Влез

View Full Version : Как да я разкрия ?

miskapris2000
01-21-2011, 15:22
Здравейте имам проблем . Има приятелка която постоянно по време на час си праща бележки с едно момче .Казах на госпожата за това тя я извика но нищо не стана . После и разрових телефона там имаше съобщения обичам те и така на татък . Но много ме дразни искам един ден аз да съм готината . Тя винаги е с нови обеци и ме пита за контролните какво да пише писна ми.Моля помогнете ми ужасно е вече.

Nqkuf
01-21-2011, 15:33
Мразя такива хора! ( КАТО ТЕБ) :-x

plezlio
01-21-2011, 15:37
Като я клюкариш не си правиш добро :? :?

Extremescream
01-21-2011, 15:39
Здравейте имам проблем . Има приятелка която постоянно по време на час си праща бележки с едно момче .Казах на госпожата за това тя я извика но нищо не стана . После и разрових телефона там имаше съобщения обичам те и така на татък . Но много ме дразни искам един ден аз да съм готината . Тя винаги е с нови обеци и ме пита за контролните какво да пише писна ми.Моля помогнете ми ужасно е вече.

:razz: :razz: :razz: Колко си жалка,не е истина просто.
Изобщо не си добра приятелка,а като гледам си и доста некадърна ученичка,щом не можеш правилно да напишеш едно изречение.

mincheto
01-21-2011, 15:57
A,Ти какво право имаш да ровичкаш по чуждите телефони?

Lady95
01-21-2011, 16:18
`чакай малко ся.. че не разбрах какво искаш да кажеш и за кво те дразни, значи тя ти е уж приятелка а ти я клюкариш.. :( Не не си й приятелка. аз доколкото разбрах и завиждаш както ти каза искаш някой ден да си ти готината.. и кво от това че си праща бележки с някое момче? да не би да си падаш по него? и кво от това че е с различни дрехи,обици.. явно тяхните имат пари, може да си го позволи и си го позволява кво да се прай кво е напраило момичето...? ама доколкото разбрах и завиждаш, дразниш че точно поради тази причина.. :? :? :? :? и аз се обърках вече :? :? :( :D :D :D :D

miskapris2000
01-21-2011, 17:26
Не съм некадърна . Просто ми писна вече . Какъв ти е проблема с писането ми ,нали не пишеш ти така . Знам че не е хубаво да се клюкари.

slicky
01-21-2011, 17:33
Не съм некадърна . Просто ми писна вече . Какъв ти е проблема с писането ми ,нали не пишеш ти така . Знам че не е хубаво да се клюкари. На твое място ще кажа на директорката,после на полицията и ще направя репортаж за БТВ.После като го видят нейните родители,обади им се и потвърди всичко.Айде това е плана,следвай го и ще станеш готина :D :D :D

poncho
01-21-2011, 17:36
Не съм некадърна . Просто ми писна вече . Какъв ти е проблема с писането ми ,нали не пишеш ти така . Знам че не е хубаво да се клюкари. На твое място ще кажа на директорката,после на полицията и ще направя репортаж за БТВ.После като го видят нейните родители,обади им се и потвърди всичко.Айде това е плана,следвай го и ще станеш готина :D :D :D

:D :D :D :grin:

miskapris2000
01-21-2011, 17:38
Ха,ха,ха много смешно . Само дето в клас съм най-примерната ученичка. Не пих си позволила това . Ние вече не сме приятелки а врагове . Планът си го бива ,давай все така.

minionka
01-21-2011, 17:39
Завиждаш много яко!

Lady95
01-21-2011, 17:54
омг .. :D :D "вече не сме приятелки а врагове" хаха .. защото тя е по-готина от мен и й завиждам, така ли?
абе ти си на 10-11 год. още .. не мислиш нормално.. :? :? :? :D :D :D :D :D мн си ми смешничка.. ама до колкото знам не съм било такова злобно настроено на твойта възраст :D :D :D :(

dob4y
01-21-2011, 18:27
Ебаси темата..ти май си наистина 10-11 годишна. Ами не ти прави чест дя я портиш че си праща бележки. И май наистина завиждаш :D :D :D

