View Full Version : момчета въпрос към вас моля ви отговорете ?
bonbonenoizkushenie
01-21-2011, 17:56
.... ми аз съм момиче на 15 и имам много големи срамни устни -- това дали е привлекателно щото ме е страх че когато го направя , момчето няма да иска да ме лиже ... когато маструбирам те още поече ми се оголемяват ...
DiamondEye
01-21-2011, 18:00
Виж момиче съм и наскоро писах почти същтата тема ... разгледай малко по въпроса ... и е нормално ... колкото повече се търкаш, толкова повече ги "отпускаш" ... имай предвид че тва не се стяга... не прекалявай :)
TheBeliever
01-21-2011, 18:14
колкото повече се търкаш, толкова повече ги "отпускаш" ... имай предвид че тва не се стяга... не прекалявай :)
Глупости. Защо разтръбяваш подобни измишльотини?
По темата: Нищо ти няма, не се комплексирай излишно. Не е нито гнусно, нито грозно. И няма да се "разтегнат" от мастурбиране.
DiamondEye
01-21-2011, 18:26
Не съм много съгласна, но нали имаш п*тка и се търкаш, няма да споря :) :) :) :oops:
TheBeliever
01-21-2011, 18:31
Не съм много съгласна, но нали имаш п*тка и се търкаш, няма да споря :) :) :) :oops:
Да, имам си и има кой да ми я "търка". :lol:
Офф много се необразовани.Нарича се DJ-ване :lol:
http://www2.britxbox.co.uk/images/articles/news_teasers/dj-hero-cat.jpg
DiamondEye
01-21-2011, 18:44
Офф много се необразовани.Нарича се DJ-ване :lol:
http://www2.britxbox.co.uk/images/articles/news_teasers/dj-hero-cat.jpg адски сладко <3 :-)
What can i say...Love pussy :razz:
FuckedUp
01-21-2011, 18:59
Me2, brother. :lol:
ПТ: Режи вени, дефектна си.
HandOFDooM
01-21-2011, 19:05
Me2, brother. :lol:
ПТ: Режи вени, дефектна си.
Show me ur genitals bitch 8-) 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM
както казва той - women are good for three things cooking cleaning and VAGINAS :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
chemist9009
01-21-2011, 19:29
мисля,че излишно се комплексираш с твоите устни 8-) 8-) и имаш страх от това някой да се откаже да те лиже :P аз например бих се кефил на такива устни :shock: :lol: :lol:
SEXTRAVAGANTE
01-21-2011, 19:30
За мен не би било проблем....дори ме кефи
DarkTemplar
01-21-2011, 20:42
Големите срамни устни са нещо напълно нормално и на доста мъже им харесват.
Macallan
01-21-2011, 20:50
С удоволствие бих ти ги излизал.
ако искаш ще погледна и ще ти кажа
1 адекватен отговор. Дори и да не му хареса много никое момче не би отказало ;) За мен не е проблем и не мисля че за някой би било проблем :) Също така това че се търкате постоянно не означава че ще се отпуснат
anonymous768631
01-22-2011, 15:07
На малко момчета ще им направи впечаление.
anonimen213
01-22-2011, 16:46
Аз пък предпочитам големите срамни устни...
Лично на мен повече ми харесват по-големите срамни устни,а и надали приятелят ти ще те зареже заради подобно дребно нещо!
Ако не ги настъпваш значи всичко е ОК...
hondacbr954
01-23-2011, 06:16
Защо в тоя форум всеки се прави на остроумен... Вярно е че има доста малоумни теми но... те пак са от "остроумните"... Изглежда и модераторите са тука само газариика да си вартят и не си вършат както трябва работата- в краина сметка целта на тоя форум не е ли друга... По въпроса- аз съм бил с подобно момиче... Мене може да ме отврати не размера на срамните устни ами размера на вагината... ако всичко друго си ти е наред мисля че даже е сеьъ големите срамни устни- не се притеснявай за подобни неща... Когато става дума за харесване- срамните устни са един от най-малките проблеми... Споко- добре си си!
vasko9933
01-23-2011, 14:08
Големите срамни устни са нещо напълно нормално и на доста мъже им харесват.
+1 Напълно съгласен. :)
mecho8888
01-23-2011, 21:18
.... ми аз съм момиче на 15 и имам много големи срамни устни -- това дали е привлекателно щото ме е страх че когато го направя , момчето няма да иска да ме лиже ... когато маструбирам те още поече ми се оголемяват ...
е са де да знаеме ние какви са ти
пусни снимка да ти кажа 8-)
С удоволствие бих ти ги излизал.
Н.П.... Виждаш ли :D