View Full Version : имат ли право на мнение младите хора днес
keti1000
01-25-2011, 14:01
имам да пиша есе ще си го напиша но ми е нужна малко помощ ест.че имет право на менние но горе долу как да започна моляви помгнете ми :( и само д а ви кажа,че не ви карам д ами пишете есето а да ме напътствате какво горе долу да напиша аз написах еитова може д ави с естори смешно но .. почвам : Младите хора днес се радват на свобода и са готови да поемат отговорности.Според мен това е тъка,защото те имат по малко неща,за които трябва да се грижат.Право на мнение имат всички хора независимо от пол етнос и религиозно обедение.Независимо,че са непълнолетни младите хора също имат право на мение.Разликата е там,че като сме по малки не се приема насериозно мнението и възгледите ни,което за мен е грешно.Въпросът е дали някой зачита мннието ни .
това е от там насетне незнам как д апродължа някой ако има идея цитат който мога да вмъкна
FuckingFreak
01-25-2011, 14:11
Ако правописът ти в есето е както във форума по-добре не го започвай даже
:-o
ludiqtzubar96
01-25-2011, 14:35
имам да пиша есе ще си го напиша но ми е нужна малко помощ ест.че имет право на менние но горе долу как да започна моляви помгнете ми :( и само д а ви кажа,че не ви карам д ами пишете есето а да ме напътствате какво горе долу да напиша аз написах еитова може д ави с естори смешно но .. почвам : Младите хора днес се радват на свобода и са готови да поемат отговорности.Според мен това е тъка,защото те имат по малко неща,за които трябва да се грижат.Право на мнение имат всички хора независимо от пол етнос и религиозно обедение.Независимо,че са непълнолетни младите хора също имат право на мение.Разликата е там,че като сме по малки не се приема насериозно мнението и възгледите ни,което за мен е грешно.Въпросът е дали някой зачита мннието ни .
това е от там насетне незнам как д апродължа някой ако има идея цитат който мога да вмъкна
Ей пич,добре си го почнал ама оправи правописа.И да е много добре написаното,всеки учител видял първите два реда,направо ще пише 2.Иначе може да вмъкнеш цитат на Мартин Лутър Кинг,Ганди,Мандела и т.н.
mincheto
01-25-2011, 16:55
Младите хора днес се радват на свобода и са готови да поемат отговорности.Според мен това е тъка,защото те имат по малко неща,за които трябва да се грижат.Право на мнение имат всички хора независимо от пол етнос и религиозно обедение.Независимо,че са непълнолетни младите хора също имат право на мение.Разликата е там,че като сме по малки не се приема насериозно мнението и възгледите ни,което за мен е грешно.Въпросът е дали някой зачита мннието ни .
Радват се на свободно мнение,но това според мен е само заблуда....
3ащото,колкото и да не искаме да си го признаеме,всеки е зависим от някой,този няко е зависим от друг и така...Всичко е навързано,до безкрайност.....Да,можеме да изразяваме мнението си свободно,но каква е ползата като ,често от други хора,обстоятелства итн сме възпрепиятствани да постигнем мечтите си.Винаги ще има нещо,което да пречи да се развиваме напред,макар и да имаме право,да изразяваме свободно мнението си.Някой път,даже (ЧЕСТО),децата се оказват много по-прави от възръстните,най-вече,защото децата са душевно чисти и НИКОГА НЕ лъжат....но какво от това като те са деца и в очите на възръстните те са просто деца....и нищо не знаят от живота....има много истини да проумеме докато стигнеме дотам,да разбереме,че точно децата са тези,които можем да им се доверим напълно.3ащото едно дете никога няма да те излъже.
xWandereRx
01-25-2011, 20:00
хубаво имат право на глас, ама като няма кой да ги чуе и да обърне внимание на това, което казват ква е файдата :o