крайно обобщение, ама такъв е днешният свят. Има и частни случаи, при които хората знаят какво искат и кои са, търсят и отстояват себе си.
+++
Страхотно го каза!!

fUcKsMiLe
01-19-2011, 20:58
Не всички момичета са такива. :)
Явно си попаднал на тези, за които не им пука особено за момчето до тях. Както хората са казали 'За всеки влак си има пътници.' Скоро ще дойде и твоят 'влак' .. :)

TheNewReligion
01-19-2011, 21:02
Ай стига бе! ЕБАСИ СЪВПАДЕНИЕТО! Всички най - свестни момичета посещават тоя форум. Гледам и не вярвам на ушите си! Скрийте се някъде! Мен, за разлика от вас, не ме е срам да кажа, че не винаги съм свястна, че имам предрасъдъци, освен че не съм красива. Колкото до общите знаменатели... колкото се различаваме един от друг, то толкова си и приличаме. Въпрос на честност и узрялост е дали можете да си направите самооценка, а след това да живеете нормално с резултата.

Боже, колко си права. Дразнят ме прекалено свестните хора. Скучно е, ама не ме и кефят нек'ви безскрупулни паляци. А за себе си мога да кажа, че съм сравнително свястно момиче, чиято доброта не граничи със скука.
А последното ти изречение е абсолютната истина.

BlueKnife
01-19-2011, 21:12
Защо като момче ви каже, че ви обича винаги мислите, че лъже ? :
шото си мислим, че може да се ебава и да се получи кофтиииииии
а тва, че винаги трябва ТЯ да е на 1-во място, че ТОЙ трябва да е винаги на линия за нея, тя да му се сърди, че той има работа и секви такива работи.. са пълни глупости. тва може да се върти в главата само на некое себично момиченце

umri
01-19-2011, 22:18
Като лъжеш - вярват, като казваш истината - не вярват.

VampireLover3
01-20-2011, 03:02
Защото си попаднал на безмозъчна кифла. Не слагай общ знаменател.
+
А и съвсем въозможно е да си попаднал на някоя дет преди това е била наранена и от нея са търсили само секса и за това сега да си мисли това. :wink: Има много свестни момичета така,че не се отчайвай.

jghgh
01-20-2011, 07:18
защо...незнам и аз...имаше време в което вярвах че съществува това нещо любов но просто съм попадъл на такива момичета и съм заобграден от всякъде с такива...че просто..няма как вече да го повярвам...аз едно свястно момиче не съм видялл...
Хаха, и аз не съм срещала едно свястно момче, но какво да се прави. 8-) Всъщност само 2, но те се давят в общата помия - жалка работа.

Горещо препоръчвам на форумците да прочетат мнението на TheNewReligion, евентуално и на babity, въпреки че не съм съгласна, че човек трябва да се примирява с недостатъците на другите. Аз лично съм привърженичка на чакането на Пепеляшка/Принца, т.е. свястния човек, а не тоя, на който трябва да му търпиш капризите и прищевките. Въпрос на разбирания. Но мнението й много добре показва двойния стандарт на всички тука, дето се изкарват прекрасни, но кой знае колко изкарват от нерви половинките си.
Мен също не ме е страх да си призная, че съм ужасна за връзка. Ха! 8-)

А колкото до автора,
попаднал си на комплексирано момиче с чувство за малоценност. Ако беше някоя по-точна нямаше да иска непрекъснато да й засвидетелстваш чувства, да избираш винаги нея и т.н. Шанс.
Има и други момичета, но внимавай тогава ти да не се окажеш комплексирания, ако усетиш, че са прекалено независими и могат да живеят добре и без да фигурираш в огромна част от времето им.
Отношенията са сложно нещо...

Защо като момче ви каже, че ви обича винаги мислите, че лъже ? Защо трябва да иска само секс от вас ?

... после защо момчетата търсят момичета само за по 1 нощ ?! ... повече никога, по добре да спя с всяка отколкото да имам сериозна връзка.

А ето това дава отговор на въпроса ти защо обикновено не вярваме на думите ви и си мислим, че искате от нас само секс.

FATALITY
01-20-2011, 16:19
Чакай бе човек, това че се попаднал на едно такова момиче, не значи че всички сме такива :)

Nayomie
01-20-2011, 17:14
Не всички сме такива ; )

sexychicka
01-20-2011, 17:26
Абе всички са различни,но наистина повечето са такива ! Наистина повечето момичета /жени си мислиме тези неща може би заради предишните ни връзки или може би,защото нямаме доверие на момчетата/мъжете повече.Има свесни момчета и свесни момичета просто ти наистина не си открил правилния човек,а и има достатъчно време да го направиш.Просто не губи надеждата,че там някъде е точното момиче,което е предназначено да бъде с теб !

kremen4eto
01-20-2011, 17:30
Възпитанието е от значение. Какво са ни учили и показвали родителите, кое да ценим, дали трябва да сме пасивни или активни в една връзка.

Баща ми откакто го помня, все се възмущава от връзки, в които жената командва и смята, че трябва да е обратното (в допустими граници естествено). Не знам дали се дължи на неговите думи, но аз също смятам, че трябва да слушам мъжа до себе си и че да му изпълнявам желанията е едно от най-хубавите неща, които мога да сторя за него. Питайте връстничките ми обаче (17 год.) - ще ви кажат 'Не! Ще става както аз реша! Първо той ще ми подари подарък, пък после може и аз! Ще отидем където аз искам!' (Да, има изключения.)

