PDA

View Full Version : ...

Dizziness
01-24-2011, 19:45
:) :) :)

mArMaLaDkA
01-24-2011, 20:03
Извинявай, обаче знаеш, че майка му ти е набрала и чака най-малкият повод да те злепостави и въпреки това се решаваш да правиш секс с приятеля си, докато тя е в съседната стая. Нагло си е, хич да не е. Толкова нямате къде да правите секс, затова го правите под носа на жената... И аз да бях, и на мен щеше да ми се развали мнението за теб.

Всичко друго е въздух под налягане. Не сте на по 12, че родителите ви да ви определят с кого да се виждате и няма никакъв смисъл според мен да се притесняваш защо не си им се харесала, при положение, че не си тяхно гадже, а на сина им...
Притеснявай се за човека до себе си, не за мнението на родителите му. Не може да си дърт мъж, да си плащаш сметките, да си поддържаш колата и пр., да си с една дума - самостоятелен, и да продължаваш да свеждаш гузно глава, когато вашите се опитват да ти диктуват живота. Щом не си е извоювал независимост на по-ранен етап, съмнявам се, че ще го направи тепърва. Може да е много мил, човечен, да ти е идеала за мъж и да имате наистина прекрасна връзка, но това козируване от страна на приятеля ти ще ви съсипе отношенията.

djipsito
01-24-2011, 20:04
По тва, което чета разбирам, че с твоя приятел се разбирате чудесно. За тва не мисля, че трябва да се разделяте и най-малко заради някой друг.
Не знам дали си говорила с него за всичко това. Защо не поговориш с майка му да разбереш какъв й е проблема? Разбира се първо го питай той дали е съгласен, ако трябва говорете тримата.
Иначе не виждам друг вариант, освен да я търпиш докато не заминете да учите с твоя..

Dizziness
01-24-2011, 20:13
Говорихме и ето до какво заключение стигна той:

[23:09:28] Иво: Съжалявам за държанието си напоследък, наистина трябва да се стегна и да се държа пак като мъж, а не като някое хленчещо девойче
[23:09:39] Иво: все пак съм мъж
[23:09:45] Иво: или ще стана
[23:10:07] Иво: нека да оправдая това което съм
[23:11:42] Иво: мерси че ми помогна да се осъзная (hug)
[23:12:01] Иво: къде съм кой съм и какво искам от живота

w0sh
01-24-2011, 20:20
Пък това колко изкуствено звучи... нямам думи

cherinka
01-24-2011, 21:02
Трудно се променя мнението на една жена за дадено нещо.
Казваш, че в момента, в който сте се запознали с майка му, те е харесала, а после нещо се е объркала.
И аз съм така. В началото ме хареса, а сега не може да ме гледа.
Но си трая. Все пак излизам със сина й, не с нея. Имам отношения с него, не с нея. За мен тя е някакъв далечен човек. Все едно комшийката от горния етаж (примерно), с която не можем да се траем, но най-лицемерно си се поздравяваме с "добро утро", "добър ден", "добър вечер", "здравейте" когато се засечем.
Не съм и тръгнала да се доказвам пред нея.
Приятеля ти е човекът, пред когото си заслужава да се доказваш, да уважаваш, да радваш, да го разбираш, да се грижиш за него. Тя е на заден план. Вече друг е въпросът ако тя НЕ осъзнава колко щастлив е синът й с приятелката му (сиреч теб).
Оная пачавра да си гледа работата.
Моята майка също не харесва моето слънце. Разликата е, че аз съм живяла, квото живяла с майка ми, едно време тя и баща ми са били моето семейство, сега идва време, в което АЗ сама тепърва ще създавам семейство и гаджето ми трябва да бъде на преден план.
Колкото и цинично да звучи, ще дойде момент, в който те ще ни изоставят (родителите) (ще умрат искам да кажа). В такъв случай и ние ли да си умреме сами?
На тоя етап стискаш зъби, гледаш си мъжа, оная също да си гледа мъжа, всички да са живи и здрави, пък който те харесва - харесва, който не - здраве да е.

