View Full Version : много..унизително,смешно
DiDinKaKiSs
01-22-2011, 19:09
Значи става въпрос за това,че съм момиче на 15г. като цяло като ме видиш няма и да си помислиш,че съм срамежлива и не съм докато не дойде момента на целувката :lol: дори да ме прегърне едно момче започва едно убийствено сърцебиене и бягане от това което е напът да стане.Целувала съм се,но само веднъж и колкото и да е странно само с момиче.Може би проблема е в това,че мисля,че не ме бива мн мн,май :oops: :?
mincheto
01-22-2011, 19:12
:) Опитай се да се отпуснеш като начало.Остави се в неговите ръце.
Lian4ety
01-22-2011, 19:17
Отдай се на момента и не се притеснявай, целувката е начин да изразиш любовта си, първия път може да не стане, но после ще се научиш :) Спокойно не си само ти така :)
Daydreamer3
01-22-2011, 19:17
И кое е унизителното и смешното от цялата тая история? Срам те е да се целуваш?
DiDinKaKiSs
01-22-2011, 19:24
Смешно и унизително е заради възрастта има момичета на по 13г. и целуването отдавна е най-малкия им проблем :) то това си е прекалено защото в повечето случай го прават за гъзарията така да се каже :-) но мен повече ме притеснява,че искам сериозно гадже,а това няма как да стане при тези обстоятелства :(
FuckedUp
01-22-2011, 19:27
Без коментар.
унизително....
Никой не може да разбере дали си целувала някого или не, освен ако не му кажеш.
bratignat
01-22-2011, 19:42
Нормална възраст е 16-17 години, но дори да е по-късно, това означава, че просто никой не ти е грабнал вниманието.
FromAutumToAshes
01-22-2011, 20:20
Без коментар.
мммммдае...
И не че се заяждам, но какво общо има темата си с раздела Любов, в който си я публикувала :-o
Palavnika17
01-22-2011, 21:20
Смешно и унизително е заради възрастта има момичета на по 13г. и целуването отдавна е най-малкия им проблем :) то това си е прекалено защото в повечето случай го прават за гъзарията така да се каже :-) но мен повече ме притеснява,че искам сериозно гадже,а това няма как да стане при тези обстоятелства :(
С сериозно гадже , ако наистина сте сериозни момчето ще ти покаже всичко : ) А като за начало пробвай с някой е така за тръпката : p
Като цяло трябва да си подготвена, че първата целувка няма да е супер и като по филмите, в последствие ще се научиш...така, че е най-добре да се отпуснеш и да го преживееш страха и после няма да имаш проблеми..не бягай :P
Infection
01-23-2011, 06:44
С сериозно гадже , ако наистина сте сериозни момчето ще ти покаже всичко : ) А като за начало пробвай с някой е така за тръпката : p
Ако нямаш опит не пускай език а ми с устни !!!
fakesmiles
01-23-2011, 08:35
не се притеснявай! наистина лесно е да се каже,но и аз бях така и супер много се притеснявах.но когато наистина дойде моментът се отпуснах и всичко стана ей така.и беше страхотно.
така че следващия път,когато си близо до целувка,се отпусни и следвай движенията на момчето :)
nepowtorima
01-23-2011, 11:33
Почти винаги първата целувка е провал. И дори за много време се запомня смешното ти начало. Така, че не се притеснявай... давай смело и да не ти пука. :) :-)
TheTiger
01-23-2011, 12:08
Споко, аз съм на 20 и изобщо не съм се целувал. Неприятно е, но какво да направя ? Вчера излизах с едно момиче 2ра среща ни беше, но отново не я целунах, очевидно момичето ме харесва, както и аз нея, но не се престраших просто :-o
Тези работи при мене стават сложно, не си падам по коя да е, не съм и за единия секс, просто търся нещо по-истинско :)
Не говоря за любов, понеже не съм виждал такова явление :D
На другата среща ще се опитам вече, ако не е то по устните, поне по бузката ще и ударя една вендуза xD
>> друг вариянт е идвам до София и двамата се учим иии след тва се кефим :D