View Full Version : вкъщи земи си
genocide
01-19-2011, 23:10
У дома съм си. На компютъря :Д наще спят... така че се разбираме кво. Аз не им преча сега да спят после те няма да ми пречат.. ще се наспим и така :) Неска викам на майка ми- абе тука една бабичка ми даде един шоколад. Беше супер чувствено. Стоях си на пейката и си играех с едни магнити топчета... а една бабичка, която 30мин стоя до нас, дойде и вика- аз много обичам млади хора, затова ето ви по един шоколад. На 90 годишна не се отказва. Аз съм на 95.
И извади 4 шоколада за всеки точно по 1. И никой нищо не каза, аз казах само честито и едно мерси. И тая бабичка ми сервира коктейл от трогателност, тъга и лека доза страх. Сърбах от него цял ден до вечерта.
Та прибирам се и разправям на майка си- една бабичка ми даде шоколад.
И тя вика- о не го яж, има много натравяния?!??! wtf... защо ще ни трови тая бабичка в последните си мигове живот...? А?
SmilezZz
01-20-2011, 07:26
Абе наистина не приемай такива неща от непознати,дори и да е 95 годишна..Нищо не се знае - майка ти е права..
gerilovedani
01-20-2011, 08:49
аз от непознати не взимам нищо,но пък да споделя на 19 години съм и чичо ми като ни доиде на гости ми носи шоколад а аз се оливам от смях,:razz: :razz:
TheBeliever
01-20-2011, 09:22
аз от непознати не взимам нищо,но пък да споделя на 19 години съм и чичо ми като ни доиде на гости ми носи шоколад а аз се оливам от смях,:razz: :razz:
Е какво искаш, презервативи ли да ти донесе?
Хубава историйка, показваща как добротата на една стара жена в гадния ни свят се възприема като потенциален опит за убийство. Защо ви е трудно да приемете, че там някъде може да има и добри хора?
но пък да споделя на 19 години съм и чичо ми като ни доиде на гости ми носи шоколад а аз се оливам от смях,
Аз имам чувството, че и на 60 да стана, ако ми донесът шоколад, пак ще си умра от радост. 8-)
Хубава историйка, показваща как добротата на една стара жена в гадния ни свят се възприема като потенциален опит за убийство.
Да, но в днешно време не знаеш кой с какви психични отклонения разполага.
TheBeliever
01-20-2011, 11:04
Да, но в днешно време не знаеш кой с какви психични отклонения разполага.
И точно страха да не бъдеш класифициран кат луд възпрепятства хората да показват добрата си страна. "Да не съм луд да й помагам на тая баба да пресече", "Ще ме помисли за луд ако й предложа помощ за багажа" и прочие.
Стига се до нелепата ситуация да подам ръка на възрастен мъж, който падна пред мен на леда, а той ме изгледа сякаш съм сериен убиец. При това съм момиче! Защо зад всяко добро дело търсим скрити лоши помисли? Не казвам, че не трябва да бъдем предпазливи в определени ситуации, но светът вече е прихванат от абсолютна параноя.
Jus7DreamBoy
01-20-2011, 11:33
hahahahahahah :razz: :razz: :razz:
Защо пък да не взим !?Аз взех преди една седмица от една пияница 10 лева.Той сам ми ги даде вика заповядай почерпи се :D
zlatit0o
01-20-2011, 13:55
kyka1 едно е да ти дадат пари, друго е да ти дадат храна, която не знаеш от къде е дошла. ;)
И точно страха да не бъдеш класифициран кат луд възпрепятства хората да показват добрата си страна. "Да не съм луд да й помагам на тая баба да пресече", "Ще ме помисли за луд ако й предложа помощ за багажа" и прочие.
Стига се до нелепата ситуация да подам ръка на възрастен мъж, който падна пред мен на леда, а той ме изгледа сякаш съм сериен убиец. При това съм момиче! Защо зад всяко добро дело търсим скрити лоши помисли? Не казвам, че не трябва да бъдем предпазливи в определени ситуации, но светът вече е прихванат от абсолютна параноя.
Права си, но сега просто нагласата е такава. Хората слушат по новините истории за бащи, които държат собствените си дъщери като секс робини и им правят 20 деца или как момчета разфасоват най-добрите си приятели и ги набутват в някакъв фризер и ги е страх. А страха води до мнителност. Твърде голяма в някои случаи.
Greennight
01-20-2011, 17:09
Не се вкарвай във филма,особено,ако шоколада е бил опакован :lol:
genocide
10-22-2011, 00:50
Не се вкарвай във филма,особено,ако шоколада е бил опакован :lol:
ее да, като е опакован начи не ебил на земята ;) начи няма микроби
а пък чак да си прави отрова тая бабичка,
тр да има добри познания по химия
по-одбре да ги използва за нещо по-така
като кетамин
Дай едно парченце на някой, когото не харесваш. Ако нищо не му стане, значи си готов и сам да се насладиш на шоколада. 8-)