DarkTemplar
01-24-2011, 22:57
Жените сте яко долни същества... само манипулирате мъжете, заради малоумните си комплекси и борба за превъзходство една над друга. Пича явно е свестен, обаче не е случил на женски родител. Прекалено позната история.. Щом е почти независим, трябва да си отстоява личния живот и пространство. Въпреки това понякога по-хитрата и резултатна тактика е да си мълчиш, докато отмине бурята (говоря И от личен опит). Конфронтирайки се с майка си, със сигурност ще загуби, а тя като умела манипулаторка може да обърне и баща му срещу него и положението става яко инфекциозно..

Не прави така че да го поставяш между чука и наковалнята и да го накараш едва ли не да избира между вас 2те. Нечестно е и ще ви докара повече проблеми. Старай се да търпиш майка му по някакъв начин, ако се налага я игнорирай и гледай да се засичате колкото се може по-рядко и за кратко. После като се преместите в София ще стане по-лесно. Бъди търпелива към връзката и момчето, иначе ще изгубиш най-хубавото, което си имала. :)

saskou
01-24-2011, 23:21
Аз специално супер много уважавам майка ми. Не за друго ами просто, защото ми е майка! Сигурно и ти... И вярвам, че само си си изляла мъката и нямаш намерения да се разделяте, защото някой има погрешно мнение за теб. Решението е ignore.

kiki1991
01-25-2011, 05:34
[quote="mArMaLaDkA"]Извинявай, обаче знаеш, че майка му ти е набрала и чака най-малкият повод да те злепостави и въпреки това се решаваш да правиш секс с приятеля си, докато тя е в съседната стая. Нагло си е, хич да не е.

Глупости що да е нагло и аз имам приятел и си правим секс у тях докато майка му е съседната стая и какво..нищо не е казала жената,пък и какво иска майка му,да идат на хотел ли или кво,много ясно че знае че правят секс това си е супер нормално.Се едно тя да има утре дете и то да доведе приятелка у тях и да не правят секс,ще му забрани или кво...

mincheto
01-25-2011, 06:19
И аз съм в такава ситуация....
Майката на гаджето ми,ме мрази.....
И мисля,че най-вече ме мрази,защото по нейните разбирания,аз съм отнела синът и по някакъв начин.
Той ми каза,че тя и с предишните му приятелки постоянно е намирала кусури и ги е мразила.
Тя се страхува,тя го ревнува..да не и го 'отнема',а странното,е че с по-големият му брат така не прави.Той си прави каквото си иска,и тя думичка не му казва.Той е 2 метра -100кг и моят приятел,но повечето мъже винаги са така...пред майкитe си думичка немогат да обелят.Аз например не съм така.Правя каквото искам, не зависимо дали майка ми и другите го одобряват или не.Все пак това си е моят живот,аз решавам как и с КОГО да го живея.
С майка му,общо взето сме на 'здравей','здрасти'.
Е,спазваме някакво благоприличие с него,правим секс в тях,само когато сме сами в апартамента....Иначе с наще ,проблем няма.

SmilezZz
01-25-2011, 07:12
Мармаладка и защо да е нагло ? Нали се обичат и връзката им е сериозна..Това да правят секс,си е напълно нормално нещо..
И съм сигурна,че неговите родители знаят,че прави секс,но явно майка му е решила да действа по тази тактика,за да каже на момчето,че е променила мнението си за авторката..

