PDA

View Full Version : отмиване на боята...?

soni4kuu
01-24-2011, 15:04
здравейте,имам един проблем,ако наистина може да се нарече така...
лятото реших,че искам да стана руса ии сама си обезцветих част от косата...резултата беше...а бе ужас...част от косата ми руса,друга-оранжева,трета-кестенява... та отидох на фризиор ,но фризиорката не ми обезцвети косата о просто ме намаза с боя... след около 4 месеза трябваше да тръгна на училище и отново отидох на фризиор да ми направят косата кестенява... и сега след около 7-8 месеца пак искам да си изсветля косата леко... та въпроса ми е има ли някакъв начин кестенявата боя от косата ми да се отмие леко... (както след първите измивания като се боядисах) ии да изсветлее без да се боядисвам иии чух за един продукт-REMOVER,който ти връщал цвета на косата,но според мен ако го ползвам косата ми пак ще стане като след обезцветяването,което не е тва,което искам да постигна...
Е,надявам се някой да ме е разбрал и да ми даде идея как мога да си изсветля вече боядисаната коса без боя... :P

FuckingFreak
01-24-2011, 15:07
Не съм запозната изобщо с бои и боядисване, обаче или се къпи всеки ден (което ще изтощи косата ти!) или друго решение май няма.. Нека по-опитните в тази област да кажат..

Cucko0
01-24-2011, 15:16
супер много си изтощаваш косата

soni4kuu
01-24-2011, 15:21
супер много си изтощаваш косата
еми,да знам,просто има един определен цвят,който искам да постигна и все не успявам,та реших сега както е ваканция пак да пробвам :o

FuckingFreak
01-24-2011, 15:25
Защо просто не си боядисаш цялата коса? Не тук едно, там друго..

soni4kuu
01-24-2011, 15:31
Защо просто не си боядисаш цялата коса? Не тук едно, там друго..
в момента косата ми е един цвят... само след като се обезцветих беше на кичури и то защото звета,който исках ми казаха,че няма да стане и реших да се направя на руси кичури,за тва казах,че беше в различни зветове косата ми... а сега искам цялата да е в по-светъл цвят без боя,защото съвсем ще я изтощя

FuckingFreak
01-24-2011, 15:36
Е хем вълкът да бъде сит, хем агнето цяло :-o
Имаше нещо като рецепта за светли цветове с къна и още нещо беше, не се стои толкова много за да не почервенее косата, ама не знам изобщо какъв е ефекта.. Също така ако ползваш нещо билки или изобщо нещо от аптеката, не се доверявай напълно - никога не се знае дали няма да сбъркаш съотношението и после косата ти да бъде далеч от очакванията ти ..

Sintya
01-24-2011, 15:37
Да, има безамонячен римувър, който не вреди на косата, но... недей сама. Виж какъв е бил първият резултат, нали не искаш пак същото?

MeLikesPie
01-24-2011, 16:28
Не разбирам, но потърси във форума за лайка.