SladkaZagadka
01-21-2011, 18:38
Ти се впечатляваш от това, че тя си праща бележки с момче . Защо ли ? Хайде да помислим:
1) Тя има качества, умее да ги използва и се държи добре с др. пол
2) Момчето има интерес към нея
3) Ти таиш злоба, завист, ненавист в себе си, защото тя е по-добра от теб и те превъзхожда .
Какъв ти е проблема??? Ако се опитваш да станеш по-добра с клюкарстване , до никъде няма да стигнеш . А само ще затъваш повече и нейните качества ще изпъкват . Не мога даже да си помисля как те търпи . И ако искаш ти да си "готината" това определено не е начинът . Научи се да използваш положителните страни на характера си , не се съсредоточавай върху това, че друг е по-добър от тебе . Ако трябва промени нещо във външността си, опитай се да разкараш неприятни за околните черти от характера ти . Уау?! Вероятно скоро ще забележиш, че се чувстваш по-добре и другите те въприемат по нов, по-различен и добър начин .

n3zabrawiimaa
01-21-2011, 19:01
ЖЕНСКАТА ЗЛОБА НЯМА КРАЙ!

mincheto
01-22-2011, 04:43
Мила,престани да се злобиш.
Това,най-много на теб ти пречи....
Разяжда те от вътре.
Ако завишждаш и мразиш,един ден ще ти се върне.
Бог,забавя,но НЕ забравя.
Нали знаеш.
Така,че просто я игнорирай,като те дразни.
Намери си нови приятелки.

Nayomie
01-22-2011, 05:50
Не го приемай лично, но твоите теми винаги са малко странни. И ти искаш да си "готината"? Това да клюкарстваш не те прави яка! Мисля, че и завиждаш ; )

DaVinciCode
01-22-2011, 08:45
Бе,че авторката е тъпа,тъпа е..ама вие защо си мислите,че темата не е поредната ебавка ?

Paramour
01-22-2011, 09:48
И кво като идва с нови обеци?
И какво като си пише бележки с момче, което я харесва?
И какво като ТИ не го правиш?
Ти си злобна, повърхностна и неграмотна, приеми го!
Не знам защо изобщо това момиче иска да преписва от тебе на контолни.. :x

fenastz
01-22-2011, 11:08
ТИ СИ ЗЛЕ МА ! Спри да мразиш. Тва, че си сдухана и непривлекателна не значи, че другите са ти виновни. :?

unknown0inlowe
01-22-2011, 11:15
Хахаха значии кво ти пречи че си праща бележки?! Нее уби ме значии като си най-примерната ученичка си гледай учебниците а не това което тя си пише с момчето което явноо харесваш :D Ииии олеле майкоо ква си нагла да й гледаш съобщенията :D :D :razz: :o :razz:

minionka
01-22-2011, 11:16
ТИ СИ ЗЛЕ МА ! Спри да мразиш. Тва, че си сдухана и непривлекателна не значи, че другите са ти виновни. :?

Ето това е директно казано! :D :D

FATALITY
01-22-2011, 13:22

:shock: Как ще клюкариш ?! Сега вместо да си "готина" всички още повече ще се отдръпнат от теб ! Всички мразят клюкарките!! А и ако искаш да си готина, просто промени нещо във външния си вид и 100 процента в характера си ! :lol: А от какъв зор ще й ровиш в телефона :shock: .. Горката ти "приятелка" :lol: :lol: :razz:

fenche22
01-22-2011, 14:16
Ти коя година си родена? Едва ли си преди 2000-ната, 99-та най-много, демек си 11 годишна, с извинение-пикла, това изяснява доста неща. Какво като тя е с нови обеци и си праща бележки с някое момче? Да не би да си падаш по това момче и искаш не тя, а ти да си пишеш бележки с него, а приятелката ти да гледа отстрани завистливо (което ти правиш в момента), т.е. просто те измъчва факта, че не си като нея! Лично аз не знам тя как те търпи...
Ти не си и приятелка, дори и за позната не минаваш. Нормално е да те пита какво да пише по контролните когато не знае нещо, нали и това е част от ПРИЯТЕЛСТВОТО ... повече не знам какво да ти кажа, но с този начин на мислене до никъде няма да стигнеш! 8) :?

aHuMaToP
01-22-2011, 16:15

+1 евала

Wadafok
01-22-2011, 17:29
Такива сме българите. На нас може да ни е зле ама гледаме и на другите да им е зле

raqtaaa
01-22-2011, 17:42
ОМГ.. Тва, че теб не те харесват или че не си красива или, че не си добра компания, абсолютно не е проблем на "приятелката ти " .. А и незнам ти за ква приятелка се имаш щом смееш да ровиш в чужд телефон.. Пък и кво те бърка теб, че момичето си пише бележки..Айдее.. избивай комплексите на друго място..