По темата:
- И защо ще се разделяте ? По написаното виждам,че ти наистина го обичаш,той също те обича и се разбирате чудесно..
Нали понякога живота ни "предлага" препятствия,с които трябва да се борим,за да сме щастливи..Именно случая е такъв..
Трябва да преодолееш това препяствие,но не е това начина да скъсаш с гаджето си..
- Опитай се да не обръщаш внимание на майката..Гледай да се засичате по-рядко и за по-кратко..Недей да караш приятеля си да избира между теб и нея..Той си е достатъчно голям и той сам ще разбере какво трябва да прави..

vikipf
01-25-2011, 08:54
Хахаххаха, било много нагло да правиш секс с приятеля си, докато майка му е в тях. Щом момчето е решило, че е удачно, защо ти си и паднала в очите. Нали за секс са нужни двама.
Въпреки че отношението на майките към гаджетата на синовете им е напълно нелогично от наша гледна точка. Няма значение дали си най-добрия вариант за синът й, те обикновено няма да те одобрява. Така че спокойно. Всички майки се страхуват от това, че гаджето на сина имм ще ги обърне срещу тях и ще им ги отнеме. Няма за какво да се притесняваш и за това, ч етой не и казва нищо. Какво очакваш да и каже? Да я напсува, да си вземе нещата и да се изнесе, докато тя не започне да те удобрява? Това само ще влоши нещата. Живея си живота и хич да не ти пука. Нали той те обича.

w0sh
01-25-2011, 09:10
И вие ще станете майки някога.

lubomirky
01-25-2011, 10:48
Хахаххаха, било много нагло да правиш секс с приятеля си, докато майка му е в тях. Щом момчето е решило, че е удачно, защо ти си и паднала в очите. Нали за секс са нужни двама.
Въпреки че отношението на майките към гаджетата на синовете им е напълно нелогично от наша гледна точка. Няма значение дали си най-добрия вариант за синът й, те обикновено няма да те одобрява. Така че спокойно. Всички майки се страхуват от това, че гаджето на сина имм ще ги обърне срещу тях и ще им ги отнеме. Няма за какво да се притесняваш и за това, ч етой не и казва нищо. Какво очакваш да и каже? Да я напсува, да си вземе нещата и да се изнесе, докато тя не започне да те удобрява? Това само ще влоши нещата. Живея си живота и хич да не ти пука. Нали той те обича.

пълни гупости пишеш. изобщо не е така това, което го говориш. опитай пак.

mArMaLaDkA
01-25-2011, 11:28
Почувствалите се засегнати веднага скочиха вкупом. :lol:

Не съм казала, че сексът е нещо аморално, а че се превръща в такова, когато угаждаш на първичните си нужди, когато и където ти скимне. Толкова не са могли да изчакат няколко часа майка му да излезе някъде... Дори и жената да е наясно, че синът й и приятелката му водят полов живот, това не значи, че трябва да става свидетел и слушател на маратоните им, сори. От моя гледна точка си е нагло и пошло.

vampire_girl_
01-25-2011, 11:37
mArMaLaDkA,те са си пуснали музика силно и са били в неговата стая.Тя сама е пожелала да чуе това,така че нямаш право да ги съдиш.

Не съм казала, че сексът е нещо аморално, а че се превръща в такова, когато угаждаш на първичните си нужди, когато и където ти скимне.
Данък обществено мнение,не е за препоръчване ;)

vikipf
01-25-2011, 12:13

пълни гупости пишеш. изобщо не е така това, което го говориш. опитай пак.

И кое не е така? Може би повечето майки удобряват гаджетата на синовете си? Айде стига. А да, и знаеш ли какво? Поне мнението ми е по темата.

lubomirky
01-25-2011, 12:15
моето също е. да, сигурен съм, че повечето майки са настроени позитивно към момичетата, които техният син е довел.

mincheto
01-25-2011, 12:43
Lubomirky,НЕ си момиче и НЕ знаеш какво е да имаш свекърва така,че не говори глупости.Голяма част от мъжките майки,не одобряват нито една избранница на синът си,защото майките,които имат синове са страшно ревниви и обсебващи...Така заради майка си и един съсед ,който е на около30-35,се разведе с жена си...По-скоро тя го напусна,защото неиздържаше момичето на постоянните нападки към нея,от страна на майка му,и това,че мъжът и слушаше само майка си...голям мъж,на30..2метра и кусур,a пред майка си е тих като мушица.....
Това е направо смешно...
А аз не се разбирах и с предишната си свекърва,и с тази не се разбирам....
Свекървите мразят снахите си,защото синовете им като си имат приятелка вече не са само техни и под техен контрол....те ревнуват синовете си..
Нищо не може да им обягне..
При всяка възможност ги преконтрлолират и ги настройват против нас,технит момичета...
Това да си всеки Божи ден със свекърва си,НЕ е работа.

