View Full Version : Обявиха грипна за София!
FuckedUp
01-21-2011, 19:23
http://vbox7.com/play:d750b782
Радвайте :D:D
Колкото по-малко време учите толкова по-трудно ще ви е! Какво се радвате....
ПС: Аз вече го изкарах тоя грип...
SiSi7yYy
01-22-2011, 09:38
и к`во ? :D
Paramour
01-22-2011, 09:59
пф... аз пък се надявам да нямаме грипна сега..
искам да си изкарам хубави оценки за първия срок, а още не съм оформена по някои предмети. Ако и при нас обявят ваканция.. ще стане доста шитаво..
А и може да намалят априлската.. а аз предпочитам да имам 2 седмици априлска, пред 1 седмица грипна. :?
BaffaLsc
01-22-2011, 11:17
Не е много добре.. смисъл ще скучая тука.. :/
Искам си забавлението.. щом не мога да отида на забавлението, забавлението ще дойде при мен.. ;д
mlakniwe2
01-22-2011, 11:25
Как ще приключите срока?-сигурно ще го удължат малко щото едва ли сте оформени по всичко? :-o
againstyou
01-22-2011, 14:30
гадно е щото е края на срока ама и аз да бях от сф нямаше да имам нищо против ;]
Force_bladeR
01-22-2011, 19:00
Абе... вие бавни ли сте нещо, не мога да разбера? Нали сте много ученолюбиви? "Оценки...бля...бля...няма да ме оформят...БЛЯ", пък не знаете, че срока се удължава :?
нуубс :lol:
ОФ разбрахме, че няма да се учи във София.Стига сте го натяквали със 1000 теми :-x
ОФ разбрахме, че няма да се учи във София.Стига сте го натяквали със 1000 теми :-x
Тихо провинцията 8-) :P
Тихо провинцията 8-) :P
Не, тъпо е, че това е поне петата тема на тази тема, а факта, че тази съществува от вчера, наред с другите, говори както за проблеми със зрението от страна на потребителите (т.е. пускат теми без ИЗОБЩО да гледат), така и за липса на модератор в раздела, който да делне 4 от 5-те теми.
Модераторът е човек и не спи във форума...освен това имаше изпити и последното нещо, до което му беше, бяха теми за ваканцията.
Имате си обща тема, пишете си там.