Влез

View Full Version : Подарък за Св. Валентин

kripsi
01-25-2011, 07:13
Здравейте,
наближава един от най-хубавите празинци за влюбените -Свети Валентин,....та дайте идей за подарак за мъж на 28 г. (парите намят особено значение) ,...благодаря ви

Липсва описателно заглавие.
kalpazanka

kalpazanka
01-25-2011, 07:18
Добре де, ние ли ходим с приятеля ти?! Ние ли спим с него?! Ние ли го познаваме по-добре от теб?! Нямаш ограничение в парите- чудесно! Разходи се по магазините,, все нещо ще ти грабне окото. Поразрови се в останалите теми, като толкова нямаш идеи.
Нищо лично, но вече ставате банални.

TheTiger
01-25-2011, 07:35
А, ти на колко си ?
>> Можеш да му вземеш една хубава ризка ;)
В зависимост дали е нисък или висок/слаб закръглен, какво има в гардероба си му избираш една ризка :)
>> Най-универсалното за ризка, което ми ражда акъла в момента е
бяла риза с черни елементи, леко вталена (нещо спортно)
става да се комбинира и с дънки и с черни панталони и добре изглежда :)

Ама зависи до човека какво обича :)

dimitar_ak
01-25-2011, 08:13
Заведи го на кръчма и се почерпете за св. Трифон. Айде стига с тези католически празници и демонстриране на влюбеност само един ден в годината.

w0sh
01-25-2011, 09:05
ШАХМАТ

vampire_girl_
01-25-2011, 11:13
^аз си мислех да му подаря стъклен шах за годишнината,ама реших,че не е много подходящо и смятам да му го подаря без повод...

за св.Валентин - не е нужно да е нещо скъпо...Можеш да му направиш валентинка и някакво голяяяямо плюшено мече/сърце или чаша/възглавница/пъзел и т.н. с ваша снимка...

mmm_sweet
01-25-2011, 12:56
Бих му купила скъп парфюм. Има един "One in million" или нещо такова,който беше уникален :grin: Препоръчвам ти го

kripsi
01-25-2011, 15:52
аз сам на 24,
офф незнам днес харесах белио на Celvin Klein , какво мислите или огромна плюшка лъв или куче?

vampire_girl_
01-25-2011, 15:56
аз сам на 24,
офф незнам днес харесах белио на Celvin Klein , какво мислите или огромна плюшка лъв или куче?

голяма мечка :-P с тениска с ваша снимка 8-)

MPABKA
01-25-2011, 16:12
аз сам на 24,

Кой ще се зарадва на гащи за Свети Валентин ... били те Клайн, Армани и незнам си какви други :?

Както казаха вече .. не е нужно да е нещо скъпо и натрюфено. Аз примерно бих се изкефил да ми подарят нещо собственоръчно направено :)

marti93
01-25-2011, 16:20
ти в страхотно бельо,свещи ,фантазия....

Luci
01-25-2011, 16:28
Колко още такива теми ще направите ? И от къде ние да знаем какво харесва приятеля ти ах...

MaLkaTa_LaDy
01-25-2011, 17:08
Кой ще се зарадва на гащи за Свети Валентин ... били те Клайн, Армани и незнам си какви други :?

Аз! :D

Смятам, че плюшена играчка не е особено подходяща за момче, камо ли за мъж... Иначе часовник ми звучи добре. Или нещо свързано с интересите му, най-добре.

Epik
01-25-2011, 17:17
Както казаха, щом си на 24 може би нещо по-интимно, не много мъже (поне на години) ще се зарадват на плюшено мече ...

anonymous708973
01-25-2011, 17:31
аз сам на 24,

Добре, ти сериозно ли си на 24?
КАК ще подариш "огромна плюшка" на 28-годишен мъж?! Изобщо, на кой му хрумна нелепата идея - плюшка за момче?!
Или гащи?!? Мислиш, че му пука какви гащи има?

Сериозно ли не можеш да се сетиш за един-единствен път, в който е казал "Лелеее, бих се кефил да имам това". :?