Влез

View Full Version : Мой приятел е влюбен в мен

VampireLover3
01-21-2011, 18:47
Оф хора помогнете .. вече не знам какво да правя ! Всичко тотално се преобърна за секунди. Така.. бях писала на скоро,че с приятелят ми се разделихме,събрахме се успях да му докажа това което искаше,с него всичко върви прекрасно за сега! Но излезе един огромен проблем .. едно момче от моя клас започна да ми пише в скайп.. разказах му много неща за себе си както и той .. опознахме се и мога да смело да кажа,че стана най-добрият ми приятел от момчетата които познавам въобще.Той си има приятелка от 8 месеца .. с която всеки ден се карат .. твърди,че я обича,но му е писнало. И така всяка нощ си пишем,в даскало постоянно си говорим той идва заради мен по рано на училище,обажда ми се постоянно итака нататък. Един ден ме покани у тях да гледаме филм.. не знам защо приех,но явно направих огромна грешка! От тогава всеки ден след даскало оставаме заедно и си говирм ли говорим.. както си говорихме ме целуна казах му,че прави голяма грешка,а той ми отговори "Не ме интересува ще рискувам .. искам теб" Така около един час съм се опитвала да го разубедя,че няма смисъл да избира мен пред приятелката си.. не иска да се отказва! Попитах го какво толкова намира в мен след като има просто невероятна приятелка .. след като в класа има много по хубави момичета от мен? Той : Първо ти си много красива,второ характера ти е повече от прекрасен .. никой друг от класа не е като теб,трето имаш прекрасно тяло изглеждаш чудесно .. приятелката ми не ме разбира въобще с нея не се чувствам спокоен както с теб с нея не мога да се забавлявам не мога дори да я накарм да се усмихне,а ти го правиш често и това ме радва. Казах му,че не искам аз да съм причина заради която ще се раздели с приятелката си вече ми се е случвало със сегашният ми приятел не искам отново.И той каза "Не ти няма да си виновна дори и теб да те нямаше рано или късно щях да я зарежа". И така ..писах му в скайп:
Аз: Сърдиш ли се? Той:Не нали ми каза да те оставя намира? Аз : Нямах това предвид .. той: Аз не искам да се отказвам от теб,но щом ти го желаеш .. ;x Не знам какво да правя .. обичам приятелят си за него съм готова на всичко,но ми е приятно с това момче чувствам се супер добре с него. Какво да правя .. единственото нещо което знам е,че не бих зарязала сегашният си приятел. :o

Липсва описателно заглавие.
kalpazanka

TheBeliever
01-21-2011, 18:54
Щом не би зарязала гаджето си няма какво да се чудиш. Даваш на съученика си да разбере, че държиш на него, но само като на приятел. Само внимавай това ваше приятелство да не ти развали връзката.

VampireLover3
01-21-2011, 19:06
Ами опитах се .. но сякаш като съм около него всичко друго отлита някъде далеч. Той е готов да се откаже от толкова много неща заради мен- а аз не искам да рискува толкова много ? Имам чувството,че това ми го казва само за да успее да ме спечели .. нз толкова мн ме нарани сегашното ми гадже,че вече почти не вярвам на момчетата.
Но дори и да тръгнем ние ще бъдем нон стоп заедно .. ще ни писне,това му го казах и на него, неговият отговор беше просто очудваш "Това ще бъде още по хубаво .. искам да съм постоянно около теб,а и ще бъде интересно да се крием от другите" не помня тоните му думи! Не знам .. не мога дори да приема мисълта,че точно той ме харесва,че точно той са се бори за мен,че заради някой друг бих зарязала приятелят си на който казвах,че никога не бих го зарязала заради който и да е,на който казвам,че е единствен за мен.. :shock:

mArMaLaDkA
01-21-2011, 19:14
Диалозите са един път, а ла "Здрач". :lol:

В момента много яко ти се четка самочувствието от факта, че някой те харесва или по-точно - че те харесва някой друг, освен приятелят ти, който доскоро не те е оценявал особено. Явно се замисляш върху идеята да му направиш мръсно, иначе нямаше да пускаш тема. Другият вариант е просто да желаеш да чуеш и от други източници колко много те харесва съученикът ти.

bibi7352
01-21-2011, 19:15
Щом питаш във форума, според мен не си много сигурна във чувствата ти към сегашния ти приятел. А за това, че ще ви писне да сте заедно - много малко са изключенията, както се разказва в приказките, че любовта продължава за цял живот, тъй че почти винаги им писва на хората. Трябва просто да решиш с кого ще ти писне по-бързо :-D