anonimchetou
01-25-2011, 15:55
Така като чета мненията ви , оствам с впечателнието , че твърдите ,че всички свекърви мразят снахите си. Е ако съдя по моя опит не е точно така. Зависи много що за жена е свекървата и що за жена (момиче) е снахата!!! Майката на приятеля ми никак даже не ме мрази.Е ако говорим за бившата му приятелка определено я мразеше. Ето че зависи и от снахата. Не казвам ,че грешката е в нас момичета. Просто различни хора-различни ситуации. Аз се разбирам перфектно с майка му. Когато сме се поскарвали или спорели и тя е чула или видяла винаги прави така че да не се караме. Има ми много голямо доверие и когато съм у тях си се грижи по някакъв начин за мен. Аз също много я харесвам. Да и тя е от типичните грижливи майки, които понякога леко досаждат и се вманиачават в синовете си, но по никакъв начин не пречи на връзката ни. Даже адски много ни подкрепя както и баща му. Така че всичко е относително. Не всички свекърви са толкова ужасни 8-) И все пак май случаи, подобни на моя са доста редки.

Luci
01-25-2011, 16:32
Запитай се кое е по-силно, това че го обичаш или загрижеността ти за мнението на майка му :) Не виждам смисъл в това да късаш с него заради такова нещо.

antifashionshit
01-25-2011, 16:35
това с родителите е голяма гадост. не е лесно да си в кофти отношения с родителите на половинката си. ако търпиш и си мълчиш - предполагам, ще ти се качат на главата в един момент. ако пък опиташ да решиш конфликта по някакъв начин, шансът да се стигне до караници, драми и други такива приятни неща ми се струва доста голям.

в твоя случай смятам, че приятелят(и май изобщо вие, като двойка) ти трябва да си отстоява позициите пред техните повече. да покаже на родителите си, че е мъж на място. но по-добре това да стане по внимателно, защото ако им се изрепчи като нищо ще ти припишат, че ти го настройваш срещу тях.

umri
01-25-2011, 22:37
Говорихме и ето до какво заключение стигна той:

[23:09:28] Иво: Съжалявам за държанието си напоследък, наистина трябва да се стегна и да се държа пак като мъж, а не като някое хленчещо девойче
[23:09:39] Иво: все пак съм мъж
[23:09:45] Иво: или ще стана
[23:10:07] Иво: нека да оправдая това което съм
[23:11:42] Иво: мерси че ми помогна да се осъзная (hug)
[23:12:01] Иво: къде съм кой съм и какво искам от живота
Толкова странно ми звучи това.

Майката винаги ще се бърка, щом приятелят ти е такъв. Това е неизбежно положение, при което най-честият изход е развод или раздяла. Единственото решение е смяна на държавата/града. Няма как за един ден да му поникнат топки и да рипне срещу майката.

Така както ми го описваш ми е ясен до кътниците. Просто знам модела, и това не е мъж.

Hilary_
01-26-2011, 08:17
охх ох .. много кофти ситуация .. :(
Това за секса НЕ мога да го коментирам, защото според мен ако човек тръгне с нагласата за еди какво си то дори да не е станало пак ще си го мисли! Аз също съм спала у тях без да правим нищо и кво? Майка му не е седяла пред вратата да слуша кво правим .. :?

