Влез

View Full Version : Споделете: Песента на вашата половинка/на първия ви танц...

x9xgxn
01-19-2011, 18:20
Здравейте! :)
Не сте ли се питали- нима на всекиго от нас поне веднъж не ни се е случвало под омайването на мелодичните тонове на някоя песен веднага да се потопим в спомените на първия танц в Нейните обятия, първата изнесена серенада с Пешо пияницата и Адри гърлото, която по незнайни причини се е оказала напълно успешна, музикалния радио поздрав за, който ветровете на съдбата са отвели в точния момент до Нейните уши? Или пък мелодията, на която си казахте "Сбогом" и се борехте със сетни сили с това, което Живота ви е отредил? :(
При всетаки вече съществуващата музикална тема, тази е с цел да е далече по-лична. Споделете, одеве, за песента, при която изтпървате, при която се разплаквате и бликвате в емоции, песента, с която се преобразявате в свободна птица на необятния небосвод! :)

nefchi_bs
01-19-2011, 18:22
http://www.youtube.com/watch?v=CsOBcTihtNE

С бифшия ми приятел на тази песен танцувахме заедно за първи път...Не питайте какво :lol:

SmilezZz
01-19-2011, 19:13
Със сегашния ми приятел сме заедно от седмица някъде и се запознахме в коридора на училището,където той си играеше някакъв кючек и аз се присъединих към него,и така се запознахме.. :lol:

Т.е. първия ни танц беше някакъв кючек,ама не знам кой,защото принципно не слушам такава музика.. :lol:

tanch3t093
01-19-2011, 19:47
Dragana Mirkovic - Sve bih dala da si tu ... На тази песен танцувахме първия ни танц, докато се гледахме право в очите ... Тогава за пръв път ми каза, че ме обича чувството беше неописуемо ... Сега всеки път щом я чуя ми напомня за него ..