VampireLover3
01-21-2011, 19:18
Ама аз не отричам,че ми е приятно още някой да ме харесва,напротив .. :D ..
Не съм сигурна- да защото бях достатъчно наранена ! Но и не мога да го зарежа защото го обичам! Харесвам другото момче,но явно не достатъчно за да направя такова нещо ! :)

mincheto
01-22-2011, 06:48
По-добре,кажи на това момче ясно,че неискаш нищо повече от приятлство.
Не си проваляй връзката.Щом обичаш приятелят си.

britzy
01-22-2011, 06:55
И ти не знаеш май какво искаш.А тоя щом не разбира от дума просто спри контактите си с него докато не се осъзнае и ти също -_-

VampireLover3
01-22-2011, 09:00
Ами то аз ако знаех наистина какво искам нямаше да пиша ;ss ..Та Значи с това момче ми е много спокойн0 няма за какво да мисля за какво да се притеснявам,но знам,че винаги в началото е така .. след време всичко ще се повтори - караници,лъжи и така нататък. А по-голям проблем е,че сега това което прави с мен и приятелката си може да го направи и с мен и някое друго момиче .. тоест може и мен да започне да лъже. :? Със сегашния ми приятел винаги ми е някакво притеснено да не се скараме,много внимавам какво говоря за да не объркам нещо .. с него се виждаме един път в седмицата, защото съм втора смяна,но пък с него ми е толкова хубаво .. :-o Уф мисля,че няма да късам с приятелят си- да това ми се струва най-правилно 8-)
---
Няма как да спра контактите си с него .. защото всеки ден сме заедно седим един до друг .. просто е невъзможно :? А и са така ме обърка,че не спирам да мисля за всичко случило се. :-o

DNA
01-22-2011, 11:55
Тъпо е да се съобразяваш за всяка казана дума с гаджето ти... разбирай ме както искаш.

w0lf
01-22-2011, 12:52
ами като му даваш повод да те хареса що да не те хареса...сама си си го направила, не е като да не си му обръщала супер много време

а вие с твоя приятел изобщо виждате ли се че от 1вия пост се разбира че 80% от времето ти го прекарваш със съученика си :lol:

Ssummerjam
01-22-2011, 13:05
Отдръпни се и от двамата за известно време, така ще разбереш към кого те тегли повече. :)

VampireLover3
01-22-2011, 17:16
Ами с приятеля ми се виждаме рядко защото съм втора смяна и просто е невъзможно .. иначе когато съм първа смяна сме всеки ден заедно.

Ами обръщам му внимание - да не съм очаквала,че точно мен ще хареса .. Та ние до тоя месец почти не сме си говорили само дет се "дразнеше" в добрия смисъл с мен .. и нищо повече,но сега не е така.. Не знам. Днес бях с приятелят си и сякаш не е същото поне аз не изпитвам същото може би заради другото момче може би заради всички караници или може би и заради двете, не мога да си го обясня.Но така ли иначе не мога да го зарежа. :(

Ако се отдръпна повече ще ме "тегли" съученикът ми защото все пак ще се виждаме всеки ден.. предполагам след всичко което му наговорих няма да се откаже. :(

yordans
01-22-2011, 18:47
Аз не разбрах защо не можеш да зарежеш гаджето си?

VampireLover3
01-22-2011, 18:55
Първа любов..Свикнала съм с него. обичам го,приятно ми е да сме заедно и не знам .. всеки ден му казвах,че не искам да се разделяме никога,че заради никой друг не бих го зарязала,че е единствен,че никой друг няма да го замени и т.н.т... дори той днеска ме попита "Единствен съм за теб нали?" и аз просто не знаех какво да отговоря? Пък и нямам смелост.. Един път направих грешката да го зарежа и си обещах,че повече няма да я повтарям .. и са :o

Danny9
01-22-2011, 19:37
Ще изкажа мнението си, тъй като случая ми наподобява някои обстоятелства от моя живот. Със съученика ти имаме доста сходни качества. Ако тези думи са истина не го изпускай! Щом се чувстваш с него по-спокойна, мисля че той трябва да е твоят избор. Приятелят ти може да е първа любов, но това не значи че е най-добрата. И съученика че обикнеш ако пожелаеш. Според мен той е твоят човек. И аз бях си харесал едно момиче, което имаше страхотен характер и уникална визия, ама заради други обстоятелства не се получи. :D Според мен той повече би те обичал.