Останалото .. типично МАМИНО синче!!
Това, което е зависело от теб си го направила (държала си се добре, прилично и тн) .. от тук нататък си зависи от него дали ще позволява на майка му да го контролира или ще продължи връзката ви .. (:
Друг вариант, за който се сещам е да поговориш с нея защо не те харесва и евентуално да стигнете до някакво решение .. :-o

Moderatorius
01-26-2011, 11:11
Кофти, но като се замисля... И аз ако имам синове, едва ли ще харесвам приятелките им :D Ревност, няма спасение.

mmm_sweet
01-26-2011, 11:26
Почувствалите се засегнати веднага скочиха вкупом. :lol:

Не съм казала, че сексът е нещо аморално, а че се превръща в такова, когато угаждаш на първичните си нужди, когато и където ти скимне. Толкова не са могли да изчакат няколко часа майка му да излезе някъде... Дори и жената да е наясно, че синът й и приятелката му водят полов живот, това не значи, че трябва да става свидетел и слушател на маратоните им, сори. От моя гледна точка си е нагло и пошло.

+1 Тооолкова пък да няма къде да правят секс :?

Gadinchica
01-26-2011, 12:16
Вие го изкарахте едва ли не, че майката се бори със зъби и нокти срещу приятелките на сина си, та белким остане ерген, да няма от кого да го ревнува. Според мен по-развито чувство на ревност към децата, особено към дъщерите, има у бащата :) Но все пак зависи от родителя, по принцип най-голямото желание на всеки е децата му да са щастливи.

Авторке, ти нямаш отношения с родителите, а със сина им, нали? Няма да живееш с тях, а евентуално с него :) Така че не си струва да разваляш хубава и здрава връзка заради нещо такова, потърпи и може би скоро ще отмине този период. Бъди по-зрялата от двете ви и не се връзвай.

Поздрави !

Dizziness
01-26-2011, 19:48
Засега има малка промяна от разговора ни насам. Държи се по-остро с тяхните и не им разрешава да му отказват колата... или представете си, да му взимат телефоните^^

sweetsacrifice93
01-26-2011, 20:36
Според мен не бива да зарязваш момчето.То не е виновно за това какви са родителите му.Никой не си ги избира сам.Самата аз живея с хора, с които не искам.Както каза имате си планове да живеете в друг град, ще учите другаде.Според мен когато заживеете заедно ще ви е много добре и ще ви е по-спокойно.Доколкото разбирам приятеля ти много те обича щом ти прави изненади и прави всичко за теб.Не го изпускай.Късмет с родителите му. :)

VaMpiRKaTaaa
01-27-2011, 05:05
Зависи що човек е свекървата...
3ависи как се предстваш пред свекървата...
Първите впечатления са най-важните.
Аз с моята свекърва проблеми нямам.

Dollystar
01-27-2011, 08:40
Недей да го приемаш толкова лично,съвсем нормално е... Жената подсъзнателно ревнува сина си от теб и подсъзнателно се опитва да се покаже като авторитет пред него и да изкара всичките ти недостатъци, за да покаже един вид коя е по-добрата.
Не се ядосвай най-важното е че утношенията ви са добри и се обичате, на един по-късен етап като се отделите от техните, няма изобщо да си спомняш за свекървището :D

kalpazanka
01-27-2011, 08:44
^Да, бе! Няма да си спомня за свекървището. Нали веднъж в годината от хорски срам ще се събират. Как да лицемерничи?
Не знам на какви свекърви попадате и защо изкарвате всички такива канибалки, яростно бранещи синчетата, но си мисля, че за да има проблем, има причина и в двете страни.

vesito13
01-27-2011, 10:24
^Да, бе! Няма да си спомня за свекървището. Нали веднъж в годината от хорски срам ще се събират. Как да лицемерничи?
Не знам на какви свекърви попадате и защо изкарвате всички такива канибалки, яростно бранещи синчетата, но си мисля, че за да има проблем, има причина и в двете страни.
Съгласна. А и момчето има някаква вина. Ако поне малко уважава приятелката си, няма да остави родителите му да говорят против нея и де я обиждат, още повече без причина. Има уста, стига да иска, може да я защити. :?

LadyDi
01-27-2011, 10:32
И да се върнем на темата за секса вкъщи.
Никакъв такъв, докато родителското тяло е там!