PDA

View Full Version : не знам какво да правя

Gavendish
01-24-2011, 18:43
Здравейте, ще се опитам да ви разкажа за моят проблем на кратко. Значи запознах се с едно момиче на 8 декември нещата се получиха и тръгнахме.Проблема е че сме далеч един от друг.Тя е на 20км от софия а аз на 30 а бе почти 50км ни делят, но и двамата работим в софия.Виждаме се поне веднъж седмично както и да е всичко вървеше добре. Но изведнъж на нея нещо и стана.Започна да ми отказва срещи да се видим, а като се видим почти не се целуваме аз ако не я целуна тя въобще не го прави само като се разделяме.Все по рядко почна да ми се обажда.И аз направо започнах да откачам.Говорих с нейна приятелка с която непрекъснато си говорят и тя ми каза че тя постоянно и говорела как преди това са я наранили много и сега не искала да има сериозна връзка и за това така се е дръпнала.Не искам да говоря с нея за това защото си мисля че ако говоря с нея всичко ще свърши,а ако оставя нещата така ще откача и не знам какво да правя вече моля ви помогнете!

Mi6inka
01-24-2011, 19:05
Разбира се, че трябва да говориш с нея за това...как така не искаш... Няма как по друг начин да разбереш изцяло как тя чувства и вижда нещата, освен ако не говориш с нея...Съжалявам, но не мога да ти кажа направи така и така и всичко ще се оправи.Тя си е индивидуален и различен човек като всички и единствения начин да разбереш правилния подход към нея е като поговорите...Пък и така ще види, че наистина те е грижа за нея и искаш нещата да са Ок :) Успех!

GD
01-25-2011, 06:13
Поговори с нея и я разбери каквото каже, а от тук насетне ако има нещо ще се получат нещата ако ли не, не храни напразни надежди. ;)

dimitar_ak
01-25-2011, 06:29
И да говори с нея няма да научи нещо повече. Момичето не е сигурно дали иска тази връзка, но със сигурност не изпитва силни чувства към него.
Не бива и да бъде притисната. Ще се дръпне окончателно. Нещата като цяло не са добре. Може да се опиташ да я спечелиш с нещо, но аз в подобна ситуация не успях и погледнах към друго момиче.

mincheto
01-25-2011, 06:50
Както казаха,не я притискай.
Опитай се да и спечелиш доверието и.
Покажи и постоепенно ,че ти няма да я нараниш,a я обичаш.
И имай търпение.
Нищо почти не става с бързане.

Gavendish
01-27-2011, 16:30
Много ви благодаря за съветите !

darinnkaa
01-28-2011, 17:37
Разбира се, че трябва да говориш с нея за това...как така не искаш... Няма как по друг начин да разбереш изцяло как тя чувства и вижда нещата, освен ако не говориш с нея...Съжалявам, но не мога да ти кажа направи така и така и всичко ще се оправи.Тя си е индивидуален и различен човек като всички и единствения начин да разбереш правилния подход към нея е като поговорите...Пък и така ще види, че наистина те е грижа за нея и искаш нещата да са Ок :) Успех!

Правилно. :) :) :) :)