Виж сега. Опитай се безпристрастно да сравниш двамата (може и на нас да го напишеш). Сравнявай характерите им, отношенията им към теб и също така какво ти харесваш в едно момче и който повече се доближава, него избери. :)

VampireLover3
01-22-2011, 20:23
Съчуникът ми се държи добре сега,но след време дали ще бъде така ? Той и приятелят ми беше такъв ама сега всичко е различно.
Има много неща които ме спират да бъда с това момче .. и те са :
Първо ако кажа,че се зарибява ще е доста силна дума .. закача се с всяко момиче,а аз попринцип ревнувам много и това ще води до караници .. казах му го и на него и той каза,че ще се промени! Второ пуши и пие,а аз попр не си падам по такива :D .. за друго не се сещам вмомента!
Гаджето ми нито пуши нито пие.. от една седмица се държи много мило с мен ако не се лъжа и не се зарибява (преди го правеше) .. иска често да се виждаме,но нямаме никаква възможност .. и така?!
Лоши качества на съученикът ми:
1.Пие
2.Пуши
3.Зарибява се.
4.Мисли доста често за секс.

Лоши качества на приятелят ми:
1.Понякога се държи като пълен идиот.
2.Зарибява се.
Сега точно не се сещам,но има доста неща които не са мн хубави ..

Добри качества в съученикът ми :
1.Забавен е.
2.Умее да се забавлява и да кара другите да се забавляват.
3.Мил е.
4.В трудни моменти винаги е с мен.

Добри качества в приятелят ми :
1.Забавен е.
2.Може да ме накара да се усмихна от сърце.
3.В трудни моменти винаги е с мен.
4.Понякога е повече от СТРАХОТЕН!Но за съжаление само понякога :D

и така .. доста е трудно ;x
И двамата имат хубаво тяло .. харесват ми на външен вид .. единия е привързан към секса и не може без него , другият пък не чак толкова .. :lol:

fenche22
01-22-2011, 20:38
Хмммм... от това което прочетох ... замисляла ли си се дали съученикът ти не те зарибява само, за да прави секс с теб?! То всеки ще е мил за да те накара да му повярваш, но сигурна ли си, че ако тръгнете и му пуснеш, няма да те зареже и накрая както си била в ситуацията да избираш между двама, изведнъж останеш на сухо без нито един?
Мисля, че не би било уместно да зарежеш приятеля си. Той ти е доказал, че държи на теб и иска да сте заедно. Ти решаваш! 8)

FromAutumToAshes
01-22-2011, 20:50
Олеее авторке само като ти чета коментарите ми става ясно колко си заблудена. Не ти давам повее от 16 години. Няма да зарежеш приятеля си уж, пък като си с него всичко изчезвало.. Общо взето, много писано нищо смислено. Вземи се осъзнай и разбери к'во искаш, пък тогава занимавай хората със себе си. Аман от такива като тебе.

VampireLover3
01-22-2011, 20:53
^ Всъщност съм се замисляла и това е една ОГРОМНА причина поради която да не съм с него сега. :? Ама как да му го кажа .. той настоява да бъдем заедно и да "рискуваме". А тъй като ми обръща внимание започвам да го харесвам малко по малко.. :? Иначе по държанието му не мисля,че иска да е с мен само заради секса,но и това може да го има 8-)
Другия петък пак ме кани у тях да гледаме филм... вече нз какво да прая ! :(

VampireLover3
01-22-2011, 20:55
Олеее авторке само като ти чета коментарите ми става ясно колко си заблудена. Не ти давам повее от 16 години. Няма да зарежеш приятеля си уж, пък като си с него всичко изчезвало.. Общо взето, много писано нищо смислено. Вземи се осъзнай и разбери к'во искаш, пък тогава занимавай хората със себе си. Аман от такива като тебе.

Да съм го зарязала???
Казах че всичко изчезва когато съм със съученикът си .. :? Аман от такива като мен - добре тогава защо пишеш ? :-o

FromAutumToAshes
01-22-2011, 21:00
Самият факт, че като си с него "всичко друго изчезва" доказва това, което мисля. Аз, с която и да съм, дори и сам с друго момиче. без хора около нас... приятелката ми пак не изчезва ;) Не знам само дали ме разбираш, макар по реакцията ти да съдя, че не си...
Относно защо пиша няма да коментирам :) Айде няма да ти пиша в темата шефе :-D Лека вечер. Желая ти здраве и щастие (:

VampireLover3
01-22-2011, 21:04
Първо нямам нищо против да пишеш .. просто ми стана интересно щом съм като всички останали защо пишеш? .. Както и да е..
Това,че съм написала,че всичко изчезва .. явно не съм се замислила точно над думите си .. през цялото време мисля за приятелят си и за това което правя .. и си признавам,че аз съм виновна за всичко което се случва сега,но просто не мога да върна времето назад и да оправя нещата .. :?