MegiBoOm
01-22-2011, 17:49
И кво като идва с нови обеци?
И какво като си пише бележки с момче, което я харесва?
И какво като ТИ не го правиш?
Ти си злобна, повърхностна и неграмотна, приеми го!
Не знам защо изобщо това момиче иска да преписва от тебе на контолни.. :x

Concussion
01-22-2011, 17:51
Ма, к'ва женска злоба, к'ви пет лева, не виждате ли в ника да детето, че е 2000 набор? :-D

danibebi
01-22-2011, 18:40

Ето това е директно казано! :D :D

:grin: :grin:

kyka1
01-22-2011, 18:53
Та кой клас си, че не разбрах ? Може би 4 - 5 ? Не, че нещо но спри със тази злоба, защото тя до никъде няма да те доведе :) Ааа как искаш да станеш готина като клюкариш наляво и надясно ли ? Оф милата колко си заблудена и жалка :( Иии такива като тебе аз просто ги задминавам !

miskapris2000
01-22-2011, 21:04
Добре разбрах,но това че съм казала на госпожата е добре . Госпожата ме е направила нещо като вестник .Трябва да казвам за всички .Така наречената приятелка си избра за приятелка най-добре облеченото момиче в класа .Всички казват ,че е повърхностна ,че гледа само дрехите.Тя никога не е избрала момиче което учи повече. Повечето клас я нарича Мис червило ,защото знае само да се снима и да ходи по другите класове и да клюкари тайните на класа .Спокойно вече всичко е наред някакво момиче от друг клас и е прочело дневника.Там е пишело само за мен и как се е състезавала с мен .

Concussion
01-22-2011, 21:13
:lol: Дечица... няма какво да им се сърдите, та те са в 3-ти клас... Момиче, стига сте се занимавали с глупости, сега са ви най-свободните години, живейте си ги пълноценноо, щото след 3-4-5 годинки идва гърчът... :booooomb:

raqtaaa
01-22-2011, 21:23
Добре разбрах,но това че съм казала на госпожата е добре . Госпожата ме е направила нещо като вестник .Трябва да казвам за всички .Така наречената приятелка си избра за приятелка най-добре облеченото момиче в класа .Всички казват ,че е повърхностна ,че гледа само дрехите.Тя никога не е избрала момиче което учи повече. Повечето клас я нарича Мис червило ,защото знае само да се снима и да ходи по другите класове и да клюкари тайните на класа .Спокойно вече всичко е наред някакво момиче от друг клас и е прочело дневника.Там е пишело само за мен и как се е състезавала с мен .

Хмм.. това ми напомня на един филм " 16 желания " 8-) :razz: Или ти си измисляш и правиш тая тема за да станеш " готина" и някой да ти вдигне самочувствието.. Или ти и твоите "вестници" знаете само как да клюкарствате, да четете чужди смс-и и дневници... И в двата случая има нещо сбъркано в тебе.. :?

kik7
01-22-2011, 21:28
Мразя такива хора! ( КАТО ТЕБ) :-x

kyka1
01-22-2011, 22:01
Ти миличка си кифла която се прави на кроасан е тва си ти :( И ми е много мъчно за тебе

unknown0inlowe
01-23-2011, 11:36
Ти миличка си кифла която се прави на кроасан е тва си ти :( И ми е много мъчно за тебе
+1 8)

mladostman
01-23-2011, 11:47

АА ... разкърти ме направо!!!

