View Full Version : СТРАХ МЕ Е...... какво да правя?
SladkotoPoly
01-21-2011, 13:20
:P :P
katericArofl
01-21-2011, 13:55
Гледай ся, рано или късно ще се обвържеш, няма цял живот да си сама я ..
ии нали се сещаш, че след въпросното момче ще има още и още. и дори да сгрешиш после ще знаеш. как ще се научиш, ако никога не опиташ.. :)
TranceMusic
01-21-2011, 14:26
Дръж се естествено.
Daydreamer3
01-21-2011, 14:33
Ако ти се струва подходящия.. взЕмай го!
SugarLolLipoPsS
01-21-2011, 14:52
Първо - Ако не искаш да се обвързваш не го прави!
След като сте в началото на една връзка винаги се почва първо с ходенето по кафетата, разходките.. Всичко постепенно. Не е задължително да му подаряваш нищо в началото. Хубаво е първо да се опознаете както трябва и както казах преди малко.. всичко постепенно. :)
Дано съм ти помогнала.
mincheto
01-21-2011, 15:24
Опознайте се добре първото,което трябва да направите.
Разбери нещо повче за него...какво обича,къде обича да ходи.
Бъди естествена преди вичко.
Punisherrr
01-21-2011, 15:31
За да знаеш и да усетиш отвътре как да се държиш с тва момче не трябва ли преди да се пускат предложения да се опознаете като хора. Без да чувстваш дълга да си му 'гадже' и да спазваш някви норми на ...гаджосването :D ... По тоя начин само се притеснявате повече и не се държите естествено. (забелязвам го във страшно много хора около мен). Винаги ми е било странно това ''тръгване'' с някой преди въобще да сте разбрали кой, кво, що.
Така че ако първо опознаваш човека по-добре ще се чувстваш сигурна в това какво искаш, а сега е разбираемо отново да ти е несигурно и отблъскващо.
При положение, че той вече ти е отправил 'предложението' не знам как точно ще се върнете във фаза опознаване без да има обидени, но ...надявам се да намериш начин това да стане ;)
RichardCastle
01-21-2011, 15:43
Виж, ако го харесваш и е свестен не виждам проблем да сте заедно. Колкото до опознаването, хората научават нови неща за половинките си през цялото време докато са с тях, така че просто бъди с него, отдай се на чувствата си ;)
P.S. На какви години сте ?
SladkotoPoly
01-21-2011, 17:20
между другото преди малко ПРИЕХ предложението му 8-) (да ходим) обвързана съм :)
По отношение на подаръци,телефонни обяждания и смс,ако бъдеш с него,от вътре ще ти идва да му звъниш и така нататък. Самата ти ще усещаш кои са моментите. :) .
mincheto
01-21-2011, 17:49
Честито :)
SladkotoPoly
01-21-2011, 18:14
^^ Мерси :-)
моля ви отговорете ми на въпросите или споделете вие какво правите,как се държите,какво подарявате(когато сте в началото и непознавате добре,човека до вас) къде ходите,какво правите заедно Благодаря ви предварително!!!
mincheto
01-21-2011, 18:20
Аз например,на една от първите срещи му подарих,готин метален ключодържател купен от МТЕЛ.И с надпис МТЕЛ.На него много му хареса.
FromAutumToAshes
01-21-2011, 19:26
О М Г ... Вземи се осъзнай, моля те !
SladkotoPoly
01-22-2011, 09:33
защооо ??
Първо и най-важно - смени си статуса във фейсбук!!!
Виж, връзката трябва да се движи естествено. Нищо насила не процъфтява. Правете каквото ви се прави. Целувайте се, дръжте се за ръка, ако така го усещате. Ходете на приятни места, говорете си. Няма нищо по-естествено двама души, които се харесват да прекарват време заедно. Просто бъдете заедно и то ще си проличи дали имате "връзка" или всичко е "статус".
SladkotoPoly
01-22-2011, 11:56
Виж, връзката трябва да се движи естествено. Нищо насила не процъфтява. Правете каквото ви се прави. Целувайте се, дръжте се за ръка, ако така го усещате. Ходете на приятни места, говорете си. Няма нищо по-естествено двама души, които се харесват да прекарват време заедно. Просто бъдете заедно и то ще си проличи дали имате "връзка" или всичко е "статус".
Смених статуса ;д
Благодаря за мнението :-)
Deni9688
01-22-2011, 12:43
ако те естрах кажи му го .. не се притеснявай той ще те разбере :) :)
SladkotoPoly
01-22-2011, 19:24
ако те естрах кажи му го .. не се притеснявай той ще те разбере :) :)
едвали... не бих му го казала
Daydreamer3
01-22-2011, 19:29
Виж, връзката трябва да се движи естествено. Нищо насила не процъфтява. Правете каквото ви се прави. Целувайте се, дръжте се за ръка, ако така го усещате. Ходете на приятни места, говорете си. Няма нищо по-естествено двама души, които се харесват да прекарват време заедно. Просто бъдете заедно и то ще си проличи дали имате "връзка" или всичко е "статус".+1
Едит: И честито, дано всичко бъде наред. :) :-)
MaLkaTa_LaDy
01-22-2011, 19:32
А защо не му обясниш, че искаш да излизате, да прекарвате повече време заедно, че имаш чувства към него и т.н. Но защо трябва непременно да се водите обвързани? Просто да не бърза момчето... :D
FromAutumToAshes
01-22-2011, 20:24
защооо ??
Как да ти го кажа по-мило оО - Щот' си проста оО По-мило не мога :oops:
Има толкова много начини да му обясниш к'во чувстваш, к'во се опасяваш да не се случи... Не че няма гаранция да те излъже, но това е съвсем друг въпрос. Нали трябва и вие да не знаете к'во искате ;)
anonymous708973
01-23-2011, 10:31
+ милион!
При нас всичко тръгна адски бързо. Запознах се веднага с приятелите му (те са му и съученици) и прекарваме много време заедно.
Какво правихме двамата? Амии, нищо особено - разхождахме се, намерихме си "наши" местенца - не типичните кафенета. (В Пловдив имаме една "чаена къща"). Държах се... както ми идва отвътре, колкото и изкуствено да звучи. Просто... и за двамата нещата станаха супер естествено от самото начало - дори държането за ръка. :)