В един момент тези момичета разбират, че не са център на вселената и че компромисите са неизменна част от връзката. Тогава момичето става за връзка. Подобен развой на нещата наблюдавах при няколко приятелки. Може би и при мен.

А кажи ми как да вярвам на мъж, който ми казва 'Обичам те' на първия ден от връзката ни (ако може да се нарече така)? Как да вярвам на 'Обичам те' след като виждам колко често и без смисъл се употребяват тези думи? Как да вярвам като допреди малко най-добрият ми приятел ми е обяснявал как казал на някоя, че я обича, само за да спи с нея? Авторе, предпочиташ момиче, което се предпазва като се съмнява в думите ти, че я обичаш или момиче, което ти скача на х*я щом го чуе?

P.S.: Темата е хубава. Много ми се иска да я обсъждам с приятелки, но те не разбират за какво иде реч. Прекалено са 'горди'.

jghgh
01-20-2011, 17:40
^Въпрос на разбирания.
Ти си расла в патриархално семейство.
На мен пък това ми е СТРАННО.
Не че държа винаги да става на моята, но тая работа с добрата домакиня, която изпълнява мъжки желания и съм на по-ниско място от него (в роля на помощница, а да нямам активна роля), хич не ме устройва.

kremen4eto
01-20-2011, 17:51
^Въпрос на разбирания.
Ти си расла в патриархално семейство.
На мен пък това ми е СТРАННО.
Не че държа винаги да става на моята, но тая работа с добрата домакиня, която изпълнява мъжки желания и съм на по-ниско място от него (в роля на помощница, а да нямам активна роля), хич не ме устройва.

Много е приятно чувството 2 месеца да си го оставила да води той и един ден да поискаш нещо и той да направи всичко възможно, за да го имаш. Защото е оценил направеното за него. Много е приятно чувството да си му угаждала цял ден и вечерта той да те прегръща и гали, и усмихва, и да те пита какво искаш да направи за теб.

Не съм казала, че трябва да съм прислужница и да не казвам къде ще пием кафе примерно. А че не е толкова страшно да угаждаш, когато виждаш, че се оценя и се благодари.

jghgh
01-20-2011, 18:44
И аз не съм използвала думата "прислужница", просто това е патриархален модел, който още го има в някои източни страни. (не визирам Близкия Изток, а по-скоро Япония напр.)
Моделът е на жена-помощница, жена-рамо, като мъжът си върши там неговите дела, а жената е просто утеха, подкрепа и т.н.
Не че е лошо, просто всеки е жертва на времето и семейството си.
Аз съм завладяна от идеята жената, която прави същите "важни неща" като мъжа и по-малко мисли как да му оглади ризата, оправи вратовръзката и т.н.
Просто казвам, не съм се заяла. Не е нужно да се изопачават думите. :)

kremen4eto
01-20-2011, 18:53
Защо жената да не е утеха и подкрепа? Просто няма да е 'само' това в 21 век, а ще е равна с него. Но пак може да е рамо, домакиня и утеха в края на тежкия ден.

Знам, че не си използвала 'прислужница', но помислих, че имаш това впредвид. Sorry. :)

ledenakrasota
01-20-2011, 19:09
Попаднал си на "разглезено бебе"!Такива ги има в мъжки и в женски род. :D

TheBeliever
01-20-2011, 19:13
А защо и мъжът да не е утеха и подкрепа за жената? Защо нещата трябва да са едностранни?
В нашата връзка си угаждаме взаимно, помагаме си взаимно и никой не е над другия в нито едно отношение. Каквито права и свободи имам аз, такива има и той. Не го ограничавам по начин, по който не бих искала той да ме ограничава и получавам същото отношение от него. Според мен ключът е в равнопоставеността. Не съществува ли тя рано или късно у единия ще се появи чувството, че дава повече отколкото получава, което води до неудовлетвореност от връзката, съмнения, скандали и прочие.

stelkastel
01-20-2011, 19:38
Out of topic:МОМЧЕТА, ЗАЩО ТРЯБВА ДА СТЕ ТАКИВА?!

DarkTemplar
01-21-2011, 08:36
Учете се от колежката TheBeliever.

Към автора - с шматките се дръж както заслужават (зле), с точните момичета както подобава (добре).

FromAutumToAshes
01-21-2011, 09:29
Учете се от колежката TheBeliever.

Към автора - с шматките се дръж както заслужават (зле), с точните момичета както подобава (добре).

Съгласен, ама аз се държа така с хората като цяло.. за гадовете - гад, за точните - точен ;)

MarkKnight
01-21-2011, 10:17
аз съм такава,аз не съм такава,аз съм такъв,аз не съм...това НЕ се казва,това се доказва ;)

vanilia
01-21-2011, 12:29

Абсолютно правилно!

SugarLolLipoPsS
01-21-2011, 14:30
Повечето момичета мислят, че все те са правите. Мислят, че ако отстъпят един път ще падне власта им над вас или просто са разглезени и са свикнали все да става тяхното.. : ))