Paramour
01-23-2011, 12:42
"дневника..тайните на класа..състезание..мис червило" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
на къде отиват дечицата..
"Дисни" са виновни!!

fenche22
01-23-2011, 14:44
Честно казано, по-голям та*ак за тема не съм чела от поне година! :razz: :razz: Разбиваш ме от смях момиче, сериозно! :lol: :razz: Сама ще се смееш на себе си след няколко години като ти стане нормално мисленето, до тогава не пиши във форумите че се излагаш и хората само ще ти се присмиват! :lol: :lol:

ludiqtzubar96
01-23-2011, 14:47
Чакайте малко!Ти си авторка на тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384906 ,в която представяш своята приятелка за зубърка,която искаш да направиш готина.Ама излиза,че тази приятелка си май ТИ.И кви за тези простотии,че учителката те е направила "вестник" на класа.Ти ако не искаш,няма да казваш.Мене даскалите толкова пъти са ме карали да казвам кой какво е направил,ама никога не съм ги издавал.После да не дойдеш да ни се вайкаш във форума как никой не искал да бъде приятел с тебе.И това с "Дисни" съм съгласен-този каналр разваля децата. :razz:

nymphadora
01-23-2011, 14:59
:lol: :lol: :lol:

А ние на тяхната възраст си живеехме живота и не знаехме какво е интрига.Трябва да прекъснат Дисни канала.

slicky
01-23-2011, 14:59
"дневника..тайните на класа..състезание..мис червило" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Дисни" са виновни!! ee стига се оплювали Дисни.Се пак там са Джонас и Ханчиту :D :D :razz: :razz:

ludiqtzubar96
01-23-2011, 15:33
"Дисни" са виновни!! ee стига се оплювали Дисни.Се пак там са Джонас и Ханчиту :D :D :razz: :razz:
:shock: Те са основите на проблема!!! :razz:

emitoo0
01-23-2011, 20:09
Майкооо :D :D много си зле. Аве просто и кажи " Няма да ти помагам повече. Ти си бахти мършата. Някфа путка няма да ме разиграва!!! " и това Действа.. :) :)

minionka
01-23-2011, 21:44
мис червило...???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ее неее ... ...уоуу ... В 4 клас ... бях по цял ден на вънка и 5 пари не давах за някфи си мис червила :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

bebzgirl
01-24-2011, 23:00
Aко искаш да си ''готината'' с клюкаренето няма да го постигнеш.
Гледай си живота. Такива като теб никой не ги обича, пък щом никой не те обича няма и да станеш ''готина''.

Смешки....

mimitu
01-26-2011, 14:24
Голяма работа като си пише бележки с момче.Намери си и ти и ти ще си пишеш бележки :D :D :D :D

sladkatafenka78
01-28-2011, 10:04
1.Това,че тя всеки път е с различни обеци и дрехи не те бърка.
2.Бележките,които си пише с момчето не те засягат.
3.Нямаш право да пипаш чужди вещи(в твоя случай да и бърникаш в телефона).
4.Спри да я клюкариш!
5.Недей да и завиждаш за всичко!
И аз мразя такива хора като теб! :-x

FernandoTorresIkerCasilla
01-28-2011, 13:04
Не разбрах само, ти и завиждаш заради обеците и ли? :?

0pAsNooosLaDkA
01-28-2011, 16:36
И кво от тва, че си пише бележки или ходи с различни дрехи, обеци.Това не е повод да се държиш по този начин като ровиш в чужди телефони и клюкариш.Това твоето е просто завист.

van1
01-28-2011, 21:52
Надявам се да си набор 2000 . . .

GirlYyYXD
02-01-2011, 14:51
Готина ли искаш да бъдеш?Ами-Бъди!Пък и какво завиждаш на фр-ката си за момчето?Сякаш не е нормално...

mea96
02-01-2011, 15:30
Ей това вече ме рабзбии :-D ! Не можах да разбера какво толкова те дразни,че си праща бележки :D :D или пък това за новите обеци :D :D според мен ПРОСТО И ЗАВИЖДАШ :)

yolaiza
02-01-2011, 15:46
ЖЕНСКАТА ЗЛОБА НЯМА КРАЙ!

колко точно :shock:

righteous
02-01-2011, 16:39
Чакай малко , да не й викаш приятелка , защото те питала какво да пише на контролните ?